saknar den tiden då allt va bäst!

Imorgon ska jag och Hedvig åka och passa en gullunge som heter Ruth. På onsdag har jag matte prov:S dock kan jag det mesta redan. Idag i skolan hade jag verkligen urtråkigt. När jag kom hem högg jag tag i en dator och dör har jag väl varit fast spikad ett tag. Nu ska jag väl göra lite annat, lite liv får man väl ha liksom. Har kollat massa bilder haha. Men får väl bjuda på en liten bild på mig:S

detta är nog första gången jag själv tycker att jag är lik min tvilling när jag ser denna bilden:O

Bara för att jag & Ebba har skojj:P

Här kommer en liten video på mig och Ebba, kanske lite långtråkigt i början men orkar inte klippa bort mer:// ni får försöka stå ut med att kolla på helaXD

V.I.K IN MY HEART!

Här är laget vi hejade på idag. Dom vann, fett bra tjejer!!
Fler bilder kanske kommer.

Loveuu*

Då har jag kommit hem från fotoblls cupen för 99:orna som vann hela cupen GRATTIS! när tjejerna inte spelade gick jag och Ebba ner till stranden och fotade lite, bilderna kommer dyka upp här lite ibland.
Nu måste jag städa mitt rum tyvärr:// Men imorgon blirre Ebba igen.

sötisen Ebba!

Hos gullungen Ebba:pp

Nu sitter jag hos Ebba och vi har gjrt choklad bollar, vi filmar lite ikväll som kanske, kanske komemr upp på bloggen senare. Imorron ska jag tjaata på mamma & pappa om att få gå på daniel adams-ray konsert, mååste verkligen det. Imorron ska jag och ebba till 99:ornas cup som sagt, ska fota en hel del.

har inga bilder på denna datorn.


Sovis hos Ebbs=D

Ikväll blire sovis hos Ebba, vi sak skojja och ha de bäst. Nu ska jag äta och sen typ dra.

ebba på bild:P
loveuu


ebbas blogg: http://ebbaerikssoon.blogg.se/

bilder kommer<3

Color the world whit love


"How do i get you alone?"

Idag är det lördag och jag har varit på cup gick inte särskilt bra. Vi va så sjukt nära på att vinna vår näst sista match. Får hoppas på bättre tider. Imorgon har 99:orna cup så jag ska åka och kolla vet inte med vem än.
Har sovit sen jag kom hem rätt skönt faktiskt. Nu sitter jag framför datorn aptrött. Hade tänkt att fota lite faktiskt.




sjukt ointressant inlägg?

Cup imorron=)

imorron är det cup, så jag får väl sova nu antar jag eftersom vi ska träfas där klockan kvart över åtta på morgonen:S
Berättar imon hur det gick, ett lycka till kanske..?

godnatt!

haha kolla vad jag hittade!

Gården

Tjenare! Nu sitter jag vid Ellis dator medans hon duchar efter kick´n boxen vi va först hos mig  och gjorde samma sak. När hon är klar ska vi sticka till gården, min föräldrar ska va där och vakta-.- pinsamt. Sitter och lyssnar på sofijah och ska kolla lite bloggar.

bild från ellis dator, gulig.

Tjenixen(H)

Tjenare bloggen!
Har varit och handlat med Olga & pappa för ett tag sen. Har ätit och sitter och chillar vid datorn:P På måndag ska jag och Ebba göra en liten grej HIHI. Hade faktiskt tänkt att fixa lite små grejer på designen. Men ni får ha det Gött! så länge.
[bild från igår] nikon d3100

Följ mig med bloglovin!

Följ mig gärna med bloglovin så följer jag din blogg!


som ni ser är det bara en som föjer mig:S

över kategorier i min meny trycker du på den lila blåa grejen där det står "1 prenumerant"

Saknar den tiden då det var vi.

shiiiieet jag dör, jag har snart utvecklingsamtal:S hatar det fett mycket. Imorgon ska jag och Ebba kanske göra en sak som kommer upp på bloggen när det är klart;D
Nu ska jag byta om till mina vanliga kläder eftersom jag glömde mina kläder som jag skulle ha efter gympan, känner mig lite svettig:S
harde det tråkigt som vanligt i skolan.



take me to a wonderful place with you

bild från idag.

