Liseberg!!

Sitter på bussen mot själva Liseberg, wiii ska bli så kul! Sitter med Filippa! :)
Det är bara nån timme kvar ! Sen kommer vi hem kl 01.00 så de blir najs!


I can not try if you do not.

HOOOLAAA AMIIGOOOOS!
Vaknade för en stund sen och käka frukost. Idag har jag en dejt inbokad med Em, hihi. Tror FilippaJ skulle va med också, vi hade tänkt att käka lunch tillsammans, men eftersom att vi har träning kl 3 !? mitt på dagen, tackar som tusen för den... så vet jag inte riktigt hur de blir med det, det kanske blir en midag tillsammans istället.
Jajajaajaa, ska göra något nu, vad vet jag inte, men något blir det nog..

Marknad

Va på marknad idag med några vänner, bla Melina som är här i Skåne nu, trevligt, trevligt!
Vi gick mest fram och tillbaka för att leta efter Emma & Chloé som stack iväg hela tide, haha töntar.. närå dom har sina fina sidor också, haha. Men vi andra blev trötta och de blev lite tråkigt tillslut så vi åkte hem till Filippa och kollade på film och hade det mysigt!
Filippa, Jag, Olga, Filippa & Melina + Elin bakom kameran. Sjukt söta mössor hittade vi!
Chloé
Munkar åt vi också såklart + remmar!
'Haha, när jag skulle ta denna bilden, så vups, så tittar denna gubben ↓ fram med en sån min, haha
HHAHAHAHAAH, OMG, så jäkla roligt, Alla blev typ as rädda, Emma såg honom typ inte och bara skrek till när hon såg honom, haha

Things

5 Saker jag gillar

Mina vänner
Sötsaker
Min familj
Sommar
Att resa

5 som jag inte tycker om

Skolarbete, läxor...
Folk som bara bryr sig om sig själva, inte tänker på andras vilja och som pratar om dem själva hela tiden
att vara singel... haha omg
karuseller där man åker upp&ner, mår illa av det
Folk som "förlögligar" en hela tiden.

5 av mina favorit filmer

Strings atached (stavning)
Morgan Pålsson
En gång i Phuket
Kenny Starfighter
Sex and the city

3 händelser som jag längtar till

Liseberg på valborgs afton
Min Födelsedag
Stadium Sports camp med Adrienne
Kalles Kaviar Cup i sommar med Laget

2 "mindre" bloggar jag gillar

Denna tönten som uppdaterar dåååligt nuu..... :@
Sofia Boman´s

5 ställe jag vill besöka

California!!
new york
Mauritiuz (stavning)
Italien, igen
Krotien

4 grejer jag är rädd för

Döden
Katter, råttor...
Min mentor och träslöjdsläraren på min skola
mördare

3 Favorit "serier, tv-program"

Stylisterna
Wermland forever
Lyckan i LA

Match

Igår efter skolan & träningen åkte jag tillsammans med Olga & Filippa till olympia för att kolla på HIF-Mjällby match, de va första gången jag var där och kolla, jaaaaa, det är sant!!
Dessutom hade vi typ bästa platserna, under VIP och vi fick gratis muffins ! :)

Little darling

Har hjälpt mamma med att sätta storlekar och grejer på klänningarna som hon säljer. Kollat på Lyckan i L.A och varit sur och irriterad. Nu ligger jag här i min säng med datorn i knät, kollar lite på weheartit och bloggar. ska nog snart sova, är sjukligt trött och känner hur muffinsarna har lagt sig som en deg i magen, kul.

Magdalenas

Ledsen att jag inte bloggat på några dagar. Idag efter skolan gick jag hem för att baka muffins, gjorde samma recept som förra gången (ni hittar det genom att klicka HÄR, eller skrolla ner) fast denna gången hade jag i vit choklad också. Dessutom hade jag dom inne i endast 20 minuter istället för 20-25, vilket blev mycket bättre!

