Jag ska sakna dig imorron

Idag va jag med Melina, vi hade super skoj! När vi gick till UP så gick vi över grytan och på vägen hem så vart de så mycket lera så vi ramla typ hela tiden. Vi bakade också några konstiga cupcakes, haha.




Sleeping to dream♥

Förstår verkligen inte att jag är uppe nu, galet tidigt ju!
Idag ska jag byta gips sen kanske träffa Melina!
Kameran är inte såld, de vart bara någon som ville lura oss, han sa att pengarna skulle komma när vi postat kameran och de gjorde dom inte, sån tur jag hade för att de vart helg och jag kunde hämta tillbaks kameran. Hade ju tänkt att köpa en ny, men så blev det inte;/
Två bilder på mig & Melina från sports camp (saaknar)

Trick or Treat ?

Bilder från kvällen
Träffade Ebba och senare gick vi bus eller godis, många folk som bara stängde dörren, men vi fick också en del godis och även liiite pengar. Har precis delat upp godiset och Ebba har gått hem. Fast egentligen är det halloween imorgon, men de gör ju inget med lite extra godis..

Om allting skulle falla imorrn' så vill jag veta att du visste hur jag kände det då



Eftersom att kameran är såld, blir det gamla bilder, Älskar dig Elli!

Har precis beställt hem pizza, vi har gäster bland annat en liten kille som är suuper söt! Kommer nog vara hemma ikväll också. Har även tjänat 100 spänn idag, inte illa. Har också sålt min kamera nu, så nu måste jag köpa en annan fort, den jag ville ha först är redan såld:/

Dreaming is believing

Bilder snodda utav Maria
Här är 4 från igår kväll. Lördag idag och jag har bara varit hemma, hur skönt som helst!
På måndag ska jag träffa Melina (ifall det inte va då jag skulle byta gips;/), Har saknat henne hur mycket som helst och de e så perfekt för idag kom hon till Skåne sen på tisdag åker hon hem och på torsdag kommer jag till Stockholm! Ska träffa Tova då också.


Mikas place

Är just nu hos Mika;) vi va med Hanna, Maria och Ebba innan hade en jätte mysig kväll dock lite skumma folk i byn. Bilder och sådant kommer imorgon kände bara för att uppdatera lite;)


Min mage ser gravid ut...;o men de e jag inte!;p


Jag saknar dig mindre och mindre jag har glömt dig en vacker dag.

Lite finfina bilder från idag
Efter skolan stack jag och Ebba hem till mig och gjorde crepes somvi fyllde med olika grejer=) vi hade först tänkt att sätta oss på taket och äta men det började regna så vi satt under tak. Mysig dag vart det i alla fall. En hel del plugg har också klämt sig in denna dag.

Jag vill ha dig nu, som jag hade dig förut.





Dagen spenderades hemma hos Filippa. Vi bakade muffins och hade det allmänt skoj. Hann även med lite plugg denna dag, dock ska vi skriva en spökhistoria på engelska,hatar sånt!

Bajspåse?




Idag på matten sista lektionen så skulle jag ta upp penna och sånt ur min väska och då ser jag en påse med något brunt i, först tror jag såklart att det är bajs i den. Fast sen så avslöjar Elli att det vart Hanna & Nathalie som gjort en kladdkaks smet på rasten för att lägga i min väska, haha, mycket liv man har;P Men jag trodde ju att det va bajs så...

Jag är för feg för att dra mig ur.

Vart som sagt nere i hamnen i Nusses lilla hus, käkade pizza och hade det mysigt. Haha, Ruth sa att jag skulle skriva ett svårt ord så skulle hon skriva det sen, så jag skrev "Elefant" då skriver hon "TELNAFLE",så gulligt!
Har också fått utslag i ansiktet, kuuul!*




Om Du Letar Efter Nån, Som Går Att Lita På.





Bilder från kvällen

Kom hem från Ella för ett tag sen, vi vart ute på åkern bakom hennes hus och fotade o filmade. Vi hade båda på oss våra onepiece, myys. Nu sitter jag bara här och har det allmänt tråkigt, webbade lite med Ella och sånt.

show them what you're worth

webcam bilder

Sitter just i min älskade onepiece. Vart på väla idag och köpte present till pappan min som har födelsedag imorgon, tre dagar efter mamma.
Har även varit och kollat på Nusses nya klinik i hamnen, den vart verkligen jätte mysig och hon sa att vi kunde sova där (det fanns ett loft med sängar och TV) med några vänner om vi ville.



Lördag

Idag är de lördag om någon skulle ha missat det. Ska i alla fall till väla och köpa present till pappsen.


Beställd.

Har äntligen beställt en onepiece, längtar som fan tills den kommer hem till mig=)


Denna blev det tillslut...

Baby, jag tror jag är kär.




Torsdag... hur tråkigt kan man egentligen ha på en torsdag? och varför är jag alltid så trött på torsdagar? Jag hatar Torsdagar.. men idag är det ingen vanlig trosdag (tackar Gud för det) för det är nämligen lilla mammsens födelsedag, så Grattiis!