Be happy=)

Nu ska jag kolla lite på tv kollar på "biblotek tjuven" finns inget annat att kolla på och pappa sitter och kollar på det. Just nu är det faktiskt lite spännande. Sitter också och kollar runt lite bland bloggar till exempel tävlingar som jag har varit med i. Nu är det Elins tävling jag får hoppas på att vinna. Om jag inte vinner den tävilngen vilket jag inte tror, kommer jag köpa en fjärrutlösare=)
Haha shit vilken tråkig text alltså men de får va.

Du vet, jag gör allt för dej.

Idag va man med sin gulliga "ABOV=allrabästaomänskligavän" alltså Ebba. Så jag Ebba och Olga gick ner på stranden och fotade solnedgången. blev några bra bilder tycker jag faktiskt. Bilderna kommer kanske upp på bloggen senare.
bild från idag.

will never forget the time it was you and me.


Love, live, laugh!


you are a special person you have created my way.


Måndag

Imorse vaknade jag typ kl halv åtta så jag gick upp och gjorde vid mig men nu har jag en timma kvar för vi börjar klockan kvart i nio. Snart ska jag träffa Mika så vi kan gå till skolan tillsammans. Efter skola kanske jag ska fota eller jag vill fota.


Stjärn himmel!

När jag skulle gå ut med Asta precis (min hund) så kollade jag upp mot stjärnorna och man såg dom super klart och de va jätte fint. Så jag gick in och hämtade kameran och tänkte att det kunde bli något eftersom dom lyste så pass mycket. Men de tär verkligen super svårt...

Imorgon är det skola.... tyvärr.


väldigt ful himmel menmen.

Nu går vi åt varsitt håll.


Solsidan!

Nu sitter jag och drar mig framför tv:n och datorn. Sitter och chattar med nåra. Tv:n busar med mig så det är vääldigt störigt. Internet funkar knappt heller-.-
Det är såå typiskt att tv:n har varit på så länge och sen just precis när solsidan börjar så hackar den.





Love means a lot but you are MORE important


Don´t fly away whitout me.


Anna, Ella & Filippa tack för en sjukt kul dag!

haha fick ganska många bilder på Anna som ni ser, Ella och filippa kollade bort varenda gång!
En dag som måste göras om jätte kuligt hade vi. Om filippa, ella eller anna lägger ut bilderna på sin blogg kan jag länka dit så ni får se lite andra bilder också:)

Bilder kommer ikv!

Bilderna från igår kommer ikväll. Nu ska jag ringa ella så ska vi träffa Anna vi ska fota, dom bilderna komemr också ikväll.

puuuss


lördag:))

Idag är det träning sen ikväll ska jag va med några tror jag. Har lust att gå ut och fota nu.
Jag önskar mig ett bättre zoom objektiv fett mycket.
Men shiiiieeet vad jag har tråkigt. Imorgon kanske jag ska till stan med elli och hanna om inte så ska jag ut och fota.




hittar ingen bild:/

fredags myys!

u sitter jag hos mammas kompis som bor lite längre ner på vår gata för Hedvig har överaskningsfest för hennes bästid hemma så jag kan inte gå hem. Är sjukt trött. Det va sjukt kul på gården fast jag va ganska trött efter att ha varit lite övertrött innan idag haha. Men får nästan hoppas att jag kan gå hem snart och sova elr kolla tv eller nåt är verkligen suuuper trött.



jag har fett tråkigt..

Kick´n box

Nu ska jag väl dra till Kick´n box, Elli kommer snart och hämtar upp mig. Efter träningen ska jag äta lite och sen dra till gården, tror jag ska ta med kameran jag vet inte riktigt kanske blir jobbigt? men annars kommer det bilder. Men ni får ha det bra så länge.

en liten bokeh bild dom är hyfsat misslyckad..

Kärleken river hål i mitt hjärta, i min stjäl och i alla våra stunder..

