Götlaborg^^

Imorgon drar jag iväg till Götebörg med mitt underbara lag, ska bli skit kul och jag har längtat som fan. Första dagen ska vi till liseberg och jag ska åka "Atmos fear" sjukt kul den verkar vara! Fast synd att vi bara ska vara där i typ 2 timmar? Ska ta med mig kameran och försöka fota sjukt mycket, vilket jag inte gjorde på Kalles kaviar, vilket va synd.

Älska V.I.K





Julivallen



Idag bliré julivallen med klassen, det är nån friidrotts tävling, med hela komunen, kul. Själv ska jag inte vara med i något (tur de) jag ska helt enkelt vara bänkvärmare^^
Tråkigt att vi börjar åtta, och vi ska cykla dit och man måste ha hjälm, shit måste börja leta efter den:O ooopps... annars måste man vara med på niornas lektioner hela dagen (läskigt!)



tjugonionde maj tvåtusenelva

Nu är jag med i en tävling hos Anton, och tävlar om en reflexskärm från Johanpixles. Valde denna bilden för att jag tycker att den är "vårig" lamm föds ju på våren. temat är vår/sommar.


Tjuk


Bild från arkivet

kommer antagligen inte att blogga i helgen, mår super dåligt. Har super ont i huvudet och kan typ inte svälja.. inte kul. Ska vila lite idag. Det blev inget disco igår för min del, inte för många andras heller. Mådde super dåligt redan då. Ska nog göra lite fruktsallad eller smoothie eller något sånt.



Hippie

Skola idag, mådde skit hela dagen, hungrig, ont i huvudet och frös, inte kul, dessutom hade vi spanska prov vilket inte gick särskilt bra..
Ikväll är det först match, ska ta med mig mina "hippie" kläder, för sen ska vi åka direkt till skolan, för att ha skitkul på disco !^^
datorn laddar snart ut, ska käka pannkakor nu!



25 maj 2011

Väldigt udda bild från idag.
Som sagt så va det studiedag idag och jag va med några kompisar, roligt varé. Filmade mest, medans dom andra spela fotboll, känner mig som en liten kamera nörd...
Känner att detta blev ett riiiktigt roligt inlägg, verkligen !

Imorgon: chill dag i skolan
Fredag: först match senare disco^^
helg^^
måndag: Julivallen, men skolan (friidrotts tävling)
tisdag: helt vanlig skoldag
onsdag: kolla över
torsdag: cup resten av veckna ^^ ^^ ^^

Tips till er♥


Som dom flesta säkert redan vet så kan man inte lyssna på spotify som förr, man kan bara lyssna några gånger i månaden, dåligt. Men nu finns det en hemsida som är ungefär som spotify, fast det är inte ett program utan en hemsida liksom, det är riktigt bra, jag har börjat lyssna där nu!
Man gör sina egna spellistor osv.. man kan starta ett konto, men det har inte jag gjort ännu.
Men gå in på http://grooveshark.com/ så ska ni se att det är lika bra ! Dessutom är det ingen reklam=)

bilden är klickbar

You make me smile

Studiedag idag, skönt !
Ska va med Ebba och typ några fler vet inte riktigt vilka än. Men vi ska åka longboard och jag kommer i alla fall fota=)
Imorgon är det skola igen:.( men det ska vi inte tänka på nu, ska göra i ordning mig, dra till cafét och köpa frukost^^, sen va med alla!

24 maj


Bild från när jag va med Elli, saknar sommadagar !


Hej, sitter och kollar på "Sommaren med Göran" vet inte hur många gånger jag har sett den:P
Imorron är det studiedag ^^*gillas*
Ikväll va jag med Ella, cyklade runt, fota lite, stannade inne på jollen för det börja regna igen, är verkligen trött på vädret ...
Imorgon ska jag fota om det är fint väder, ska kanske va med Ella också.


Things change


Har inga nya bilder, alla är i kameran (dags att ladda över) så det får bli en bild från arkivet, säkert i repris?
Imorgon är det studiedag ! riktigt skönt. Har inte riktigt bestämt vad jag ska göra, men något kul bliré väl^^
Ikväll ska jag käka hamburgare, riktigt gott. Ska nog se om några sköna kompisar kan va ikväll, kanske spelar fotboll, fotar, gården, cyklar runt(?), åker longboard, hänger på jollen... ja vem vet? inte jag i alla fall, ska ringa några efter jag käkat, ska i alla fall försöka ha en brao kväll, hoppas ni får det lika bra !