24 April

OMG, FJÅÅÅÅRTIIIIIIIIIS- FACE !! :P HAHA
Hallå alla mannar!
Har anländit hem från att ha varit på Jollen och innnan de med EmmaR! Sitter och leker cool och ska snart hjälpa pappa med att göra pizza, mumma!!
Tänkte framförallt säga att det är super kul att ni kommenterar! men ifall ni har någon fråga eller så, vilket de varit nåra senaste tiden, länka gärna er blogg eller mejl-adress så att jag kan svara så, lite tråkigt med bara svars-inläggg hela tiden! Men som sagt, de e jätte kul med kommentarer, så fortsätt med de!
Hade två prov idag, Svenska & Matte, det känndes som om de gick bra, men man vet ju aldrig, HAHA, låter som en sån "hoppas inte allt för mycket"-tant, men tror de gick bra iaf!
gjorde klar min klänning på slöjden igår, men fick inte ta hem den då, för läraren skulle hänga upp den på en docka som står där... *angry face*, ska hämta den imorrn, så då visar jag den självklart för er!




Jag vaccinerar 95 barn




Har du en blogg och vill vaccinera ytterligare 95 barn? För varje bloggare som publicerar den här bloggposten mellan 16 april och 13 maj så skänker Apotek Hjärtat 95 stelkrampsvaccin. Läs mer och hämta bloggmaterial på unicef.se/sprid-budskapet/bloggkampanj

Svar på kommentar

Svar; Du hade inte heller någon blogg så svarar så här, För de första så är det inte direkt hennes bilder. Bilderna finns på weheartit & andra också, kanske det även är där hon har hittat bilderna? ja, den ena bilden med tjejen som har rosa byxor på sig, den bilden har jag hittat på hennes blogg, men för mig så är hennes blogg en Mode & inspirations blogg?
Kram

We´re just having fun, We don´t care who sees!

Köpte bullar och åkte ut mot en liten "gröning" eller vad man ska kalla det, för att fota med Emma, som ni ser så blev bilderna väldigt smickrande, kul hade vi i varje fall, tur att jag har dej Emma, I love you Em !


Ps, de blev lite fel med redigeringarna, men de får vi leva med, ok?? dessutom blev bilderna väldigt oskarpa!

Svar på kommentar/er

Svar; Eftersom att du inte har någon blogg, eller i varje fall inte skrivit in den så svarar jag så här! Jag tränar fotboll, fast på torsdagar så joggar vi bara! jag tränar inget annat, är ute och springer lite då och då bara! :)

Svar; eftersom att du inte har någon blogg eller i varje fall inte skrivit in den så svarar jag så här. Weheartit och mode/inspirations bloggar brukar jag hitta bilder som dessa på !


As you shoot across the sky

Satt och åt ute igår kväll tillsammans med Olga & Elin, vi åt grillspett och pomfrite (stavniing), dessutom så vart det väldigt varmt ute!
jag
elin
maten
jag
elin & olga

Mot jollen

Är nu på väg mot jollen det r helt tomt ute, ser inte en enda individ! Går och leker cool med musik i öronen OMG jag ser någon!!
Aja ska träffa Ebba på jollen fast jag glömde pengar så ska snabbt hem igen och hämta pengar så ska vi köpa lite godis som vi ska tjocka oss med love it!

Bilden är senast från instagram idag fast inte just nu liksom!


Frulle á lá Nora

proffsiga bilder.....
Imorse vart jag duktig och gjorde våfflor och varm choklad till mig själv till frukost. Gott & mättande va det. De fick bli som en liten brunch dock, eftersom att klockan vart 1.