Nu sitter jag bara och chillar med datorn i mitt knä kolla lite gamla filmer på min kusin när hon va tomte haha sitter typ och as garvar. Så nu sitter jag väl ungefär och as garvar samtidigt som jag är fett ledsen.
Men ni får väl ha det naaajjsiigt så länge, kanske bloggar senare.
haha gick ju bra för mina små baugetter (S?) brände dom i ugnen och sen när jag skulle göra varm choklad så typ kallnade den och va as kall och vispen funkade inte till grdden:oO så kan det gå när jag är i farten:P



lite "coola" bilder på tuffaste mig(H)**

HeMmA nurå..

Nu har jag faktiskt varit hemma ett tag, efter skolan stack ajg typ direkt hem. Har inte så mycket att göra, ska nog göra en baugette (S?) tror jag sen ska jag fota, har bara ett problem att min laddare till kameran är hos elli och den dör typ snart, Hedvigs laddare kanske funkar får hoppas det.
Svara på mitt sms (du vet vem du är haha)
Men jag bloggar mer senare.


gammal bild, hittar ingen annan på denna datorn:P

*rubrik*

Nu hade jag tänkt att försöka ta lite vattenbilder och sen sova det känns som om jag redan gör det, kommer nog somna ganska snabbt är super trött. Men ni får ha det najs!


hahahahha *asgarv* hittade denna bilden på mig när jag spelade snövit på skolans julshow haha tyckte det va super kul att åka upp typ i taket:P

Datanörd....?

Nu sitter jag som vanligt framför datorn. Sitter och chattar. Idag efter skolan va jag med Natha. När hon hade gått hem stack jag, olga och pappa till stan det va mest pappa som skulle köpa grejer eftersom han åker till Rom imorgon. Själv köpte jag ett linne.




Skola://

Idag är det tisdag typ tråkigaste daen på veckan. Men efter skolan så blir det nästan ännu tråkigare för jag måste plugga, jag har prov på fredag och nästa fredag sen har jag lite läxa. Men ikväll blir det roligt för då är det träning kanske lite jobbigt menmen. Jag bloggar mer efter skolan/ ikväll.

Tomtenissar

Här är två små tomtenissar som inte har fattat är julen faktiskt är över.

Fly away.


"Fotodag" med ebba:P

Idag va jag med Ebba och fotade.  Vi var nere i hamnen.
Bild: ebba i bakrunden:P nikon d3100

My heart just want to you

bild på olga som jag tog igår.

Happyface

Idag är det skola som vanligt, tråkigt. Vi har sovmorgon så jag hinner blogga lite:P
Efter skolan vill jag helst ut och fota med nån får se d´vem det blir.
PUUSS

my heart still belongs to you


I'm missing a piece and it's you


Vinter^^

Nu ska jag va med i en fototävling hos Elin. Temat är vinter. Vill ni också va med? gå in på : http://mittliivsomelin.blogg.se och tävla


Jag valde denna bilden för att det va en av mina första bilder med min kamera fast inte bara därför såklart utan också att jag tycker den visar typ en lugn känsla, den kanske inte är super vintrig men det är ju snö över marken...

Hemma

Idag vaknade jag hos elli och vi träffade lite senare emma & ella för vi skulle kolla på bio haha narnia 3, vi kom lite sent så vi fattade typ inte början. Sen nu är jag hemma. Sitter vid datorn och lyssnar på musik, är inte på bdb och bloggarXD

Hade det bäst med Elli som vanligt.

Elli!<3

Ikväll blire sovis hos sötaste Elli, vi ska kanske göra vår egna special pizza:P Kommer fota super mycket. Igår satt jag vid datorn från klockan 11 till klockan 02 hihi hade i alla fall kul med elli. Idag va jag inte på träningen eftersom jag va sjuukt trött innan så jag hyrde en film "för kärlek" den va rätt så bra men väldigt dåligt slut och den va ganska seg.


Tårarna tar inte slut...

Skooola-.-

Idag va man i skolan inget speciellt med det. Efter skolan gick jag och några kompisar till rektorn och klaga....
Efter skolan kuta jag hem och stack till kick´n box provade på det idag och jag ska verkligen fortsätta. Snart ska vi ha gäster. Sitter och lyssnar på en jätte tråkig, gubbig låt som pappa har satt igång-.-

Nä nu ska jag sluta skriva...

haha snygg min jag har? gammal bild som säkert alla ser...

