10 som jag vill ha just nu.

Lite grejer som jag gärna skulle ta emot just nu:)

* Kläder från alla möjliga ställen
* Kärlek, pv!!
* Bra resultat på matteprovet
* Fler läsare
* Objektiv
* En resa långt härifrån till ett varmt ställe
* Ett nytt hus, flytta.
* Sommar
* En snygg kropp, bra kondition.
* Walk-in-closet !

Snälla, lilla, söta Gud, har du lust att ge mig detta?;)


Ph: Weheartit.com, allt kommer därifrån!

Dag på väla med bästiis

Idag efter skolan så stack jag & Filippa till Väla, för att fika, shoppa lite men också för att plugga och snacka. Vi gick in på bikbok och såg att de sålde två hoodies för 99:- så varför inte ? en knall gul, hihi. Jag behövde ett skal till min mobil, så jag köpte ett dinosarie(s?)- skal, jätte gulligt, för 200:-. Sprang också in om Kicks för att köpa ett mineral puder, ett från IsaDora bev de, 150:-
Vi satte oss på ett lungt cadé och pluggade eftersom att Filippa har prov imorron.


Fett sämst bilder!

Cirque du solein

Igår så va ju jag, Olga & Mormor och såg curque du solein, en riktigt hädtig akropat-show! Man fick dock inte fota, fast jag fick några bilder på introt, dock inte lika intressant, menmen...
Ska nog sova nu, Hedvig & Olga sover och jag ligger här helt ensam:/ Aja, har matte prov imorron också*tummen ner*

I miss you darling!

Nu sitter jag här i soffan med Olga. Vi försöker lista ut en film som vi kan kolla på, förslag?.. fast ojsan nu kom vi på en, "The Switch" blev det. Nu ska vi dra och köpa pizza sen kolla film. Imorron är de skola igen & jag har prov (:s), dock är jag ganska säker på just den delen, så de ärväl bara att hoppas att de går prima!

Ni får har´e så bra så hörs vi!:)
Bild från Olga.

Astisen, extremt saknad, kan inte förstå att de är mer än ett halvt år sen nu... ;.(



like the world is ours

Lördag idag. Vaknade hemma hos mormor. Gjrode i ordning mig och åt frukost. Vi lämnade Hedvig på tåget, medans jag och Olga stannar tills imorron. Snart ska vi åka till Malmö arena för att kolla på cirque du solein, en akrobat-cirkus-show, som åker på turneér över hela världen, så de ska bli riktigt häftigt!
Bilder från idag, de kommer fler från cirkus-showen !

Fredag

Fantasifull rubrik, elller hur ?
Sitter nu vid mormors dator. Idag har vi varit på stan. Olga & Hedvig fick hem nåra grejer medans jag inte hittade någonting alls. Fick typ panik, ville så gärna hitta något, men nej. Jag har badat badkar och gjort i ordning mig, nu ska vi kolla tv. Sitter även och smsar med bästa.(Em)



Lite blandade bilder från idag!


På tåget

Sitter nu på tåget mot Malmö, ska sitta här i typ tio minuter till innan tåget stannar och jagg hoppar av. Skönt att slippa skolan, hihi!

Aja, bloggar mer ikväll då de även kommer bilder:)


Torsdag.

Håller just nu på att packa min väska, för imorron far lilla jag tillsammans med mina systrar till Malmö för att bo hos mormor över helgen, vilket ska bli jätte mysigt!
Kommer antagligen kunna blogga, från ipaden eller mobilen, så de får bli som de blir. Har satt in ett litet bildspel i min meny också. Hoppas ni haft en bra dag!

Old pic

Pannkakor




När jag kom hem från skolan gjorde jag pannkakor till lilla mig. RBlev super gott, ännu bättre med grädde och hallon!
hade redovisning idag, gick faktiskt ganska bra, eller de kändes så i alla fall.

Tisdag

Efter en seg skoldag stack jag tillsammans med Ebba och Filippa till Filippa. Vi giorde en jättegod smoothie med glass på! Stack hem ganska tidigt för att plugga till min redovisning imorgon men även för att åka till väla.

iPhone bilder från dagen

INSTAGRAM: noraheterjag

 


Happy girls are the prettiest.



Sitter och kollar på Guld bagge galan. Har precis käkat och mår lite illa (?). Har bakat muffins idag, som blev lite sisådär. Ska kolla klart på detta, ducah och sen sova, är fett trött!
Hade längtat fett mycket efter syslöjden vi skulle ha idag, eftersom att vårt tyg som vi beställde har kommit, men självklart så är vår lärare inte så vi får ha vikarie och kolla film och designa en outfit, vilket också vart kul, men jag vill sy!


