Fast att jag följde dig längs vägen den natten.

Älskar att skutta runt och göra såna här hopp, blir bara bättre på det dessutom, känner mig stolr^^
 
Va på en inspirations-dag för ledarna på gympan, efter det gick jag ut med Doris, ganska lång runda, mysigt! Direkt när jag kom hem drog jag på mig joggingkläder och stack ut och sprang med Olga, dock blev det en ovanligt kort runda eftersom det regnade.. jaja skönt va det i varje fall, stretchade lite när jag kom hem innan jag hoppade in i La Dusch! 
Fick ändå lite gjort denna dag, Ska se om jag har något plugg och fixa de lite snabbt sen kanske kolla på någon mojslig film!
 

Some nights

Kom nyss hem från att ha sovit hos Ebba tillsammans med Elin (ebba va också med såklart). Vi kollade på fyra filmer, skrattade som aldrig förr, gjorde lite speciallitér och åt oss feta. Nu håller jag på och göra frulle till moí, croisanter!
Idag blir det plugg och sen en "inspirationsdag" med gympan (ledar-möte-grejs). 
 
Bild från när jag gick på barn gympa när jag var liten, Jag & Olga som står på trampetten. 

Lördag, LMAO.

Lördag. Åkte till väla med Emma, Gabriella, Filippa J och Ebba. Hade de väldigt treevlans! Emma, Ella & FIlippa stack ganska tidigt men jag och Ebbzoor stannade. Har nog inte skrattat så mycket som jag gjorde då, herregud. Ska inte gå in på detaljer. Haha, de va typ en liten kille som prang typ åt vårt håll sen precis framför oss ramlade han och gjorde typ sälen på golvet (inte med vilje) hahahah, LMAO. Senare gick vi till ikea, lekte mamma, pappa, barn, drack gratis vatten och åkte rak rulltrappa. 
 

Jag måste bara våga.

Fixade lite med min design som ni ser. Dock är den ännu inte 100% klar! 
Ska göra mig lite frukost och senare göra i ordning mig för att dra till stan/ väla med Gabriella. 
Haha, bild från i måndags då Filippa & Olga varit på en chipsfabrik och fått med sig chips, dom hade låst in dom i sina skåp för att vi inte skulle ta dom, fast smarta som vi va hittade vi nyckeln... Badass som vi är tog vi även tuggummi av Filippa J sen också... tjuvarna går nu lösa i stan. 
 

Mitt rum

 
Gjorde i ordning mitt rum för nån vecka sen, som jag inte visat er här på bloggen. Jaja, bild från insta, de e såååå bra att man kan ta direkt därifrån till bloggen nu! 
Jaja, ska möta filiifjonkan nu och dra till gården! 
Ha de bra!

bara ren avundsjuka.

Hola!
Kom precis hem från skolan, ikväll ska jag till gården med några vänner och hoppas på att det blir bra. Imorron (lördag) så ska jag träffa min efterlängtade Gabriella som har bytt skola, de vart typ ett halvår sen vi träffades på riktigt liksom, tråkigt nog. Vi ska i varje fall dra in till stan för att fika och ha lite "catch-up-talk" ska bli treeevligt!
 
Två bilder från fotbollen, saknar de ganska mycket faktiskt, men hörde idag att  "vårt" lag kanske slås ihop med KDFF, kanske inte den bästa nyheten. 

Glittriga UGG´s

Ååh glittriga UGG är något jag verkligen vill ha, såå snyggt! Vill ha ett par silvriga eller svarta, tycker det är snyggast. 
Vad tycker ni om glittriga UGG?
 
 

BE A MAN.

Kom nyss hem från att ha varit ledare på trampolin i två timmar. Skulle ju egentligen till väla, så som jag längtat, men eftersom att vi hade trampolin grejs så kunde jag inte, blööh! Folk sa ändå att allt ändå vart slutsåld.. 
Jag va istället på läxläsning med några vänner. Ikväll bliré plugg och övernattning med Ebba. 
 
INSTAGRAM: NORAHETERJAG, föölj ! :)

Tjörn

Hittade lite filmer från när jag va i Tjörn med Hanna-pytte-Panna i våras, åh vad de va cozyy! 
Kan även ta och berätta att Hanna-pytte-panna är världens grymaste och yoloigaste bästisen ever, hon är fett G och aaas cool, hihi, älskar henne grymt! 
 