Önskelista 2011

Inte mycket på listan detta året... kommer mer !
Det är ett tag tills min födelsedag (17 juni) men läängtar så! Kommer antaglien ha köpt bikinin och shortsen och kommer önska mig mycket mer !
Macbook !!
Objektiv 18-200mm
objektiv 50mm
bikini
chinos shorts
trippeltång
+ hjärtformade solglasögon
OCH TYP MASSA SAKER TILL SOM JAG HAR GLÖMT !

Vikens ik f96-99♥

Pappa skannade in fotona, och skickade tillbaks dom:P blev verkligen inte nöjd med detta fotot på mig, har värsta mördar blicken och håller på att blunda... uch ! kunde kanske valt en lite bättre bild, när man ser liiiite gladare ut?


fotbolls fotot

Så här blev min bild från fotograferingen med fotbollen, blev faktiskt helt Ok tycker jag själv, kunde varit bättre:P


A smile never hurts !

Gammal bild, jag helt plötsligt såg på min dator ! vet inte varför den kom upp, ville uppdatera lite och visa att jag faktiskt INTE är död.

Min och Emmas finfina lilla chatt^^

Jag vet att vi är sjukt normala ! och att vi skriver sjukt intressanta saker på msn, Dt började med att jag vart avis för att hon skulle rida iväg på sin åsna till sitt dockhus med en lampa där bak ?



hos elli

Är hos Elli nu, ska sova här inatt! innan ikväll va vi ute med nåra:P
Ska typ snacka och skojja med Elli nu så bloggar jag mer imooorron^^
haha, vet sjuukt intressant inlägg^^


ph: ellis data, weheartit.com

Lördag !

Ikväll blir det mys och kanske kompisar, ska käka thaimat. Ska snart dra och beställa mat och senare, kanske ringer någon eller stannar hemma och kollar film, "i don´t know".  körde runt lite på landet idag för att fota med mamma & pappa, mysigt. Tog några bilder, dock inte så många, men är faktiskt ganska nöjd med bilderna, önska dock att man kunde komma närmre fåren.



Jorden gick inte under i år heller

Såg en artikel i tidningen

Det vart beräknat att jorden skulle gå under klockan 18 i nya zeeland, klockan har redan varit 18 och det har inte hänt någonting, som dom flesta visste. Han har räknat fel igen, kanske kommer han inte leva när jorden går under, inte jag heller, tror inte det i alla fall. Jag kommer nog inte vara särskilt rädd 2012 heller, varför skulle gjorden gå under bara för att Gud säger det eller att en kalender tar slut? nej jag tror faktiskt inte på sånt snack om att jorden ska gå under.



Ένα πολύ φιλικό κατσίκα


Lammen i hagen !

Bilder tagna med pappas: canon EOS 50d

Haha !!

Så himmla kuligt !

Jävulens bajskorv i helvete !!

Röriga gubbe !! seriöst, jag anmälde mig till HIF i tisdags, men så har inte han kollat på sina mejl förän igår!? så jag får inte följa med, är sjukt sur just nu, skulle ju bli skit kul och allt ! men så säger han nu att han har skickat massa mejl och sms, men jag har inte fått något !!
GAAAAAH, BLIR TOKIG !!!


Beghövs !!

HIF to night !


Bild, från en kulig dag:PP

Äntligen ferdag !! =D
Ikväll ska jag fota HIF, har längtat super mycket tills denna dagen. Längtar dock inte tills imorgon... jorden går under dundduduu (trumspel) nej, men jag tror inte på det och dessutom tror jag att jag skulle va ännu mer rädd.
Jag ska låna pappas kamera ikväll istället för att han har bätttre zoom objektiv, ska låna ett som är 55-200 mm så det  blir najs^^ han har en Canon EOS 50d tror jag:O Har laddat kamera väskan med, ett extra batteri och två paket tuggummi, klarar mig inte utan.
Om jag hinner så ska jag till gården senare ikväll=)
MEN NI FÅR HA DET SÅ BA, FÖR DET SKA JAG!!

One piece !

Är riktigt sugen på att skaffa mig en one piece ! tänk att krypa ner i en sån, efter en varm dusch, eller bara på kvällen framför datorn !, när man är sjuk. Vill verkligen ha en. Ska "prata" lite med mamma och pappa, vill ju inte betala hela själv. dessutom fyller jag år snart!