Sleeping a dream about you

Sitter här och gör i stort sätt ingenting. Ikväll ska jag va med Ebba & några andra, vilket ska bli roligt!
Längtar sjukt mycket till Liseberg nästa måndag, valborg, riktigt roligt ska det bli hoppas jag, hihi. Ååh vad jag längtar!

you just gotta ignite the light and let it shine


Bom bom bom, damm så snyggt! sjukligt! Vill ha!
Längtar galet efter sommaren, grym ska den bli! Fyfan vad jag ska leeeeva! wiiiii!

Sleeping to dream

Kom hem för ett tag sen, tog lite mellis och satte mig här. Vid fem ska jag på träning i en timme senare mot gården där jag ska träffa trevligt folk. Det är nu även betsämt att jag ska med till liseberg på valborgs afton med Gården, och massa fina vänner, kommer bli hur najs som helst och jag längtar sjukligt mycket, lite mer än en vecka kvar, whii!
Hittade en gammal bild på mig & min syster.

BE A MAN!

Efter skolan stack jag hem, kollade lite på "Wermland forever", hehe. Sen belv jag lite kreativ och gjorde våfflor, duktigt. Bytte om till springkläder och begav mig senare mot träningen och en joggingrunda, fast alla tappade typ bort varann så vi fick gå runt och leta efter dom andra... Sen träffade jag Elli & Olga, vi fortsatte att "springa" mot vår gammla skola, fett mycket minnen man börja tänka på. Hade de super mysigt innan jag stack hem till mitt hem igen.
INSTAGRAM (bilder från idag) : NORAHETERJAG, fööölj!

Muffins!

I måndags så bakade jag mina lyckade choklad muffinsar, dom gick uppåt! första gången jag lyckats med det. Hittade ett super bra recept som jag tänkte dela med mig utav till er kära läsare!

Tisdagens.

Så här kommer jag gå till skolan idag.
Blev klar tidigare än vad jag brukar så passar på att lägga upp en outfit!





TJEJMIDDAG

va ju som sagt på tjejmiddag hos Emma igår! Hade det super roligt och åt en super god tårta! Tackar till tusen till alla som vart där och gjorde det toppen!
Victoria
FilippaB & FilippaJ
Chloé, som borde bli skådespelare!
Siri & Jag
TÅRTAN !
Emma som blåser ut sina 13 ljus !

INTHE HEARTS OF MEN

Sitter och uppdaterar min spotify-lista här!
Innan vart jag på cykletur mot Jollen för att köpa citron & philladelphia ost för att Hedvig skulle kunna baka cupcakes. Sitter i varje fall här med favvolåtarna i öronen, härligt! Ska ta fram kläder och packa väskan tills imorrn, jag brukar inte göra det, då duktig är jag inte men eftersom att jag är galet trött och vill ha lite mer sovmorgon imorrn så måste jag.

sunny sunday


Kom hem för cirkus nåra timmar sen efter att ha vaknat klockan 8 (!!) en söndag liksom.. va på Vikvalla hela dagen tillsammans med mitt lag, vi hade "tränings-läger", körde olika pass, käka pizza, skrattade sönder och sjöng amigo låten tillsammans med Emma!
imorron äré skola, som jag längtat...... tur att vi har sov morgon och att vi har två timmar syslöjd!
Nu äter jag cupcake som min syster gjort, mumma!!


Fredagens outfit - Jack Sparrow

I fredags när vi hade stilbytardag i skolan så va jag Jack Sparrow, de kanske inte är någon speciell stil, men tyckte mest de vart kul att klä ut sig. Ska inte babbla så mycket, här kommer bilder istället, som jag tog innan skolan!
Fredagens Outfit

On my way to the tjejmiddag!

Ikväll är jag bjuden på tjejmiddag till min fina vän Emma. Är just nu hos Filippa nu, vi gör oss fina tillsammans. Sen ska vi antagligen möta upp Em, så drar vi! Vi är precis klara, nu äre bara lite smådetaler kvar, ska även hämta min kamera hemma som jag glömde.
Här har ni bilder på oss för tillfället, kvällens outfit..