Sofijah- älskling

Vill bara att du ska veta att jag älskar dejj, men du bryr dej inte så det finns inte så mycket att göra...


hej, nu sitter jag här vid datorn och lyssnar på sofijag- älskling. Idag har jag varit hemma och fotat, hålle rpå att ladda över bilderna...




PUss på er alla!


tårarna blir bara fler och fler...

Inget precis inget känns som det ska. Sitter här själv i min ensamhet men ingen märker någonting för ingen vet. Mina tårar faller bara ner för min kind. när jag snackar med mig känner du inte som jag. När jag fick ditt sms började allt. det här är smärta av alldra högsta grad. Jag är krossad, jag har förstört mig själv. Lyckan i mitt liv har jag glidit ifrån...
ingen fattar, ingen vet, ingen behöver veta...

Tävlar..

Nu är jag med i en tävling på lovisasbilder.blogg.se
man kan vinna ett stativ på http://www.johanpixels.se/webbshop
vill verkligen vinna detta skulle vara väldigt kul eftersom jag dessutom inte har ett stativ är det ju bra.
tävlar med denna bilden, temat är "bästa bilden 2010" eftersom jag fick min systemkamera så sent på året så får det bli denna.

Hanna

Då ska man va med Hanna nurrå, Vi ska snart ses vid skolan. Nu sitter jag vid datorn och gör väl det jag brukar (lyssnar på sofijah) Jag tar med mig kameran ofc så det kommer bilder senare. 
Bild från igår, vi åkte på isen fett kulig dag!







-palla dej!


Ella & emma & olga

Idag åkte jag, ella, emma och olga  in till kakboden vi satt där ett tag och sen kom nåra. Haha vi va helt flummiga:P Imorse så blev jag irriterad över att telefonen ringde men jag var ju tvungen att svara och då märkte jag att det var Ella så då ville jag verkligen svara vi bestämde att vi skulle ses på mitten och det gjorde vi. Sen skulle vi hem till mig så vi tog strandpromenaden.

sötaste ella§§§

tävlar!

Jag är nu också med i en tävling på http://aliiceviktoria.blogg.se/ Temat är "vinter", även fast jag inte är särskilt bra på att fota så tycker jag det är kul och tävlar i alla fall haha.
priset är en valfri sak på http://johanpixels.se/webbshop/ under 150:-

mitt bidrag

Jag valde denna bilden för att jag gillar att det ör snö på träden haha. Sen gillar jag bänken som bara är där.

Jag är med i eves fototävling!

Just nu är jag med i en tävling, med en vinter bild. själv visste jag inte riktigt vilken jag skulle välja (eftersom jag inte tar särskilt bra vinte bilder) men det fick bli denna:

Man vinner en länkning på hennes blogg.

Min fina mamma§

Mamma, jag älskar dejj!
Allt du har gjort för mig!
du lärde mig gå, prata... allt tillsammans med pappa dårråh!


jag vet att du inte gillar sån här musik, men hoppas du står ut:PPPPP

Vill ha.

Ja, detta är lite kläder från h&m
ett par mjukisbrallor sjuuuuukt mysiga!
en mag tröja randig:D
Haha en bulldog tröja, agressiv:PPP
Ja, de va de!
puss och hej leverpastej (som jag hatar)<3

My heart belongs to you!(L)

Först vill jag bara säga att Ella kommer hem imorgon!! Saknar henne riktigt mycket nu förstår inte att jag har kunnat klara mig utan henne så här länge eller tror knappt att jag har det.

Idag och igår va jag med Mika vi åkte till stan jag köpte bara ne tröja sen gick vi mest runt. Idag när vi vaknade träffade vi Marika & Emma och vi åkte och tittade på en gympa show där våra kompisar är med, det kommer bilder/ bildbomb!!
Enligt mig var detta en toppen helg! har kommit på att skolan börjar på onsdag:S










haha yes jag fick till det, nu vet jag hur man gör:PP


igga mig!