Klicka på bilden för att komma till deras hemsida!



Skulle vilja ha en av dessa, den första ser så himla mysig ut, men den andra är ballare^^

VILKEN TYCKER NI? OM JAG SKA KÖPA

den som killen har på sig, finns också till tjejer !

Try to be strong !

Stack till skolan, träffade Mika och Ebba och senare Filippa och Marika. Vi kollade på Emma, Lollo & Ella, haha, roliga teatrar (om man säger så) fick inte särskilt bra bilder, kan man ju säga !
Linn & Jacob sjunger sjukt bra !!

Smoothie !

Idag gjorde jag världens godaste smoothie ! mums !
Mår mycket bättre nu, så det blir skola imorgon ! efter skolan ska vi (på fotokursen) fota HIF, hoppas på bra bilder, ska långa pappas kamera för att får bättre bilder, men längre zoom, så det blir bra !



Livet i gruvan !

Har inte kollar på videon, när den är helt klar, men det får ni göra !
Vet inte om det blev så bra. Jag vet också varför det vart såå himla mörkt, jag hade nämligen kameran inställd på mörkt grejs, vet inte vad det heter, men den va inställd för att vara mörk:(



I lost you, on the way to you...

Sitter och checkar lite bloggar, men ska vara duktigt att resa mig upp och ta kamerna och fota lite där ute, ska också filma lite, har lust för att klippa ihop filmer osv..
Ikväll händer väl inget speciellt, skulle egentligen gå till skolan och kolla på en teater som midimalen (Emma, Lollo och Ella ska vara med) och kolla på den, får se hur jag mår senare ikväll.



PEASE OUT !

Smeknamn ?

Är trött på att bli kallad "Nora", men har ingen fantasi så jag kan inte komma på något ballt ! HAR NI NÅGOT BALLT FÖRSLAG? snälla kom med alla olika, hur konstiga dom än är, behöver något !
Alla har typ smeknamn och jag har väldigt stor lust för att också ha det.



Friend !

Niorna gjorde "tatueringar" idag på deras redovisning, jag gjorde ett japansk tecken som betyder "kompis". Nu är den nästan borta, men lite kul vart det allt.



Livet i gruvan... ! ツ

Tog emd mig kameran till skolan och fotade innan vi skulle spela upp, pappa filmade också, blev dock inte så bra, eftersom det vart så mörkt, men videon kommer upp i alla fall, fast imorgon.
Så här kommer lite dåliga bilder från ikväll, men bättre än inget^^






Uselt "kvalité" på bilden, eftersom det va så mörkt va jag tvungen att höja iso:n och bländaren, men det blev bara konstigt, men tyckte ändå det vart rätt så ballt



Idag fick stövlarna komma på !

Idag fick stövlarna komma på, dock är det inte mina, utan min systers, har inga själv:P
Det vart många vatten pölar och imorse regnade det jätte mycket. Jag och Ebba cyklade runt i stövlar och knde oss sjukt Balla^^

Går världen under på lördag ?

Sitter just nu och tänker på detta videoklippet: http://tv.expressen.se/nyheter/utrikes/1.2430550/profeten-jorden-gar-under-pa-lordag
Jag tycker att det är läskigt, men tror på något sätt inte att det kommer hända, Eftersom dom sa samma sak, år 2000 och 2008 och massa år, vet inte vad jag ska tro, men får försöka göra denna veckan så rolig så möjlig, ifall det skulle hända. Jag kommer vara sjukt rädd den dagen !

VAD TROR NI?


Måndag, check !

Idag vart det en helt okej dag i skolan, hände inget speciellt, tror jag. Imorgon har är det skolans kväll på vår skola, vi ska spela upp våra teatrar, ska be pappa filma, så filmen kommer i så fall upp här haha, måste ju bara visa hur pinsamt det kommer bli:P

Efter skolan pluggade jag matte, tråkigt. Senare vart det träning, och när jag kom till träningen, så sa dom att jag, Emma och Ella skulle spela match med 00:erna, kul faktiskt men såklart så förlora vi med 2-1.



