Follow me!

Följ mig mer än gärna på instagram!
Heter "NoraHeterJag" där så de e bara att söka så hittar ni mig, lägger upp bilder ganska ofta, så följ mig!


Earth hour

Ni glömmer väl inte att de är Earth Hour ikväll, nu? 20.30, stäng av alla lampor och allt som tar energi, tänk så mycket energi vi sparar om alla gör de!
Så stäng av allt från och med nu och en timme framåt, tänd lite ljus och ha de mysigt! :)

Kommer du ihåg, vi skrattade åt allt!

Efter skolan sp drog jag och Filippa J till plätten, där vi åt lite godis och snackade och hade de mysigt!
Stack senare ut och sprang med laget, riktigt skönt. Hatar håll. Sen kom jag hem då de fanns en ben&jerry som väntade på mig, har även kvar lite tills imorron.
Nu ska jag göra i ordning mig för att sova!

1: egooo 2 Filippa och jag!
Följ mig på instagram!! (noraheterjag)

 


Torsdagens

Innan jag drar mig mot skolan, så slänger jag upp en dagens outfit.!
Skjorta - h&m
Svarta jeans - Cheap Monday
Skärp - h&M
och ett okänt armband!
'
Sämst Webcam-bilder...

I am happy without you.

Denna dagen har varit så sjukligt lång, dessutom så känns de som torsdag, men de e bara onsdag!? Aja, fick ett litet ryck och gjorde om designen ännu en gång, som ni ser så har menyn busat lite med mig och den vill inte sätta sig på rätt plats, får försöka lösa de, kommentera ifall ni vet hur man gör, då blir jag glad !
Här är två bilder från dagen i alla fall!

filippa & jag, jag & Filippa :P

 


Dagens

Dagens outfit såg ut så här, invigde mina nya rosa shorts, perfa!!

* kofta - okänd
* blus - "koola Anna" stog de på lappen
*sjal - mammas
* shorts - mango
* skärp & strumpisar - h&m
* vita converse

Som ni ser så har jag vita sträck i ansiktet, de ingick Inre i morron fixningen utan de målade jag och Elin på vår tråkiga lektion...

 


Lås inte in dig i dig själv.

Ledsen att bloggningen inte är särskillt bra för tillfället, shit har inte bloggat sen i lördags!?
I söndags vart jag i varje fall på Vikvalla och städa, sen på kvällen så spelade vi match, vann med 6-0 men det gick sämst för mig. Måndag, jag va med Filippa sen vart vi ute och sprang. Idag. Gorde våfflor och fixade mitt rum, vilket inte gick så bra, pappa vart inte hemma och sånt. Ska snart dra mot träningen!

Tränar riktigt hårt faktistk, match i söndags, sprang på måndagen, fotboll ikväll, ska jogga+ imorron & sen så fortsätter de med träning tors & fre !! :D



Från Sofi Fahrmans blogg!

Fredags-kväll

Som sagt så hade vi super skoj i fredags, här är lite bilder från Olgas Blogg.!

You can make new friends and keep their old

Va på väla idag tillsammans med FilippaB, Elin, EmmaR & Olga. Vi åkte runt i kundvagner, träffade EmmaA & Ella, käkade, shoppa, Målade oss med ansiktsmålning på donken, kolla i affärer och lite sådant. hade det super skoj och snart så kommer dom hit, vet inte om Filippa & Elin skulle, men hoppas det! Vi ska kolla film och lite sådant möööjsigt!
Gulligt!

Dagens köp

Köpte ett par rosa shorts på väla idag, dom kommer från Mango och själv tycker jag att dom är as snygga, så här ser dom ut ↓

Smile, before i do bitch

Sorry för att bloggningen är sämst.
Igår va jag med EmmaR, Elin & Olga först hade vi Såå sjuuukligt kul sen stack vi mot gård e där de också vart asa kul, sen hem till Emma där vi kollade film, loveuu girls!
Imorse stack jag och Emma på "en promenad" hehe. Idag ska vi alla som va igår + Filippa åka till väla, flippa totalt och skämma ut oss som fan!

 


Tro inte att jag inte hör.

Ang. Nya designen, jag kommer fortsätta lite smått med den, den är liksom inte klar ännu. Men nu ska jag snart dusha, kolla på "seventeen again", sen sova!
Två bilder frän när vi va på något flygmuseeum i Torekov.

Run

Mamma kom hem med att par nya löpar-brallor till mig +en mini vattenflaska som jag kan ha när jag springer & nåra reflexer (finns det någon mamma som ite köper reflexer? sjukt), jätte bra, tack så mycket mamma!
Jag skulle fota Olgas FT- Fashion Thursday- gå in på hennes blogg, så fattar ni!
Så Olga passade på att fota min lilla "tränings-outfit", så här är den, eller något sånt!
OBS, ej tillåtet att mobba, inte tillåtet.