Det handlar om dig

Efter skolan så stack jag tillsammans med Filippa till badhuset, där vi simmade, satt i bubbelpoolen, eller vad det heter och sen så basta vi, känner mig duktig och fräch! När jag kom hem provade jag ut lite kläder till morrondagen, då det är stilbytardag i skolan och alla på höjstadiet ska klä ut sig och byta stil, roligt. Hade några ideér som jag först tänkte va som Björn Ranelid (kastanjevatten...) fast eftersom att jag har mörkt hår så släppte jag den idén och tänkte på Jesus och Jack Sparrow, men det fick bli Jack, Jesus känns lite fjolligt haha! men nästa maskerad... JESUS!
ledsen att det bara dyker upp iphone-bilder, men detta är från idag!

11 april

Kom nyss hem efter att ha varit på först match och sen tränar-möte. Matchen ska vi inte prata så mycket om, fast jag gjorde mål. Sen på vikvalla så vart de ledar-möte ifall man vill vara ledare på fotbolls skolan i sommar, 1000:- för en vecka, *katshiing*.
Har duschat och gjort mig fräsch ska nu kolla lite på min padda sen sova.
Imorron så fyller Emma tonåring!!
Fina bilder från idag..!


Top Modell Sverige

Om tio minuter börjar top Modell Sverige, finalen. Själv håller ajg helt klart på Klara, hon måste vinna, annars kommer jag gå runt coh störa mig på att hon inte vann hur länge som helst! är fortfarande sur över att Jamilla åkte ut... och Rebecka. Men ska se om vi har lite glass som jag kan käka, ska även ta lite cocis och hämta täcket och installera mig framför TV:n!
Det regnar ute... random? men jag tycker attt det är rättså mysigt, fast jag hoppas på bättre väder imorron!

Min fina vän.

Tänkte göra ett inlägg tillägnat åt min apsolut bästa och finaste vän, som jag någonsin haft!, Hon är så sjukligt bäst att man typ dör!
Emma Abrahamsson. Kärlek till dej, MYCKET kärlek till dig. Du är bäst på planeten och tillsammans är vi så sjukligt oslagbara. Det går verkligen inte att skilja på oss, vi hör ihop. Jag älskar dig innerligt och du får mig verkligen att lé varje dag. Du får mig att vilja gå upp på morgonen, du får mig att känna mig älskad och betydelsefull. Du är bäst och du är så jäkla underbar! Vår sommar tillsammans kommer vara svår att slå, våra övernattningar och dagar är bara bäst. Vi har känt varann i lite mer än två år, dom bästa åren någonsin, Let's make another hundred crazy years together dear friendó.
Och som anslut. "Du är bra, du är stark.... kanske inte så klok men du är väldigt bra och väldigt stark. Från en tonåring till en annan. Du är underbar och finast i världen. Nu ska jag gå på toa och bajsa, i love you my friendo!
TILLSAMMANS ÄR VI COOLA...!

YOLO - you only live once

Idag träffade jag mina saknade vänner Melina & Tova, vi va på väla, där vi fikade, åkte kundvagn, kollade i affärer..
Hade de super bra, busstabellen vart hel fläng så vi gick till Ikea, där vi satt i soffor, kollade lite och sådant, sen hitta vi inte ut när vi skulle till bussen, för vi visste när bussen gick, en timme senare liksom, en gång. Så vi sprang som galningar fram till hållplatsen, sen åkte vi hem till mig, då vi fortsatte ha det kul.
Ska träffa dom imorron efter skolan också, sen åker dom hem till lá Stockholmé.
Imorron äré skola igen, som jag längtat...... orkar verkligen inte sitta på en stol och lyssna på tråkig fakta.

haha, töntigt men de bjuder vi på!