GRATTIIS MARRE^^

IDAG FYLLER MARRE 13 ÅR ! GRATTIIIS !
HOPPAS DU HAFT EN SUPER ROLIG DAG !=D



Bild från hennes blogg

Life is beautiful, when you´re in the world

Har precis kommit hem från fest, va hel skojj. Imorgon börjar en ny vecka tyvärr, orkar inte skola. Efter skolan ska jag plugga ännu mer matte och senare på träning. Idag va jag på väla i fyra timmar och senare lager 157 köpte en Svea tröja som jag har på mig nu=) super skön !
Va som sagt på väla idag, skulle köpa min bikini, men den vart slutsåld för länge sen:.( får leta efter någon annan.



Min söndag=D

Idag är det söndag, börjar med att min sega mamma börjar tjata på mig som vanligt, att jag måste göra matte och inte får göra något annat, men hon förstår inte att jag har koll !? jag blir tokig på henne.
Vaknar och min dag är förstörd !!
Men i alla fall, Som sagt så är det söndag idag, ikväll ska jag på fest ! riktigt kul, laddar kameran nu, så att jag kan kydda bilder till er sen. Ska också köpa present till Marre. Ska nog också köpa min bikini idag^^ guud vad jag vill ha den !!


Mörk bild, men vi ÄR SÅ SJUKT BALLA !

Haha, har märkt att väldigt många utav mina inlägg hamnar i kategorin "ointressanta saker och ting" kan bara tyda på en sak, att jag skriver väldigt ointressanta inlägg.

Ebba och jaog:P

Ebba gjorde min dag idag, TACK ! på kvällen stack vi och hittade på massa skojj, tur att jag har dej Ebba, kan alltid hitta på så skojsliga saker med dejj !
Vi provade den "nya"/gammla chokladen,mums !
Vi träffa glassgubben och hans fru, så självklart tog vi idolbilder med dom ^^
lekte ball med glassgubben:P och alla folk som gick förbi, tycker självklart att jag och Ebba är så sjukt balla
Ville bara säga att glassgubben är enbart MIN, så jag ville bara skrämma bort allt annat folk som försökte ta honom^^ dom blev väääldigt rädda och sprang ut !
vi träffade Mika/ stack hem till Mika:P fast hon ville inte följa med oss :(
Sen lekte vi coola frramför kameran^^

High five for the first kiss

Aw, så sött ! han är skit stolt ju^^

blixter och dunder, magiska under !

Kom precis hem från konformationen, va väl inte direkt särskilt jätte kul...

Det ösregnar, blixtrar och dundrar här hemma, tur att jag inte är rädd för åska och blixtar:P
Ska nog ta på mig lite oömma kläder och regnkläder och gå ut och ha lite skojj, kanske träffar lite kompisar ikväll, trots vädret.



Konformation.

Idag är det lördag, om ingen visste ! Jag ska spendera min dag på en konformation..
Ska ta med kameran, så det blir en aning roligare.
Fattar inte att jag är uppe nu, sjukt tidigt. Ska ta det lite lungt nu, äta frukost, ducha och klä på mig !
ojj, jag hinner nog inte de första, ska åka om en timme... kommer somna i bilen, om någon undrar.




Hallojh, jag har tråkigt, om någon skulle vilja veta det ?

SItter och har skit tråkigt framför datorn, ingen är inloggad på msn typ, kanske inte så jätte konstigt...

Imorgon ska jag på min kusins konformation, inte så där super frestande direkt, men ska väl bli helt OK, antar jag. Ska köpa min bikini i helgen har jag besätmt, kommer säkert inte bli så men i alla fall kan ju försöka. Måste köpa den fort, så inte den typ tar slut, finns ju risker, eftersom det är sjukt snygg^^

You are wonderful and I love you for who you are


Min fredags kväll !^^

Va först på gården senare vid nio, då vi inte får va där längre, stack jag och nåra kompisar typ till en gräsplätt:P
Hade skit kul där, senare cyklade jag hem med Otto, Mika och Elliot också kul :P
Tog ner kameran ganska snabbt, eftersom vi typ sprang runt och sånt, och det känndes lite konstigt att springa efter alla , och bah - VÄÄÄNTA, JAG MÅSTE TA ETT KORT PÅ DEJ !!! HALLÅ !!

tog i alla fall några bilder, såg att jag bara fick bilder på Mika och Marre typ:P




Mikas snygga hopp





Hamburgare, we/I like !

För det första, har jag kommit på att jag lägger in väldigt många inlägg i min kategori "ointressanta saker och ting" kan vara föra att jag saknar inpiration och har verkligen INGEN fantasi !