I´m cry, because i care.

"Att känna sig oälskad & obetydelsefull för personen man älskar mest på jorden."

Känner mig lagom deppig, vill egentligen inget annat än att flytta härifrån. Det känns inte kul att gå upp på morgonen längre, har ingenting att längta efter eller se fram till.  Är trött på att det alltid ska vara så ospontant, stelt och farligt. Jag vill leva och har kul, inte bry mig om några små putte-regler.

HAPPY GIRLS ARE THE PRETTIEST!

Om vilken sekund så börjar "Top Model Sverige", favvo number 1 !
Nu har de börjat, tappade bort mig lite här. imorron blire skola för mig, men ingen träning ikväll. Har dushat och gjort inpackning. Pause nu och jag fortsätter klistra ihop detta inlägget.
Har börjat kolla på GG idag, dock börja jag med säsgong 4 vilket kanske inte va så bra, jag vet inte.
Ni behöver inte gissa vem personen i förra inlägget handlar om, tack.


ni känner inte att de bara kommer gammla bilder....

I´m not going to take more crap from you, bitch.

"You are not worth this. To betray someone so many times, to act as if someone does not hear, I hear. I know what you are saying and they know the others as well.You say "I love you" but you do not mean what you say. Perhaps you should start seeing. It's not just me who thinks this way. Being taken in the second time, I'm tired now. I'm not going to take more crap from you. Bitch."




The happiest people don't have the best of everything, they just make the best of everything.

Det blev ingen skola för mig idag, då jag mår illa och lite sådant. Emma är också sjuk, så jag har smsat lite med henne och sådant. Sitter och lyssnar lite på musik, är hemma själv, ganska skönt faktiskt, förutom min mage som typ skriker. Ska snart gå och göra lite mat till den stackars magen.
gammal bild. Saknar min gammla kamera en aning faktiskt..... ;(

Frukost på sängen

Vaknade med att min kära syster kom in med pannkakor och varmchoklad till mig, bra start på dagen. Riktigt gott och riktigt snällt av henne. Härligt vart de fram till sista bilden, kuligt....
DAGEN BÖRJAR SÅÅ BRA... MEN SPLACH SÅ VART DEN TANKEN BORTA!

Sämst redigeringar, jag vet, har inte photshop på denna datorn.


Barnvakt

Passade Ruth imorse/i förmiddags(?). Va ute och lekte och sådant som hon gillar. Hon är världens gulligaste och så himla snäll!
Senare så ska jag träffa Ella, som ska sova här, vi ska kolla film hela natten och laga god mat!
INSTAGRAM: noraheterjag, fööölj!

Ella & Nora levererar sten hårt!

Att det alltid ska bli så oerhört fina startbilder på alla video"sar", de ser ju ut som om jag tycker att något luktar äckligt, kan de va Ellas tunga som om räcker ut? :P
En vanlig kväll när vi e. Känner mig lagom het i videon, haha. Nämen titta och njuuuut, om de går! :s
Va med Sandra, Chloé, FilippaB & EmmaR idag, vi fikade, gick runder och hängde på Jollen place to be liksom, lite så! :)
Ska göra i ordning mig nu och sova, om jag orkar slita mig loss från soffan...
EMMA ÄR DU NÖJD NU? NU HARJ AG BLOGGAT!!:D

Fredags-kväll och Torsdags-bilder!

De blev ingen fotbolls-träning för mig idag, då jag har ont i min lilla hals. Filippa & Elin kom hit, då vi och Olga dårå kolade på film, käka lite gott och lite sådant, dom stack precis och vi hann inte se hela filmen, ska nog se klart den(Sex & the city2), fast än att jag sett den hur många gånger som helst.
Igår så åkte jag och Filippa longboard, vi träffade nåra pojkar vid hamnen och åkte med dom, trevligt. Har bestämt att jag ska kunna STÅ UPP och åka ner för HELA bösa backe i sommar!
Mycket bilder. Kameran fick inte se ljuset särskillt många gånger:/

Dreamer!

Jag antar att de inte bara är jag som längtar till sommaren?
//Longboard//sol//vänner//Bada//värme//Torekov//SportsCamp//Sommar-kompisar//Snygga kläder// shorts//Glass//sena kvällar//grillningar//båt//vatten//Liseberg//GrönaLund//Kärlek//

Elsas värld

Sitter och kollar på "Elsas värld", är bara i början, men detta avsnittet verkar faktiskt väldigt bra & spännande, hihi. Va och sprang med laget innan, synd bara att jag har sjukligt ont i halsen.. :/
Imorron är de skola, sen den efterlängtande helgen, skönt.

