Torekov med Ebba

Okej, nu får jag väl lägga upp bilderna från Tores-korv (torekov). Vi hade det grymt kul, Ebba har fler bilder på oss för hon hade en fjärrutlösare vilket inte jag har, typ. Jag laddar inte upp alla nu, laddar bara upp såna "om själva "resan" " .

Första dagen: Vi hämtade Ebba & åkte mor Torekov. Vi käka mcdonald´s på vägen dit. När vi kom fram kollade vi runt lite, bäddade och senare stog och posa framför spegeln. (Ebba har andra bilder som inte är på spegeln utan när vi sitter i sängen, kanske snor dom och visar när hon lagt upp), sen somna vi.

DAG 2
Den andra dagen började med att vi gick till ett fält mitt emot min farmor& farfar´s hus. Tog några bilder och lite sånt.
sen tog vi cyklarna och cyklade till ica & köpte lite godis & läsk:P

sen på vägen hem såg vi ett stort fält med massor utav blommor så sjhälvklart stannade vi där.

Under vår "lilla utflykt" så tog vi massa bilder på djur, får, hästar, kor & även lite grisar, som ni ser!

Sen satt vi vid ett fält och käka lite, men sen flytta vi oss och satt under ett litet träd.


Sen stack vi till Båstad och kolla lite.
Till sist så gick vi upp på vinden och tog farmors kläder och fotade & filmade !

DAG 3


åkte båt till hallands väderö

va där och sola & bada!

såg en stor hage med massa söta getter.


vi cyklade runt lite över allt, stannade och bada.

gick in i en affär, det lilla varuhuset

på kvällen träffade vi Mira, Lova, Juni & Jordan.

Sen cyklade vi hem och sov i tält !

DAG 4, SISTA DAGEN


På morgonen så morgon bada vi som vi gjorde varje morgon

Åkte båt till hallands väderö igen faast denna gång med Mira, Lova, Livi, Lena & Niklas, fint att jag säger alla namn i hela familjen?


Det vart jätte fint där vi va, tycker jag:P, klippor och klartblått vatten !

Sen åkte vi hem till farmor & farfar

Sen när vi packat klart så cyklade vi till en mur och knäppte några bilder.
Sen kom Ebbas mamma och vi åkte hem.


Onsynlig bakom mina solglasögon.

Fööörlåt, Har verkligen inte orkat blogga, har inte haft något att blogga om. Ska lägga upp bilderna från Torekov, kanske ikväll ?

igår träffade jag Tova & Melina, super kul! har verkligen saknat dom två. Vi va på kvickbadet, fast när jag skulle gå ner för stegen så halkade jag längst upp och åkte rakt ner, så nu har jag ett stort köttigt blåmärke som går ut med massa sår... kuuul..

Men idag ska jag snart dra till Helsingborgsfestivalen igen, sist så va de bara jag, Hanna & Natha, men idag blir det några fler.



I just came to say hello

Hej! kom hem igår!, men orkade inte blogga då.
Vi har haft de grymt & fotat en massa, lite typiskt att mitt minneskort blev fullt hela tiden bara, fick radera väldigt många för att kunna ta nya.

Ska sitta lite till vid datorn och sen göra i ordning mig för att senare dra mot helsingborgs festivalen.
Fan vad kul vi ska ha !, tar dock inte med mig kameran, orkar inte de och den  lilla kameran är i Torekov.



I torekov!

Vi hade visst både internet och dator här!

Idag har det varit jätte fint väder och vi har åkt båt, cyklat, badat, solat, fotat gulliga djur, och fotat oss själva!
Vi har det super mysigt, ikväll bliré pizza sen, träffa sommarkompisar i byn, kanske, när jag kommer hem lovar jag massor med bilder!

Ebba ska hem imorgon:( Tror jag kommer hem imorgon jag också, för på torsdag ska jag till Helsingborgs festivalen med Hanna, Natha, Otto, Albin & Elliot! sen på fredag ska jag träffa Tova & Melina, längtar ihjäl mig tills dess, saknar dom två så sjukt mycket!



Hemma nu, drar till Torekov med Ebbs nu!=D

Har haft sjukt kul i Ystad med kusinerna, jag lovar massor av bilder senare när jag kommer hem, då kommer även bilder från Torekov, Helsingborgsfestivalen och sånt!

Nu drar jag till Torekov med Ebbs, vi kommer ha det bäst!

Kommer vara borta en vecka ungefär, fast Ebba är bara där till på onsdag.
Så jag kommer inte kunna blogga, och jag hinner inte göra några tidsinställda, kanske finns det internet i Torekov, och då kommer jag blogga och lägga upp bilder, de lovar jag!


ÄLSKAR DAJ EBBAAA!

Hajjdå





Sov i tält med Ebba inatt ju, mysigt!
Igår kväll vart det jätte varmt i vattnet!^^ haha lite random?

Ska packa nu för ska till mina kusiner i Ystad, kommer vara där i fem dagar, så kommer inte kunna blogga, eller kanske kommer ett mobil inlägg, men tror inte de!
Ska också fira Nici som fyller 13 idag!

I just want to run away.

Idag har jag i stort sätt inte gjort ett skit. Senare tapetserade jag faktiskt min vägg, eller pappa gjorde det, men jag valde. Blev faktiskt väldigt nöjd. visar bild senare, ska möta Ebba nu, hon ska sova här, i tält^^




Bluberries, Bluberries, Bluberries, Bluberries....