Käkade hamburgare, om någon undrar, hade inget att göra, utom att äta så jag fotade min hamburgare.

Här kommer i alla fall lite biler från min hamburgare !^^






MUMS !

Fredag den trottonde

Otur ? nej faktiskt inte enligt mig... har inte hänt så mycket faktiskt (otur då, då)
Har ni haft otur?

Nu ska jag logga in på msn, bdb, fejjan och allt de där och bara chatta, lyssna på musik och allt de där vanliga ni vet ?

Ett litet ego pix på lille majj^^


det är inte meningen att jag ska stå framför kameran !, så nu(inte bakom heller:P) som ni ser brukar jag inte fastna på bild, om jag gör det...


Fredag..

Det vart skit kul i skolan !
Efter, inte lika kul, kom hem och skulle på träning, men så började det göra såå jääkla ont i magen, typ magknip, på magen, på sidag, vid revbenen.... så jag kunde knappt röra mig. Så det blev ingen träning för mig inte:( hade faktiskt extra mycket lust idag.

Har sovit lite, och magontet, går nog över snart, jag SKA i alla fall till gården ikväll, och träffa kompisar.
Har checkat lite bloggar, och vet inte riktigt vad jag ska göra nu, antar att jag kommer proppa i mig något gott!



like music in my ears


Smurf ♥

För typ några veckor sen, köpte jag en "till" liten smurf första gången, fick jag en tomte, tyckte inte det passade till våren, så jag köpte en ny!
Tycker att dom är såå söta !



Jag lekte "tvärtom leken" när jag kom på mitt bloggnamn, det är så jag känner mig nu.

Sitter och känner mig hel dum !

Sitter i min säng med datorn i knät och chattar lite osv..
Imorgon är det mentorsdag som jag redan har sagt. 
Oj, glömde att jag skrev på detta inlägget, men jag fortsätter väl:P
Vi ska äta glass imorgon i skolan om någon undrar !
Ska sitta uppe lite till sen ducha och seeeeeeeeen sova ! eller nej, iuuuh haha Asta (min hund) kom precis in i mitt rum och la en fet brakare och går ut, tack så mycket Asta, det ska jag njuta av-.- ska bara gå ut och hämta en tvättklämma (BEHÖVS)

Så nu är jag tillbaka, men har inget mer att skriva så detta inägget får ta slut nu.

gulliga bilder från weheartit.com



Flowers

Igår märkte jag några fina bilder utanför vårt hus, så jag tänkte att "hmm... jag vet jag tar bilder på dom !" kände mig skit smart och gick genast ut med kameran och la mig ner på marken, haha en typ familj cyklade förbi typ på rad och alla glodde på mig, när jag låg där och jag bara "eeh, HEJ !" haha lite pinsamt enligt mig:P

Pancakes:P

Har precis kommit hem från skolan, riktigt chill dag:P imorgon blir det riktigt najs, för vi har mentorsdag, vi börjar klockan 9 och slutar kl 2=D och vi ska äta glass och göra "roliga aktiviteter" typ staffett säkert, väääääldigt roligt**
Men nu gör jag pannkakor, som jag senare ska äta när jag gör matte, ska också försöka få mamma att åka med mig till väla senare för att köpa en suuuper snygg bekini jag sett ! och ett par shorts kanske, eftersom jag bara har ett par.


vill ha !! (dräglar)

Bakdag med Mika !


Today vart det skola, som alltid:P va helt OK, hände inget speciellt, höll på att svettas ihjäl när vi skulle sitta ute och rita av hus på bilden.

Efter skolan, stack jag & Mika hem till henne och gjorde cupcakes, men marängsmet på, när vi la in marängen i ugnen smakade det ägg, iuuh !
Men muffinsarna blev mumsiga.

Senare stack jag på träning, i spöregn, ganska skönt i början, men sen blev det väldigt blött, allt ihop.







Bloglovin !

Nu har jag skaffat en knapp till min bloglovin, så klicka er in där och följ bloggen.
Jag byter gärna, så att du gillar mig och jag dej !
Men glöm inte det !
Kanppen sitter under "sök i bloggen" och över "senaste inlägg" om ni inte hittar den & den ser ut så här:
Tryck på bilden för att gå direkt till bloglovin, och följ mig !


Inse, det är de här VI vill, kanske inte du men vi.