It's easy if you try

Gick hem efter skolan, eller rättare sagt, cyklade. Jag somnade efter att ha käkat, mår inte så bra, känner mig lite febrig och så. Har egentligen ingenting att blogga om, men Emma tvingar mig så...
Orkar inte ladda över några bilder från kameran heller, märks de möjligen att jag är seg för tillfället? för ja, det är jag.
Ska fortsätta kolla film nu, hörs!


Så här ska jag helt klart gå klädd i sommar, bland annat! såå snyggt!♥

Lookbook.nu




Älskar verligen Lookbook.nu, så sjukt mycket inspiration man får därifrån, alla möjliga stilar & blandningar. Dessa outfits tyckte jag vart super fina!
Nu ska jag kolla "taken", samtidigt som jag sitter vid datorn, så att jag kan kolla ner på den när de blir läskigt, tur att jag sett den förr, så jag är lite förberedd på vad som kommer hända!

Im sick of feeling like im not good enough

Tjillahopla! Emma har skaffat en blogg igen, där jag hjälpt henne med design, så gå klicka er gärna in där för att läsa om massa fina citat, bilder, texter & massa av sådant, själv tycker jag att hennes förra bloggar hon haft varit väldigt "tänkande" eller vad man ska säga, hon skriver massa tankar, vilket jag älskar att läsa, SÅ KLICKA ER IN HÄR!
Kom hem från fotbollen för nån timme sen, då jag hoppade i duchen, pluggade lite & nu sitter jag här och kollar på Top Model Sverige innan jag ska sova!
Bilder från Idag, bakade macarons tillsammans med min syster

Sjukling

Fick gå hem innan lunch pga att jag fick super ont i huvudet och kunde inte se
med ena ögat, mår liiiite bättre efter att ha kräkts och lite sånt...
Men så nu ligger jag här och käkar bär och yoguhurt!

MÅSTE ha dessa sjukligt snygga ballerina skorna!


11 Mars 2012

Fick en kommentar som jag tänkte börja med att svara på. Från Lina som inte hade någon blogg tror jag. Men hon undrade varifrån vi fick lapparna som vi satte ut ifrån, Vi gjorde dom själva sen så skrev vi ut dom, så de e inte så att vi har fått dom ifrån någon eller något eller så utan vi har gjort dom själva!
Jag träffade Filippa, Elin, Olga, Gabriella, Marika, Em & Filippa på UP-hallen där vi delade upp oss, konstigt nog för att sätta upp "Kony 2012" lappar, som vi då gjort själva↑ Jag, Olga, Elin & Gabriella satte upp lite över allt senare stack vi mot Filippa, där de andra va, sen käka vi lunch. Jag, Filippa & Olga käka hos Filippa, haha, höll på att dö av skratt. Sen träffa vi Em på Jollen, där vi hade ännu roligare, haha, riktigt skojj!
Nu ska jag tillsammans med mina systrar laga Tacos!:)
Iphone-bilder från idag!

with the notes in my ears

Sitter här och leker allmänt cool. Lyssnar på skön musik, klockan två ska jag dra mot UP-hallen för att träffa Elin, Filippa & Olga (fast hon bor ju här...). Så ska vi + kanske nåra fler sätta upp "Kony 2012" lappar, och vi vet mycket väl att det inte är "idag man ska sätta upp lappar" men, vi gör de i alla fall för de e ju bara bra ifall de kommer ut?

Why am i crying?

Sitter och kollar på melodifestivalen. Själv håller jag på Molly, Ulrik, Lisa & Loreen, tror jag. Men oj, hann inte skriva klart inlägget, Loreen vann!
Ajja, ska fortsätta på min design nu, min nuvarande känns lite tråkig & ofärdig.

funderar starkt på att färga håret blondare, dock inte "blontblont" men lite mellanblont med mörkare singor typ, kanske inte ser så bra på bilden, men typ så! :P

Att älska

Kom hem från Väla för ett tag sen, där jag va tillsammans med Filippa, fick lite smått panik när vi skulle sticka och jag inte köpt någonting, men tillslut efter låångt letande så hitta jag ett par skor till våren och sommare + ett par solbrillor!

Ikväll har jag ingen aning om vad jag ska göra, hittar väl på något myysigt antar jag... eller inte. Men ska käka nu!

 

 

 


Sånt som jag vill ska finnas i min garderob i vår/sommar!