Bak-dag

I lördags så bakade jag, Olga & mamma vanlijbullar & även maränger, hur gott som helst! Vanlijbullarna vart helt klart bäst, ni kan hitta receptet i Leilas bakbok, eller hemsida eller något!









Lördag-Söndag

Igår stack jag hem till Filippa, vi hade de jätte mysigt, kollade på film (Knight and day, riktigt bra!), åt popcorn, åt jätte god efterrätt, varma hallon med glass & grädde! Älskar min FIlililippa!
Vid tolv skulle Filippa träna då jag stack till Filippa (inlägget under), vi körde twister, haha, jag typ hängde över Elins rumpa, sista bilden, dock ser man typ inget men i alla fall!
Har haft en toppen söndag, skola imorron, fyfan!

Just like you

Haallåå bloggisen !
Vaknade hos filippa imorse hon skulle på träning vid tolv så jag stack hem, ska dra mot en annan Filippa där Elin också är nu ha de skoj :)
Hoppas ni får en bra dag !
image description
fett störda bilder...

Om man står stadigt med båda fötterna på jorden, så kommer man ingenstans.


Fly away from here

Redigerade lite bilder innan, bla denna från Norrköpings skärgård i somras.
Nikon d3100 - 50mm f1.8

färgade byxor

Har hittat ett par eller snarare två par byxor som gärna skulle få flytta in i min garderob denna våren!
Skulle även vilja ha ett par mintgröna, men den pastell rosa är såå fin!

Dom till... höger... vänster (?) dom längst → ska bli mina!!

Italien

Sitter och lyssnar på "fast car", alltså saknar och tänker på när vi va i Italien i somras, extremt härligt de va! Satt på takterrasen med ustikt över en gammal by, "fast car" i hörlurarna på högsta volym  ! ååh vad härligt!

Torsdag.

Bild från onepiece-day i skolan, tagen från Nathalie, jag på Hannas rygg & en från idag, med min nya mobil:D

Drog hem efter skolan och gjorde ne super äcklig smootie:( fick min nya mobil, som jag längtat! Har nu ipad, iphone & ipod, haha! Ska köpa något skal på väla.
Har inte mycket att skriva om, bloggningen har inte varit på topp, typ. Ska vara lite mer social imorron, fast då är det träning men även gården!
Kuligt inlägg!??

Smile. I fucking like you

random. jag orkar inte refigera!

18 Januari,

Drog hem efter skolan gjorde lite mellis-pellis, la mig i min säng och sov! Skönt men tråkigt & osocialt...
Tänkte fota lite nu, om jag orkar dra mig loss från soffan lägger så länge upp bilder från igår, då jag, FilippaJ, Elin & Olga klädde ut oss och ställde oss utanför Jollen och sjöng, vi spelade även in några videos vid vägen, då bussen kom och alla glodde på oss:o


De vart ju onepiece dag i skolan eller "mys-pyjamas-dag" enligt lärarna


Nomalt folk.



Jag känner mig fri

Vet inte hur många gånger jag sagt att jag suttit med högsta musik i öronen, peppande låtar och att jag känner mig lycklig nu. Men de känns verkligen så! 2012 kommer bli så fett! Jag orkar inte gå runt och vara seriös och leka vuxen, glöm! Kommer vara barn så länge jag kan och  får:)
Älskar mina underbara vänner & älskar att vara med dom! Älskar livet för stunden!
Har även fått nytt besöks-rekord:)



Hon har de vackraste att stjäla!






Bilder från idag:)

Efter skolan träffade jag bästavän, då vi stack hem till mig och gjorde brownies, fotade & störde oss på Olga som va grymt störig. Brownies"en" blev jätte goda, mättande, men goda. Gabbiiii stack för ett tag sen så nu sitter jag här på min stol, alledes ensam... haha, närå! Lyssnar på högsta musik, känner mig lite cool^^
Imorron vet jag inte vad jag gör, Gabb ska hämta sin cykel efter skolan, så de blir väl att jag träffar henne ett litet tag i varje fall.
Älskar dej Ella!
(haha, kallar henne för olika namn hela tiden)



Slapp-söndag

Idag har de varit värsta slappdagen, men det är väl så de ska vara på söndagar?
Har bara suttit och degat i stort sett hela dagen. Fast lite vettigt har jag gjort, möblerat om mitt rum, gjort pannkakor (inlägget under) och.... Ja de va väl bara de, men jag har duschat och gjort mig Frech också!