Everything is crap, but it is not. It is not how it should be anyway, I know. I know it. But I try to climb one step higher, if not more, but I fall down, every time I try to get to the top, I've realized that I never get there. I do not know how to explain, I want to explain but it will take so long, there are so many different things from nothing. I do not feel well like this, it is not as it should be. I doubt the love, friendship, and much more. I do not want to leave you, it's not that I mean, because we have our moments, and they are wonderful, but it is you that is holding me down every time I come up, but it was also you who brought me here so high up . I have decided, it is those I want. Whatever you say, it will be like this, I must go myself, not you, it's just because you do not want you to get me and **** to stay, but we will not, you just have to realize , we do not want to stop.



lyckligast i världen, jag ber inte om annat !

Tjenare ! Är sjukt trött och lite irriterad.. lätt retad..
Skolan vart helt OK, hände inget speciellt, är bara sjukt trött på skolan, dag in och dag ut, samma sak varje dag? seriöst, är det så här livet ska vara? Födas, börja på skolan, lära sig en massa, skaffa jobb, jobba tills man blir 70 DÅ får man slappa, sen dör man ? händer det inget mer, varför måste man lära sig all denna skiten ? . Som ni hör så är jag ganska irriterad på allt och inget.
Men efter skolan stack jag bara hem, och här sitter jag nu, ska snart börja plugga matte, spanska & svenska... tråkigt++
funderar också på en sak. Som jag inte vill berätta här. Tänker heela tiden på allt som är så sjukt svårt, Ska snacka mer med Mika ikväll "about that thing"

låt mig göra som jag vill.


Läskigt skum bild på mig, ser ut som jag bara har ett stort ögonbryn:S men jag har två, jag lovar!

BE A MAN, och låt inte någon trycka ner dig.

Idag va jag med Mika, vi har snackat en heeeeel del om en grej:/
Är inte på träningen eftersom jag måste plugga till provet imorn:( tråkigt, men sant. Sitter och webbar med Mika nu eller jag väntar på att hon ska svara igen, eftersom det typ bröts innan. Men ska fortsätta snacka med henne och fortsätta (börja) plugga...



Sovmorgon !!

Tjenare !
Idag äré sovmorgon och tyvärr måndag, typ värsta dagen i veckan, skolan börjar, tråkiga ämnen i skolan...
Händer verkligen ingeting idag ! sjukt tråkigt och väääldigt intressant, antar att jag är med kompis eller fotar eller både och, efter skolan dårå=D
Nu sitter jag här och latar mig för de gillar jag^^ Ska snart gå och borta tänderna, efter att ha ätit min äckliga smoothie som smakade banan:(
Men ska snart dra, juste har gympa idag också, måste packa de också :S Men shiiieet nu kom jag på skit många saker jag glömt, aja HEEEEEEEEEEEJJDÅÅÅÅÅÅÅÅ!!

Söndag

Först vart jag sjukt lat och låg i solstolen och satt framför datorn, senare väckte jag lite lic i mig och stack till vikvalla och spelade match, tycker det gick riktigt bra faktiskt !
2-0 till oss=D
Efter matchen träffade jag Lollo och Emma, vi höll på att kissa på oss på jollen, när vi lyfte på saker och letade efter Emma (hon letade efter sig själv också:P) och sen stog i och sjöng ett tag, jätte högt haha dom som jobbar där borde tycka att vi är lite skumma..?

Senare drog vi till lekplatsen men lite gottigheter och snacka och skojja:P, iphoto har typ bytat design, och jag är inte sån som lär mig saker speciellt fort...


Älskar dej EMMA!

blev inte särskilt många bilder..




Hope you understand I'm in love

Tjenare ! Idag har jag som sagt fixat mitt rum, som ni säkert redan vet (om ni läst de andra inläggen). Nu är det snart klart, få ta resten imorgon, vet inte när "tapeten" kommer upp på väggen, men det lär jag väl märka. Har inte gjort något annat än att fixa rummet idag, har haft sjukt tråkigt, men ändå liite kul.
Imorn ska jag fixa klart rummet och sen fota, för det har jag JÄTTE lust för!
Nu ska jag kolla lite bloggar.... och sånt, senare ska jag väl gå och sova... är trött, men har ingen lust för att sova, jag vill att något ska hända men det kommer det ju ändå inte att göra, så det kan jag bara glömma.
Men ni får ha det riktigt Najsiigt^^ Så bloggar jag mer imorgon.
Jag hittade min gammal digital kamera idag, sjukt gammla bilder, från klass resan till exempel, riktigt kul att se om bilderna, hade verkligen glömt jätte mycket !
Har verkligen inga nya bilder ! kameran är typ tom på nya bilder, lika så med datorn... tråkigt!
Sommar minnen !!
bild från: Ebba

Fixing the rum !

