Döda mig.

Sitter här i mitt stökiga rum och har INGEN ANING om vad jag ska ha på mig ikväll, ååh så typiskt. Jag som planerat allt så bra sen hittar jag ingen klänning. Klänningen jag köpte igår tycker jag inte alls passar till Nyår nu när jag kollar på den, den är mer somrig. Skulle egentligen göra i ordning mig tillsammans med Ebba, Mika & Maria, men de blir nog inte så, måste va hemma och göra i ordning mig tror jag. 
 
Borde skynda mig, men vill bara gräva min egna grav just nu. 
 
Jag just nu. 


 

NEXT: UPPSALA


Lilljul i fredags

Efter avslutningen i fredags firade jag ju lilljul med mina vänner. Alla fick varsitt paket av en person (jag fick: 2ST VS parfymer, såå glad och jag gav till Ebba: pyjamas shorts, godis, en tavla med bilder på oss och en kopp med te) Vi åt super god mat och hade de trevliigt. 
 
 
Bilder från Elins blogg: elinberggren.webblogg.se
Kommer fler bilder från min kamera, senare har dom på min ipad! 
 
NU SKA JAG PACKA PEPPARKAKSHUS MED KUSINERNA!
 
 
 

Diamonds

HOLA MY FRIENDOS!
idag har det varit skola som vanligt. Inte särskillt kul. Imorron ska vi dock ta med fika... de gillar vi!
Efter skolan gick jag raka vägen hem och käka bullar... känner att de går bra nu^^
Har lyssnat på "Diamonds-Rihanna" heeeela dagen och även Zara larssons låt. Alltid när jag gillar en låt så lyssnar jag BARA på den i typ en vecka, om och om igen, tröttnar verkligen inte, men men! 
Så skönt att detta är "sista riktiga" veckan i skolan innan lov. Haha såg en status på fejjan där nån bah - Snart vinterlov,läängtar! och typ alla lacka sönder för att hon sa "vinterlov" och inte "jullov", folk hetsa typ sönder, haha, herreguud, bid deal? Kalla de vad som helst lixxx!
 
Lite söta bilder såhär på kvällskvisten!
 

RSS 2.0