GYMPAN:

















jaa, det var väl det!




*rubrik*

Idag har jag verkligen ingen aning om vad jag ska göra helst skulle jag vilja åka in till stan, men jag vet inte med vem. Jag tycker att alla ska kolla på min och ellas nya design på vår blogg (Devilinheaven.blogg.se)

puuuss!

my compass pointing towards you§

Nu ska jag väl kolla lite på film. Har suttit här vid datorn ganska länge nu och har velat fixa lite design på bloggen men jag vet inte vad jag ska fixa.....
Men nu ska jag väl kolla på film (som sagt)
hade det bääst idag på vallåsen!

varför får jag ALDRIG till tekniken på vattenbilder? någon som har något tips??
ja ni ser ju själva eller ja om man ens ser?

Hemma!

Nu är jag hemma efter att ha åkt skidor nästan hela dagen. Imorse tyckte vi först att det blåste för mycket och va för dåligt väder, men sen blev det bättre så vi åkte i alla fall. Det va super kul att åka det kanske dyker upp någon bild på bloggen senare. Nu sitter jag bara och chillar framför datorn.


happier with you

Imorgon ska jag åka skidor ska verkligen bli super kul har inte gjort det på ett år, det var första gången förra vintern. Det blir bara jag, Olga och pappa som åker. Vi kommer ha det bääst. Emma skulle typ också dit så vi kanske träffar henne. Men idag har jag som sagt fotat lite, har fotat lite till bloggen och fixat lite extra design. Senare kommer jag att lägga in en bild i kommentarsfältet. Men ni får ha det najs så hörs vi typ i övermorgon!


jag gillar denna bilden faktiskt, jag tröstar alice.



PUSS & KRAM!§

Fotat

Idag har jag väl bara varit hemma, jag har bakat muffins tills imorgon. Sen har jag försökt fota lite vatten bilder men det blev typ inget fick aldrig till det så nu har jag 5000 misslyckade vattenbilder som måste raderas://
Sen har jag fotat lite till bloggen som kommer snart. Håller på att finslipa bloggen mer och mer nu. Men hoppas att det blir bra tillslut. Sitter nu i Olgas rum och lyssnar på sofijah. Längtar tills imon!!:D ska verkligen bli super kul.


Skiiidor§§

Imorgon ska jag till Vallåsen och åka skidor ska bli skit kul, det är andra gången jag åker. Det kommer kanske, kanske bilder det är ju inte så lätt att fota när man åker skidor, jag vet inte vart jag skulle lägga kameran? men kanske. Nu sitter jag här vis datorn och försökte virka en mössa men det funkar inte så jag struntar i det.


Everything in my thoughts



Ella, kom hem plz!<33

Ella, seriöst jag klarar inte mig utan dej en enda dag till utan dej älskling! snälla kom hem dissa Thailand och kom hem! vill snacka med dej så som vi brukar göra, det är bara dej man kan snacka om viktiga saker med. Saknar dej mer än allt annat nu. När du kommer hem måste vi va så fort du kommer!
Just nu känner jag mig ensam, tom, vilse inte som jag brukar med dej!
Du betyder mer än guld gmn!




Du är fan hela mitt liv!! hade det sämst men när du kom blev hela mitt liv bäst! älskar dejj än något annat gmn. Utan dej vid min sida skulle jag inte va så glad som jag är med dejj, Kärleken betyder mycket men du betyder mer!! du är den som alltid ställer upp, alltid finns där för en! så många minnen jag har med dig asså. är så jävla lycklig att vi blev systrar igen vi har bevisat att jag inte kan leva ett riktigt liv utan dejj. Jag har äntligen fått det ända jag vill ha hos mig! du är min andra halva fast den bättre halvan. Jag kommer aldrig lämna dej, aldrig. säg att allt är bra för jag litar på dej det är väl så det ska va? Du är den bästa, du är den enda och det som hände får inte hända! utan dejj är jag halv, utan dej finns inget "jag", utan dej skulle det inte vara vi. När jag träffade dig var mitt liv oklart mådde skit, men du kom som en hjälte, du har rest mig upp varje gång jag har ramlat. Med dej kan man snacka om allt med. Gabriella och Nora i stjärnorna står det skrivet! Jag kommer alltid finnas för dejj gmn. Du är det bästa som har hänt mig och ingen kan förstöra det! I mitt hjärta kommer du alltid ha en speciell plats!
Med dig vid min sida mår jag aldrig dåligt igen! Det är därför jag älskar dej§§
allt för dejj älskling!!<33333
kärlek till världen bästa

låten är till dejj älskling!§§

http://www.youtube.com/watch?v=goVXBxE0MW8



älskar dej gmn
igga mig!