Har fortfarande inte gjort något idag, varit hemma, har fixat mitt rum, men det är långt ifrån klart!
Ska möblera om, måla väggarna, och tapetsera en väg, köpa nya grejer, rensa allt jag inte vill ha.... och massa saker till. Ska göra en före och efter video som kommer upp när rummet är klart^^ ska fortsätta nu, så ni får ha de naajsigt^^

Ikväll blire kompisar och jag vill sova i tält!



Oh boy, vilket vackert väder, solen den skiner idao!

Idag skner solen och jag har varit ute och solat ett tag, riktigt skönt !
Ska fixa mitt rum idag, men först ringa en kompis, kanske ska sticka och fota någonstans, hade jag tänkt! är på "foto-humör" idag, så det är naajs^^
Vikentomater, har nog en sån marknad som jag kanske, kanske sticker till också om  jag hinner.
Ska snart sticka och köpa färg till mitt rum^^


gammal bild

I miss you

Sitter och njuter av att det är lördag (äntligen), händer inget speciellt idag vad jag vet, blir säkert kompisar^^ Ska försöka gå upp ur sängen och göra en goooood smoothie till frukost, funkar alltid !
Eftersom vi har köpt jordgubbar, blir det extra gott.



Ps: Är det någon som vet om det finns någon foto tävling som pågår nu, är väldigt sugen på att va med i så fall !

I´ll be OK, just not today

Hallojh !
Idag vart det först skola som vanligt, v faktiskt helt ok, och kändes som de gick jätte snabbt=D efter skolan stack jag till träningen (cirkelgym) tränade där, va skit trött så lyfte typ 0 kg, är typ ett rekord för mig..^^
Efter det stack jag typ till city gross eftersom jag inte hade något att göra, efter det stack jag till gården och träffa Mika, Marre, Anna, Elliot och Philip J, vi hade skoj, synd att vi bara får va till gården till kl 9, så vi va på kina gungan istället, riktigt lyckad kväll tilslut, enligt mig !

Nu sitter jag och tråkar och ingen är social på Bdb eller msn:.( Ska nog sova snart, har inget annat för mig.




Hallojh

Sjukt tråkigt rubrik, men så är det när man inte har någon fantasi
Sitter vid datorn, som jag gjort hur långe som helst, men ska äntlien väcka lite liv i mig och orka resa mig upp och gå och ducha.
Imorgon är det fredag och det gillar vi! händer inget speciellt, ska träna, kanske drar till gården också, får se, men ni få ha de najsigt så ska jag dra!

Haha, hanna dååe!

Eftersom Hanna är fullt normal lägger hon sig ner på golvet och spyr pannkakor, och självklart fotar jag då eftersom det ser såå roligt ut:PP
Hon är såå gullig när hon spottar ut pannkakor av skratt:PP





Nu vet jag varför alla kallar dig "underbar" och det har jag vetat läänge !

Idag efter skolan stack jag, Hanna och Marre hem till mig och gjorde misslyckade pannkakor men det blev bättre när vi dränkte dom i glass och chokladsås!
Fler bilder finns på Marres blogg
mums!

Matkrig i matan!=D

Bilder lånade från MARIA! gå in och kika i hennes blogg!


Idag i matan hade vi grönsakskrig haha! och jag fick gå och hämta vatten minst tio gånger, för Hanna vart desperat:P



haha, digga mikas miin!

ser lite muppad ut med mitt konstiga smile

GRAATTIIIS ELLEPELLE !<3

GRATTIS ELLEPELLE ! Hoppas du har / ha en AMMAAZIIING födelsedag !
Grattis, grattis, grattis!



4 maj

Känner att jag verkligen fick till rubriken...***
Idag efter skolan vart jag trött och stack hem åt lite, sen kom Elli, Felle och Lucas så då stack vi hem till Elli och hade typ popcorn krig och lekte med dammsugaren! haha så sjukt kul de där sista, ska nog inte berätta vad Felle gjorde..:P
Hade riktigt skojj, men va tvungen att dra hem senare för att sticka till träningen!
Nu sitter jag här och ska snart ducha, vilket jag inte gjort än...
Imorgon händer väl inget särskilt tror jag.. tråkigt som vanligt.. eller jo! vi slutar efter lunch=D najsigt!
Vet inte vad som händer efter skolan, men det lär vi väl märka.