 
 
HAHAHAHAH, HERREGUD, VARFÖR LYCKAS JAG ALLTID FÅ EN SÅ SMICKRANDE STARTBILD!? , bara sätt igång filmen och kolla inte, hahaha, döda mig. 

Svar på kommentar" :)


 
Svar: Tröjan fick jag från Farmor i somras, vet inte vilken butik eller något sånt vart den kommer ifrån, det står "Oui" på den, men nej den finns antagligen inte kvar, tyvärr! 
 

Wake up everyday stronger than yesterday.

 
HEJ, HOLA, BONJOUR, HELLO, CHAO... nu är jag tillbaks, smartare och ballare än NÅGONSIN!!! 
Vill bara berätta det egentligen, ska fixa designen osv... 
Imorron är det Måndag, skönt men samtidigt såå jobbigt. På tisdag så ska jag dra in till Väla med los Companjors, för att kolla in Missoni for Lindex, längtar liite. 
 
 

Video


Missoni for Lindex

 
Den 25 September Ska jag och några tjejer åka in till Lindex butiken och kolla in Missoni for Lindex, har redan sett framför allt ett armband jag ska köpa men även en blus och kanske något mer! Tycker faktiskt det finns en  hel del fina grejer! 

People who talk shit to you, usually talk shit about you.

Dåligt uppdatering som vanligt. 
Är trött på allt, även bloggen, får se hur de blir med bloggen allmänt, har ingen lust eller ork någonstans. Ska frsöka bli lite mer aktiv och börja igen, får se när de blir. Någongång när allt de krångliga i mitt liv försvunnit. 
 
Hej o´Hopp!
 
Me with some bananannnanas!, fashionabelt.

INSTAGRAM

Följ mig på instagram, jag uppdaterar där mycket mer än här, så följ gärna mig där! följer kanske tillbaks också;)
 
Ni kan även ha instagram på datorn, så följ mig där annars, haha!
http://web.stagram.com/n/noraheterjag/
 

INSTAGRAM

Följ mig på instagram, jag uppdaterar där mycket mer än här, så följ gärna mig där! följer kanske tillbaks också;)
 
Ni kan även ha instagram på datorn, så följ mig där annars, haha!
http://web.stagram.com/n/noraheterjag/
 

-

Ledsen att bloggningen är sämst, kan bero på desigen, ful som stryk. Såå den ska ändras, tänkte göra en liten enkel lite snabbt bara. Har även hittat min kamera laddare, så nu blir fler bilder också!
de va bara de så hej Svejs! 

if you wanna be somebody, you have to eat somebody - djup jag är.

Sitter hemma i min säng nu, som jag längtat..... eller inte... vill tillbaks, kan ta med mig alla mina vänner ju! :)
Nej, men det här är inte kul. 
Jaja, skola imorron, antar att det kommer bli helt OK. 
 
från imorse i Huvudstaden, festligt.

Söndagens




 
 

28 Augusti

Två bilder från i Tiisdags. 
 
Idag åker jag hem från Huvudstaden, tråkigt men längtar efter mina kära vänner. Sitter i en fåtölj och lyssnar på Justin Bieber, Eanie Meanie. Såg även filmen "Never say Never" i bilen upp, har sett den förut men den är såå bra och Jaden Smith, vilken GUuuuud! :O
 
 
 
 
 

Grädde

Hihi bilder från tisdags (tror jag) när jag och Filippa hade lite kul med sprutgrädden!


Outfit

Dagens outfit består utav:
• jacka / mango
• blus / koola Anna
• svarta jeans / cheap monday
• stövlar / hunter


1 September

Hej Hallå, imorron kommer jag hem från Stockholm, tråkigt men sant!
vill verkligen flytta hit, älskade stad. Har i varje fall varit med Melina & Tova idag, Melina vart tvungen att åka hem ganska snabbt men jag och Tova fortsatte gå på stan. Har köpt en hel del grejer som jag gillar, visar er i ett enskillt inlägg senare! 
Ska dock byta litta grejer imorron. Igår va jag på stan med mina systrar, Mira & Josefine, dock vart det inte så fint väder, regnade hela dagen... vart kommer allt regn ifrån!?
 

RSS 2.0