Emma & Ebba

Igår va jag med Emma och Ebba vi stack till bibblan och gick upp till bamse´s läsrum haha vi trodde att nån kom så vi tog våra saker och gömde oss sen hade vi tänkt att skrämma dom:PP haha men det kom ingen:( sen hade vi tänkt att stanna där och gömma oss när hon stängde så vi kunde sova i bamse rummet men sen kom vi på att det va ju kanske larm och vi skulle inte kunna äta. Iaf senare på kvällen va vi hos ebba och gjorde lite reklam haha vi skulle göra en "halepop" reklam men det gick inte särskilt bra. Men sen nu på morgonen gick vi till elin där marika också va vi gjorde film som kanske kommer ut på bloggen sen.

ojj vad lång texten blev:O

emma
ebba
hihi sötisar
haha igga mitt face:S
fula jag*
lilla Gösta§
söötis!
Det var lite bilder:p



tack

Tack så mycket Lovisa för att du hjälpte mig med bilder i menyn och allt!
Lovisasbilder.blogg.se



Mixtrat bland koder:P

Nu har jag precis mixtrat lite extra bland alla koder och jag fixade bilder vid menyn, text under profilbild, större meny text m.m jag och nu ska jag väl fortsätta med det
'
hihi gammal bild! lite konstig:s

my heart still beats for you


FOTO TIMME MED DEN BÄSTA, SÖTASTE NICI<33

en död fågel som fryst fast i isen;oo
detta var inte alla bilder men detta va väl dom "bästa"
loveuu nici
nu ska jag finslipa lite på bloggen:PP

det brann:s

fick det på bild så tänker naturligtvis visa er när den dramatiska händelsen hände i vårt hus idag... en glas grej brann:3

Jaa, så kan det gå:s

Ny design!(L)

Nu har jag och olga mixtrat lite bland koder. Själv är jag faktiskt ganska nöjd ska bara "finslipa" lite på den haha. Snart kommer min mormor och mina kusiner hit vi ska typ äta lite och vi ska ge våra julklappar. Har precis varit ute med Asta haha hon verkade super glad hon sprang typ runt och skuttade i snön. Men skriv gärna vad ni tycker om designen. När jag frågade mamma om ridningen sa hon att hon skulle kolla upp det så jag kommer säkert börja rida denna terminen! jippie!

haha kolla vad jag hitta?
Ps: jag har börjat nörda: sofijah- fly away nu! haha

Vill, jag vill....

Jag vill börja rida undrar om jag ska göra det nu denna terminen? har velat det super länge men det har aldrig blivit av. Jag har ridit när jag var liten jag förstår inte vad som kan gå fel. Nu när jag precis har kollat på filmen "Klara" får jag ett ännu mer sug till att börja. Skulle vilja börja där hanna & Sandra går men jag kommer säkert inte komma i samma grupp eftersom jag inte är lika bra. Saknar verkligen att sitta studsande på hästen....

haha en bild på mig & Tricko:PPP


mamma & pappa snälla, snälla får jag börja rida??

Jag saknar en bit och det är du!


1 januari

suddig bild:S ful bild:S men skit samma

2011!

Haha gud vad många inlägg det blir om 2011! haha bara för det blir det ett till.

Det gick faktiskt inte så bra att fota raketerna det blev liksom konstiga ljus och dessutom blåste det super mycket! men jag fick åtminstone 4 bilder som jag bjuder på.





Ja, som ni ser blev det inte värst bra, hoppas ni fick nåra bra bilder iaf;D

RSS 2.0