Haha vi visade upp vår teater idag i skolan, vi failade totalt, haha, så här såg man ut:



mobil kamera bilder, väldigt suddiga men..


Jag hatar att jag älskar dej...

Nikon d3100

Måste sluta, vet ju redan svaret..

You are so fucking perfect!

Mwen panse tou dwat!

Không có gì
như trước, sẽ không bao giờ, hoặc, đã được chờ đợi cho bạn đểyêu cầu tôi vẽ, nhưng đã nhận ra rằng tôi sẽ phải chờ đợi mãi mãi! điều duy nhất tôimuốn tôi sẽ bạn trở lại, ít niềm vui như vậy damn, rằng chúng tôi đã có, đó là với bạn, tôi đã cho họ những kỷ niệm apsolut funniest!
bạn có nghĩa là tất cả mọi thứ cho tôi, nhưng tôi biết tôi chẳng là gì với bạn, không khí. Tôi sẽ luôn nhớ những gì chúng tôi đã có, nhưng bạn cũng đã quên ?
nhớ những gì mình đã làm, nướng, nhảy trampoline, cười, chơi trò chơi video, ngủtrên, chỉ cần như vậy nó sẽ được!
Để được mà không có bạn tôi sẽ không bao giờ làm, bây giờ tôi nhận ra rằng đó sự thật.
Nhưng làm thế nào tôi có thể yêu một người không cảm thấy như vậy!
Nếu bạn chỉ có thể xem như thế nào tôi cảm thấy, tôi biết bạn sẽ không bao giờ biết,bởi vì tôi một kẻ hèn nhát tôi không dám nói, những gì tôi sợ?
Tôi biết rằng bạn yêu thương nhau, gần như suy nghĩ nhiều hơn về cô ấy hơn bạn!muốn đi qua chỗ .
Tôi biết SẼ được bạn và tôi, rằng mỗi người đứng đầu bộ phận như bạn tôi, giống như hai nam châm được gắn chặt với nhau.
Thử nó w
Tôi đã nhận ra rằng tôi không thể tiếp tục như thế này, tôi đã tìm ra!

Plugg, plugg, plugg...

Sitter och pluggar till matte provet imon!
Jag och Olga har lagat mat, pomes och chicken nagets (s?), gott!
Imorgon är det som sagt matte prov så jag ska fortsätta plugga och försöka få in allt i mitt huvud, som inte känns särskilt stort just nu...
Lite kul kan man få ha, och sitta och leka med photo booth:P




Ebba & Nora, äter toast, jätte intressant^^

Det vart gulach soppa i skolan, sp jag och ebba stack hem och gjorde toast, så nu sitter vi här och leker balla^^
ska snart sticka tillbaks till skolan, ville bara visa er hur sjukt coola vi är:

Min cykeltur till ica

Satt och tryckte ihop en video som sagt, och här är då min cykeltur till ica i söndags, om någon skulle vilja anteckna det?

Håll mig hårt, eller släpp mig helt

Skola, hemma, äta, fotboll, smoothie, klippt ihop en video, data.. Typ min dag, har inte gjort särskilt mycket, men har tryckt ihop en video som kommer upp senare. Sitter och surar på att spotify ska ta betalt eoch att man bara får lyssna på en låt fem gånger i månaden, har nog lyssnat klart på mina favvosar denna månaden:.( Får tjata på mamma & pappa att få spotify premium.


Gammal bild!

Hanna rider

Skrev detta inlägget igår, men har tydligen tryckt på "spara i utkast" bredvid "publicera" (störande)!
Här här bilderna från när Hanna rider, där man ser henne på hästen liksom haha. Det blev inte någon särskilt bra bild, men efter som Hanna vill ha bilderna så här är dom^^ Har typ inga fler som ser hyfsat normala ut.






Marknaden!

Dom tre sötisarna, Ella, Johanna och Anna på de första bilderna!

Va som sagt på marknaden igår! köpte ett armband (som jag också har sagt redan!) Som det säkert kommer bild på "i framtiden". Här är fyra bilder från marknaden!

bara för att vi är sjukt snygga på bilden, och våra glasögon ska vi inte snacka om hur balla dom är!

RSS 2.0