Guldig skinnjacka//Lisbeth dahl clutch//the cambridge väska'(i nån av dom färgerna)//pastellfärgade kängor//Mintgröna byxor//Ursnygga Ballerinor//krage//+ ljusrosa chinos, fårpälsväst & fler söta skor!
Allt är så sjukt galet snyggt enligt mig, och jag skulle apsolut INTE säga nej till något av de här!!

Att höja sig själv genom att sänka någon annan.

Ska hoppa in i duchen nu efter en dag på vallåsen + joggingrunda med laget nere vid havet. Har käkat & druckit mjölk ovanligt för mig!
Ikväll ska jag börja och kanske avsluta en design, är sjukt trött på min nuvarande. Imorron är de fredag, riktigt skönt, de blir träning och gården, känner mig riktigt duktig som har tränat varje dag denna veckan!

Vallåsen!

För de första vill jag säga att jag är sjukt ledsen för min uppdatering på de senaste dagarna.!
För att gottgöra er alla så ska jag börja och försöka avsluta en desgin idag!
Va på vallåsen idag och åkte skidor med skolan. Hade super skoj, dock finns de inte så många backar så man åker typ samma hela tiden, men roligt vart de ändå!
Åkte med några fina boys, vilket vart kuligt. Dock gick de inte särksillt bra för just Olga med de här att hoppa på och av liften...

Här kommer lite bilder som jag tog med mobilen!

Fett sämst bloggningen är gör tillfället!
Igår va jag i alla fall och åkte longboard igen tillsammans med Filippa, filippa& Olga! Riktigt bra väder va de också!
Ida åkte jag till badhuset tillsammans med Olga Elin Marika och mina, vi simmade, skojade och gjorde sånt man brukar göra på badhus;P super mysigt!


Longboard

Efter skolan träffade jag Filippa, vi åkte longboard, det är vår och vi äker longboard, wiihaa! vi köpte även lite glass och hade de skoj som alltid. Imorron ska jag & FIlippa + nåra andra goa tjejer åka ännu mer longboard, har bestämt mig för att blir värsta bästa på lonboard i sommar!

Orkar inte sitta och redigera en massa bilder, kanske gör de sen & byter ut:P

Att glädjas åt någon annan.

Måndag. Jag bokstavligt talat dör så tråkigt. En heeeeel vecka framför mig, kul, inte alls faktiskt. Får väl göra denna vekckan riktigt jävla bra då. På torsdag är de frilufsdag, vallåsen & skidåkning, längtar riktigt mycket!
Har även börjat på en klänning på syslöjden, får väl se hur den blir.. !
Senaste bilderna från instagram.

Svampbob the movie trailer

Vi gjorde en trailer på svenskan i skolan, i olika grupper, då jag & min grupp gjorde svampbob the movie. Alla visade upp sin trailer idag de två sista lektionerna! kommentera gärna vad ni tycker om trailern!:)
Själv är jag nöjd med trailern, vad tycker ni?

Saturday.

Lördag. Åkte till staden med några fina tjejer, där vi fikade, kollade i lite affärer & vart allmänt busiga, hihi. Alla sov hos mig inatt, vilket vart jätte mysigt. När vi vaknade imorse så åkte alla hem förutom Filippa för hennes föräldrar kunde inte hämta, så vi pluggade, eftersom att jag har prov imorron (en måndag!?) och ska visa trailern vi gjort.
bilder från lördagen.

något riktigt häftigt !

LALALLALALALALALAALALALLALALAALALLALALALALLALALALALAALALALALALALAAAALLALALALAAAAAAAAAAAAAA
Tjenare mann"arna" ja sitter här och äger ut världen, HAHA, fan va töntigt, men aja. Sorry att jag inte bloggat på några dagar. Men jag sitter här med Mika, Emma, Marika & Filippa. Vi sminkade oss som fjårtisar innan, fast de kliade sönder, så jag & Filippa tog bort det fast Emma, Mika & Marika sitter här och leker coola....!
Tralalalala, nu ska jag inte blogga mer, nu dårå, HEJHÅÅ!

In thaa school

Väldigt smickrande rubrik.
Är i skolan nu, ovanligt? Ajja imorron är de fredag och jag ska träna och va med Emma. Idag ska jag tillsammans med böästis (Filippa J) åka till badhuset och bada, tar med mi mobilen som jag kanske kan fota med hihi. Nu har jag svenska, ganska chili för vi gör som sagt trailers.
Fett kul inlägg eller vad säger ni?
Instagram: noraheterjag, föölj!

Pic1: Egoo pic2: Emma som ringde lagom mycket pic3: Haha så misslyckat ful bild på Em & Mig, togs bort på Instagram pic4: Min svampbob dräkt!

 

 

 


RSS 2.0