Löjligt töntigt detta känns, men här är en liten video, tycker själv att det är roligare med bloggar som lägger upp videos på dom själva, haha, ego, men så därför tänkte jag börja lite med det själv... typ. Men de blir roligare och man slipper leta upp bilder och grejjer, eftersom att min kamera är konstig för tillfället...
seeeexyy startbild också....
Ska jag fortsätta att "videoblogga"? HAHAHAHAH

Living young and wild and free

Va med Emma & Emma innnan idag, vi gick runder, köpte glass och vart allmänt gaaaangsteeeerss, coola som vi är, Kom hem och hade de tråkigt, sen så skypea jag med Tova & Melina som jag ska träffa imorron!!
Har även gjort en design åt Chloé, så om ni vill kolla in norra ,södra Sveriges SÖTASTE tjejs blogg, klicka er in HÄR!
Nu ska jag hjälpa pappsen med att grilla hamburgare, senare ikväll ska jag träffa EmmaR, vet inte om EmmaA kunde, annars så ska vi alla åka runder i viken och leeva, hih!
Jag för tillfället!

Sånt som ska införskaffas

Boot Cut jeans, vet att de flesta tycker de e as fult men jag bara älskar de...//Boyfriend fit jeans //vit t-shirt med tryck// skinnjacka

STOP WAITING FOR THINGS TO HAPPEN,GO OUT AND MAKE THEM HAPPEN.

Sitter i varje fall här i min säng med hörlurarna vid öronen och musik i dom. Ska finslipa lite på min design, men hittar typ inga bilder eller någon text jag kan ha i headern, *tummen ner*, men får väl hoppas att jag hittar något så att de blir lite fint här!
känner mig duktigt som bloggat så mycket idag, inte för att inläggen har varit särskillt kul... men ändå!
Märker även hur spissrövd jag är, kan ju inte ens sitta lite skönt.... *angry face*


"söt" bild från 2010, kollar igenom massa gammla bilder om ni inte märkt det.

Like a king

Bilderna är från sommaren 2010, sommaren som bara vart för jävla grym! Då man hade som roligast och struntade i allt annat! De va fan jävla bra asså!

Be like a baaad boooy!

Fuck this, jag bryr mig inte och tänker inte göra det heller, jag vill leeeva, okok?

I don´t care, so shut up.!

Sitter och käkar en smoothie som jag precis gjorde till mig själv, duktigt kallar jag det. Har även gjort ett träningspass, sånt för magen, vilket jag ska fortsätta göra fram till sommaren, hihi. Idag har jag bestämt mig för att bara äta bar och träna bra, fast de håller kanske bara idag, om de ens håller idag liksom.
Ska i varje fall göra i ordning mig nu för att senare träffa EmmaR & EmmaA, :).
Sjukt kul igår när vi hade massa gäster här, vi skicka massa coola videos på Malle till Emmorna, hihi, tror nog dom blev lite generade.... haha!


yey, DuckFace....

Påskmiddag med fina vänner

Va som sagt på middag med en massa fina tjejer igår kväll, vi hade de supermysigt och allt blev perfa!
Vi åt kycklingfilé, potatiskroketter med lite baguette, sen åt vi chokladdoppade jordgubbar till efterrätt, sen hade vi såklart chips och godis, tjockisar... men gott va de, dessutom så satt vi ute, vilket gjorde de hela så mycket mer somrigt och mysigt, alla satt inlindade i sina filtar, supermysigt!
Orkar verkligen inte sitta och redigera... (Bilderna är lite halv-kass, ser ju inte hur jag ställer in kameran...)








Söta bilder!



Saknar er tjejer!

Saknar Tova & Melina sjukligt mycket, tur för mig att vi ska träffas på Måndag, då dom kommit ner! Hade verkligen hur roligt som helst med dom två i sommaras på Stadium Sports Camp, där vi träffades, haha låter som om vi är värsta kärleksparet?
S-A-K-N-A-R E-R G-A-L-E-T S-J-U-K-L-I-G-T M-Y-C-K-E-T ! ! ♥
GJorde en cool liten grej ↑, schtekigt liksom.