Imorron är de måndag, ska bli rätt skönt men samtidigt förjävligt, men mest "rätt skönt" faktiskt, har syslöjd vilket jag inte haft förra terminen.
Ska nog va med Gabriella efter skolan också, saknar henne riktigt mycket, känns som om vi inte setts på evigheter fast vi båda va på träningen i fredags!
Bloggar från ipaden så jag kan bara ladda upp bilder från arkivet:/


Saknar sommaren! Längtar efter Kalles kaviar cup som vi ska till i år igen:)


American pancakes

Gjorde lite frulle/lunch, American Pancakes, älska! De är så sjukt gott, med bär & lönnsirap. Vaknade ganska sent, sitter nu i onepiece, hade tänkt att fota lite idag, de är väldigt fint väder, så  japp!







Clothes.

Fantasifull rubrik...?
Bild från Paris

Don´t make your haters glad by seeing you lonely.

Vid halv tåv träffade jag Ebba, då vi cyklade runder lite, åt muffins & fotade. Stack senare hem till henne och fotade för att senare kunna göra animeringar, hihi!
Snodde rubriken från Emmas Blogg, finns i länkarna:)
Inte särskilt bra "kvalité"

Animering

Första gången jag gör en animation, syns de? haha
Kommer fler ikväll, jag & Ebba försökte ta nåra bilder för att sen göra animeringar.
HAHHA, jag ser typ as skrajj ut, blev lite stört men...

En dag då man inte har lust för att göra någonting alls.

Sitter med högsta musik i hörlurarna och lyssnar på pepp-musik, älska. De är rätt fint väder ute, ändå sitter jag här. Ska lysna på ipaden istället och dra mig mot ica för att köpa något gott att äta, eller nåt. Pappa har spacklat bort de slitna i mitt rum, hade en vägg mitt i rummet innan som är borta nu.
Ska sminka mig, borsta tänderna och lite sånt senare dra mig ut. Har även "hyrt" Olgas objetkiv i tre veckor för 60 spänn, haha. Har även satt in en header, som ni ser, dock bara en tillfällig som ni också ser;)




Fredagen den trettonde

Fredag den trettonde, otursdagen. Själv har jag inte märkt av det ett dugg. Men stackaren Filippa fick ju krångel med flygplanet mot Barcelona.
HAR NI HAFT OTUR? BERTÄTTA!



Bloggar från ipaden

Snacka inte skit om andra när du själv gör samma sak sen.

Min kamera har kommit! en canon eos 1100d, ensålänge är jag jätte nöjd!:)
Kom hem efter skolan, då jag käkade lite mellis & senare bytte om till träningskläder och stack till fotbollen, märker verkligen att jag inte har varit där på tre månader, vilket är tråkigt, har inte alls kvar min kondition, kan knappt passa & apsolut inte skjuta, vilket jag aldrig kunnat, men är ännu sämre nu.
Lite random pics, hihi. Har inte riktgit lärt mig hur man ställer in kameran än men de kommer jag väl snart göra!


Life is hard. Let´s do it better!

Vet att designen krånglar.. en ny är på ingång!


Mongo-bild.

Känner mig så jäkla pepp, har ingen aning om varför, bara älskar livet just nu, utan anledning, bara sådär!:)
Lyssnar på peppande låtar och känner mig bara allmänt lycklig, härligt! Känner att sommaren kommer bli grym, förbereder redan nu, ååh vad jag längtar, galet!
Gaah, är helt över-glad typ, älskar att känna såhär, så jäkla skönt!

Mustach


Snodde den från Elsas Blogg, hihi!

Gulliga cupcakes

Hittade bilder från när jag & Olga bakade cupcake-monster, dom blev riktigt goda kommer jag ihåg, och hur söta?

Vet att ni kanske sett bilden innan? (de gick bara att ladda upp en, kanske uppdaterar imorron men en till, om de fungerar då)

They think of me and my wandering but I'm never what they thought

Dagen började med att jag sov en kvart extra än vad jag skulle :( Drog mig sakta men säkert mot skolan, hade de hur tråkigt som helst, efter skolan stack Jag & HannaPanna hem till mig och hade de skoj!
Fick även min kamera såld idag! Lite tråkigt att skicka iväg min älskling, hihi, men de ska bli kul att få en ny också! Som jag ska beställa nu. Så de blir inga bilder tagna nu fram tills kameran kommer, då de kommer vara full shoot hela tiden, hihi.