Dagen har spenderats i skolan och hemma dränkt i plugg, okej jag har en läxa, men det känns som hundra.

How cute?


I wish I were a bird, so I could fly far away.

"Fly, fly away"

The higher you climb, the harder you will fall


Olga tog bilden;P

Va som sagt hos farmor & farfar igår, jag och Olga gick ut och fotade lite, hatar att jag måste ha mitt 18-55mm objektiv, eftersom jag bara har en arm och måste ha autofokus... :/
aja, funkar inte att göra ett ´snyggt´inlägg, blir lite smått galen..


Design laggar

Sov hos Ella inatt, myys=)
Designen laggar, och jag ska till farmor och farfar nu, så tog bara en vanlig färdig mall, det enda som funkar, ny design kommer i alla fall snart, håll ut

funkar inte att lägga in bild...

Fredag


Hanna och jag

Idag vart det skola. Ikväll ska jag på bio och se premiären av ´one day´, ska bli väl bli roligt. Senare ska jag kanske till gården. Men ville bara göra ett inlägg lite snabbt.

Tävling !

Jag är med och tävlar hos tvspelsweb temat är rosa, man kan vinna valfri produkt för max 199 kr.
Jag valde denna bilden, blev inte riktigt nöjd hade kanske lite stora förhoppningar men det blev iaf rosa.
Jag tog fram min syrra, ballonger, och min jätte klubba och en rosa klänning och föstökte få till det. Men det är inte jätte lätt att fota med en bruten höger arm...
Skulle vilja vinna denna, har länge önskat mig en reflexskärm så det var ganska självklart ! och denna va ju bara för bra=)
Rösta på mig om jag går vidare ! :D

cobwebs




Onsdag, ännu en dag hemma. Tänker på att om jag inte skulle tagit emot med min hand när jag trilla, så skulle jag landat på huvudet & inte kklarat mig, så jag hade faktiskt riktigt tur. idag har jag pluggat en hel del, förstår inte allt riktigt än. Vet inte om  jag ska till skolan imorgon, men på fredag kommer jag, har jag bestämt.

One piece

Gud vad jag just nu drömmer om en onepiece. Tänk vad mysigt, och nu när jag är hemma och kan typ inte få på mig några andra/vanliga kläder.
Men om en one piece skulle inköpas så skulle jag verkligen ha en utav dessa:


Vilken tycker ni?
den bruna tror jag mest på=) ser så mysig ut


Skinny love♥

Hejsvej (jag börjar alltid med så snygga hej:P),
Är hemma idag igen, fast jag måste plugga för jag har prov imorron, som jag ska göra muntligt;/
Fattar egentligen inte varför jag är uppe så här tidigt.
Men jag fick en kommentar utav En tjej som känner dig & filippa (: Vore kul om du skrev ditt namn;P, men ´den´ undrade vilken Filippa jag fick tidningen av och det vart denna Filippa jag fick den utav =)



INNAN gipset kom på plats

HHelluu,
fick en kommentar utav Elsa ifall jag hade några bilder från innan jag gipsa den, och ja det har jag faktiskt, pappa & Olga fotade såklart:P
Hittade dessa bilder...


kanske inte ser så bra på just denna bilden...

Kanske ser man bättre på denna bilden?


in tha ambulans


Tack gånger tusen!



Igår så kom Filippa hit och gav mig en jätte bra foto tidning och ett marabou, gud vad jag älskar dig Filippa, tack så jätte mycket(
utropstecken, når inte att göra det), älskar dig massor!!!!(klarade det, med en fot)
Ville bara säga massa tack till världens bästa!!=D

Chokladen är i kylskåpet och näääästan uppäten, löööövjuu

Gips på armen, check.

image description
Bild från sjukhuset, med bara halvt gips

Hejsan ! just nu ligger jag i soffan och har precis kommit hem från sjukhuset där jag sov inatt pga att jag cykla och välte och flög fram så att min arm böjdes uppåt.... Ambulansen kom och jag opererades inatt och nu mår jag bra med ett gips runt armen. Kommer ligga hemma några dagar nu, sen får jag se hur jag ska göra i skolan efter som att jag har brutit högra armen.



Kanske borde du tänka efter vad du gör och vad du säger.




Förlåt för sämst uppdatering, har verkligen inte orkat och har ingen inspiration allas, har bestämt mig för att köpa en canon eos 500d också, får nog mig att bli mer fotosugen, eftersom bilderna på min kamera inte blir sårskilt bra, intställningarna är helt konstiga. Ska lägga upp en annons på blocket ikväll.

Vet inte riktigt hur det kommer bli med bloggningen denna veckan, är sjukt nere och orkar inte nåt, på grund av en personlig sak. Men fortsätt att kommentera, blir jätte glad utav det.



Lazy saturday

Denna dag har jag varit på cyklat runt lite i viken och fotat, varit på ikea, fixat mitt rum och lite sådant.
Bilder på rummet kommer när det är helt klart med alla små grejer.








RSS 2.0