Från i sommras, Melina och Tova !

I am soling, you know i am that hotttt

För er som inte fatta, rubriken är inte seriös engelska, så dålig är jag inte Haha.
Kom hem för ett tag sen, vi käkade middag hos Emma, vilket vart så sjukligt perfekt, jätte mysigt, berättar mer imorron då bilderna kommer. Efter att ha varit hos Emma så stack vi till Ebba där en massa andra tjejer också va, vi snackade, skrattade och lite sådant, Vilket vart roligt de med!
Imorse så tog jag på mig shorts och ett långt linne/klänning-sak, och la mig i en solstol och sola, måste ju vara förberedd inför sommaren vettni? ;)

Bild från när jag sola, haha, bilderna från kvällen kommer imorron då jag laddat över dom och grejjat, min kamera är typ halvt pajj, displayen är helt svart, den har liksom stängts av, fast ibland sätts den igång, men de går att fota i alla fall, såå bilder kommer! :D
Mina ben ser nog brunare ut på bilden än in reality...

little miss sunshine

Vaknade för några minuter sig, ska göra lite god frukost, med tea faktiskt, gillar egentligen inte de så mycket men de e bra för halsen, eftersom att jag har lite hosta fortfarande. Ska även göra en smoothie eller något liknande.
Senare efter att ha gjort i ordning mig så ska jag träffa Emmorna, Elin, Olga & Filipporna, så ska vi köpa mat tills ikväll, då vi ska ha vår påsmiddag, vilket ska bli super mysigt!
Bild på Frida Gustavsson (:D) som jag hitta på Miras Blogg

April 4, 2012

Kom nyss hem från träningen, första på Vikvalla för i år! Innan idag va jag med Elin, Olga, EmmaR, FilippaB & EmmaA, Vi käkade glass, cyklade (?) sen så va vi lite hos Emma.
Nu planerar vi inför imorron, då vi ska ha en liten påsk middag, vi plus nåra andra tjejer dårå, får se hur de blir!

You give me butterflies!

Extremt Gammal "Sofis Mode" tidning" som jag läste| Veckorevyn som kom typ för några dagar sen|Gjorde mig en god hallon Smoothie | Min Padda, med min blogg på, ville göra lite reklam för bloggen.... på bloggen, typ!,
Nu blire Top Model Sverige på dha television!

Fake It Till You Make It

Sorry för sämst uppdatering.
I söndags så sov jag som sagt hos Filippa, vaknade såklart på samma ställe som alla andra fina tjejer också gjorde, Ebba & Mika åkte hem och vi andra drog oss mot staden, gick runder, kollade i affärer och fikade på Grand, super mysigt! Kom hem vid fem och vart as trött så satt mig och kolla lite på tv och sånt mysigt!
Ego man känner sig....... (Alla bilder är från måndagen, förutom nr 4 som är från natten, smickrande)

Let´s go crazy !

Hola! Skojja bara i förra inlägget, typ. Åker inte till Malmö imorron, varför spelar ju inte någon roll, istället så sover jag över hos Filippa med en massa fina tjejer! Har slappat hela dagen och ska snart käka lite tror jag.
Har varit sjuk hela helgen, bra start på påsklovet! :D...
Ikväll ska vi i varje fall ha as kul, har jag bestämt!
Hoppas ni får en bra helg !


från imorse..... wakie wakie!

Sunny sun-day!

Godmorron folket!
Idag är de söndag, sjukligt skönt att veta att det inte är skola imorron, eftersom att det är påsklov!
Drar även till Malmö med Mamma, Hedvig & Olga, får väl se ifall jag hittar något fint som kanske kan få flytta in i min garderob!
Ska nog mixa ihop en smoothie till mig själv, så får vi se vad som händer idag/ ikväll !

RSS 2.0