Färgglada byxor!♥


Har blivit helt kär i färgglada, tajta, långa byxor, ska verkligen skaffa ett par knallrosa (jag har skrivit detta förut, eller hur? aja strunt samma)♥

Bläääh, min kamera blir aldrig såld ju!
Kom hem tillsammans med Ebba efter första dagen i skolan, som vart helt normal (!?) då vi åt lite mellis sen hämtade vi träningskläder och stack ut för att springa, känner mig jäkligt stolt! Sen kom jag hem då jag va lite med  Filippa & Elin eftersom att Olga skulle iväg, haha. Sen cyklade jag till fotbollen för första gången på tre månader!
Känner att jag varit en duktig flicka idag, tränat jätte mycket:D

Dagens middag & lite annat



Dagens middag fick bli minipizzor, riktigt gott va de! fast inte med mozarella, usch! Annars va de gott.
Imorron börar skolan, vilket jag inte sett fram emot direkt, fast när jag tänker ska de bli rätt roligt att träffa alla vänenr som jag inte träffat på jullovet & vi får nytt shema & jag ska ha syslöjd.
Min kamera är nerpackad o klar så jag kan inte fota med den.
Har hittat ett par knall rosa lång byxor som jag lätt ska köpa! Älskar färgglada byxor speciellt rosa!

Just like me

Bild från idag, då jag trodde de snöade, men när jag gick ut såg de ut så här!
Vaknade ganska sent imorse, då jag gjorde frukost och senare satte mig vid datorn & började på en design, som jag snart är klar med. Cyklade även till Filippa för att hämta mina grejer bla. Min kamerladdare som jag skulle ha eftersom att killen som skulle köpa kameran skulle hämta den, men han kom inte, så antingen skickar vi den eller så vill han inte längre ha den:(
Ska fortsätta på designen och sätta in den, så att bloggen blir lite uppdaterad & fin.

Rosa shorts

Tycker att de är riktigt snyggt med rosa-jeans-shorts! Ska lätt köpa ett par inför sommaren, ifall någon vet vart man kan hitta ett par snygga, kommentera gärna!! Måste ha ett par;)

8 Januari 2012


Två mobil-bilder från idag!
Vaknade hemma hos Filippa vid tolv, fick panik eftersom att vi skulle ta bussen kl 13.00, fast de skulle vi inte sen. Jag stack i varje fall hem, gjorde i ordning mig & sådant.
Senare träffade jag nåra, så åkte vi in till stan, där vi käka på donken & senare drog mot laserdome, spelade de! Jag, Filippa & Emma va med nåra vi inte kände så mötte vi dom andra, vi vann!
Hade en super kul dag, nu ska jag städa mitt rum & fixa i ordning min kamera, som numera är såld, han kommer och hämtar den imorron, då jag köper en ny!:)

Tro inte att du kan styra över någon annan

Lite ranodm bilder på oss
Vaknade imorse (ovanligt?) gjorde i ordning mig för att senare åka in till Gymnastik-jul-showen med Filippa J & Olga, vi kollade på den, önskar att jag aldrig slutade på gymnastik, skulle vara fett kul att gå nu (och vara bra) plus att man får jätte snygg kropp och de e ju aldrig fel...
Va med Filippa,  då vi fotade lite, sen träffade vi Emma, då vi satt på Jollen (Standard) och skrattade en massa. Senare stack jag hem käka, packa mina grejer för att senare åka till Filippa pch sova där, Emma va med ett litet tag också. Hade en toppendag helt enkelt;P

Let the sunshine in

Fredag. Vaknade vid halv ett. Gjorde pannkakor till frulle. Har varit sjuk idag, eller jag är sjuk, dock är jag frisk imorron! i helgen ska jag "spela" laserdone med nåra fina vänner, vet inte så mycket om det, men de kommer bli fett kul! Har gått runt i min juicy hela dagen och bara segat, redigerade nåra bilder innan, som pappa sedan tog bort..:/ Så jag skiter i att redigera dom och lägger upp dom som dom är:( Bara en som fick vara svartvitt:)
Bilderna är från när jag, Emma, Ebba, Elin & Olga sov över igår!

Angel - Akon

Bild från nyårsafton (nämen, är de sant, nyårsafton?) Som sagt blev de inga bra bilder...
Alltså jag vet inte, men det känns som om jag följer en annan tidszon här på bloggen... Bara jag som känner de?
Sitter nu här vid datorn, ovanligt? Mamma & Pappan min har bröllopsdag i idag, så vi ska äta någon god middag...
Kollar mig omkring och undrar ifall jag kan skriva något, kanske om sladden som sitter i datorn... Hmm, intressant!
Känner verkligen är jag är fullt seriös.. Aja, somnade vid kvart över fem inatt, så de kanske inte är såå konstigt i alla fall?

Lyfta koppar

Varje år så har min familj som en liten "tradition" att vi lyfter koppar, alltså de ligger någon "figur" under, så de typ spår hur året kommer bli. Vi gör detta alltid dagen efter nyårsafton, 1 Januari alltså. Själv fick jag Ring, jag kommer gifta mig...? eller så kommer jag se eller gå på ett bröllop. Pengar, jag kommer bli rik, nämen, jag vet inte, kommer ha pengar. Sen den tråkigaste, Mat, jag kommer på mat på bordet i år igen, wiihaaa!
Lägger ut detta lite sent, men vad gör de?




Bild från sommaren 2010

En bild från den apsolut bästa sommaren någonsin! 2010, gryyym de va!


Haha, gulligt!

This is it

Nu sitter jag, Ebba, Emma, Elin & Olga här i mitt rum, äter översaltade popcorn, mosar lite popcorn som är på golvet... Har egentligen ingenting att skriva om, tänkte bara visa några sexiga webcam bilder!




Sööta!

Mitt rum

Idag bytte jag rum med min syster, som har/hade ett större rum. Så nu har jag det stora, är faktiskt väldigt nöjd, saknar bara min tidningsvägg..:/ Nu är de bara lite små saker som ska fixas:)





En allmänt jobbig dag enligt nora

Blööh är så jäkla trött, hungrig, sur, irriterad... Fick sen reda på att vi ska äta fisk ikväll, då blir de ju genast myyyycket bättre. Ooch vi har inget smått och gott hemma som jag kan små äta på, dock kanske det är bra men blööh. Ska kolla lite vad det finns för träningstider nu, ska börja träna riktigt mycket detta året! Hoppas ni haft en bättre dag än jag! Eftersom att jag bloggar från ipaden nu går det inte att ladda upp en ny bild:/

Dreaming is believing

Vaknade vid tolv, tog liite frulle, gjorde lite ingenting-grejer, satte mig vid datorn, uppdaterar lite överallt...
Det regnar ute, ska ringa någon liten filur och hitta på något, tråkigt att de regnar ute. Ska träna ikväll också, inomhus sån tur är.
Väääääääääldigt snyggiga bilder asså!..

Slappar-dag

Har bara suttit hemma idag, har inte mått särskilt bra, min näsa bara rinner, min hals bränner och huvudet håller typ på att sprängas, hoppas på bättre tur imorron! Har kollat på OC, i stort sätt hela dagen, kuul dag!! imorron ska jag banne mig vara frisk och ha de kul!






Sånt där som man stör sig liite på.


Två gamla bilder

Blöööh, är fett sur över att på alla bilderna jag tog på fyrverkerier så är de bara en raket, som är jätte långt bort så att man knappt ser den. Får väl vänta ett år, då de kanske kommer någon enstakad liten raket till. Såg kanske fem stycken raketer igår, eller såg några fler bakom hur, då de bara blixtrade till.
Aja, har precis kollat lite på OC, ska sova snart, vilket jag apsolut inte är sugen på alls. Har ont i halsen och hostar mig fram, typ. Hoppas att de blir en bra dag imorron!
Sitter och kollar bilddagboken nu, jaaa, jag har extremt tråkigt, alla som har bilddagboken vet hur tråkigt man har när man kollar in där!

Positivt inlägg, kuuul!!

Nåt annat än de här



Haha, gammla bilder, skämt!

2012.
Nu har de börjat. Är ganska taggad faktiskt, hihi. Ska börja träna som en galning. Längtar också grymt mycket till sommaren. Juste det är ju också detta året jorden kommer gå under... fast jag tror inte på det, men jag kommer ändå vara lite rädd.
Nyårsafton firades hos några familjekompisar, Lollo va där också, shit vad vi skrattade. Tyckte de vart riktigt synd att de inte va fler raketer:( Tog med mig stativ & kamera och hoppades på att få något bra. Har heller aldrig varit med förr när dom smäller raketer, de vart riktigt läskigt!
HOPPAS NI HAR ETT RIKTIGT BRA ÅR FRAMFÖR ER!

RSS 2.0