Haha, Först när jag såg den i början, fattade jag inte de roliga, men sen på slutet:P

Sitter och tänker på hur tråkigt detta sommarlovet har varit, men kommer också på att det är såå mycket kul kvar!



I always forget to forget you

Har precis kommit hem fårn en liten tur i stan. När vi va inne på telenor, så va det en som snodde en mobil:P.
Jag köpte en skjorta, älskar den, såg den inne på h&m´s hemsida innan idag.

Inte världens bästa bild, photo booth.




Vad vore jag utan dina andetag.


Hittade en bild från stadium sports camp!

Det vart nog inte världens bästa idé att käka på pizzerian igår kväll, Kräktes utanför, och mår fortfarande dåligt. Får väl hitta på något här hemma idag då. Ska in till stan också. Meen ska käka frulle nu!


Livet leker solen steker

Sörry för sämst uppdatering, åkte till Torekov i fredags till lördag då sov jag hos Ella, tills idag, åkte hem för jag mådde sjukt illa, men mår bättre nu och ikväll ska jag till en pizzeria och käka med Adrienne och hennes familj + vår familj dårå.





Ingenting att göra, tråkväder, sur mamma, trötter och lite annat "sånt"

Har precis blivit utskälld av min sega mamma som blev arg för att hennes "fina" madraser blivit lite blöta för att dom har varit ute i tältet hela dagen. Har sjukt tråkigt, som jag haft nu i 9 timmar. Jag är skit trött. Det regnar ute och himlen är grå och det är kallt. Jag får inte åka till Adrienne ikväll, för mamma. Det är väl inte världens roligaste kväll som väntar framför mig...

Mitt sommarlov bara rinner iväg, ärligt jag har sjuukt tråkigt varenda dag! världens sämsta sommarlov, jo de kan man säga!


Lagom skum bild på mig därja!

Tråkväder, svensk sommar

Det regnar sjukt mycket, sov i tält inatt med Adrienne och Olga, mysigt när det regnade faktiskt!
Det ösregnar just nu, ska nog göra lite pannkakor och sätta mig i tältet med musik i öronen och bara ha de skönt. Ikväll ska jag till Svanshall och vara ännu mer med Adrienne och några killar, haha Adrienne sa att dom vart snygga^^



gammal bvild:P

Hjulet ramla av?

Haha, kolla vad som hände med min cykel igår när vi cykla till ica, Olga som lånade min cykel satt in den i stället och sen när hon skulle ta ut den så stanna hjulet kvar, så hela hjulet åkte bara av, så jag som hade pappas cykel fick ta ett hjul på "korgen" och Adrienne (som kom hit igår=) fick gå med en halv cykel på pakethållaren :P
vi såg ju lagom normala ut när vi gick hem.
Jag tog bilden med Olgas mobil kamera:P

12 juni

Har inget att göra idag, eller inte som jag har "planerat" i alla fall, Ska ringa några senare, kanske badar eller något sådant:P
Känner i alla fall att jag måste göra något åt detta piss lovet som bara åker iväg, har haft lite kul men vill ha de myycket roligare!
Aja, ska käka frulle nu och sen göra i ordning mig.


Ebba som tog bilden med min lilla digital kamera.

En ny vän för livet.

Idag va jag med Melina, Har saknat henne jätte mycket! Vi hoppade studsmatta med MASSOR utav bollar! och en hink med vatten så när vi hoppade så åkte vattnet ur hinken:P, vi badade, köpte glass och gick på bio, vi såg "bad teacher" den va faktiskt väldigt rolig och bra. Tog med mig den lilla kameran och knäppte några bilder:P


Glömde att rotera bilden, men det gör väl inget med lite huvud- stretching (S?)

(Inte världens bästa bild) Plockade massor av hallon!

och en liten "skuggbild"

9 juli

Har precis städat mitt rum:/ Mormor kommer snart, sen imorgon kommer kusiner och vänner för att fira Hedvigs konfirmation, ska bli kl att träffa kusinerna som jag inte träffat på ett helt år! och andra kusiner som jag inte träffat på ett halv år:P ska faktiskt bli kul, fast inte i kyrkan. Men Blir nog ingen bloggning imörgon:P
Haha veeeet, sjuuukt tråkigt inlägg, men nu ska jag schteka lite till i solen och senare städa klart mitt rum.

Du är smart, du är ett geni, du är den som alla vill bli! du är snäll, söt & rar, du är underbar!

Diggar rubriken, min och Ebbas låt^^

Idag har jag bara suttit hemma och varit sjukt trött, har bara gjort tröttis grejer. Nu på kvällen va jag med Ebba, Otto, Elliot, Albin och lite Philip. Vi hade fett kul, badade^^ va faktiskt jätte varmt, men jag stog såklart och frös, som alltid. Imorgon ska jag kanske åka och passa Ruth eller så gör jag något annat.




Ester♥

Knäppte några bilder på Ester, mina kusiners hund, jätte gullig.






Norrköpings skärgård

Efter stadium sports camp, åkte jag och min familj, utom hedvig, till Norrköpings skärgård, riktigt mysigt. Tog inte såå många bilder men några blev det allt, lägger bara upp två, eftersom det inte finns mycket mer att visa.






7 juli




Idag har jag städat mitt rum, varit i stan och lita sådant, köpte konformations present till Hedvig och en glass inne i stan, resten utav dagen har jag bara varit hemma, sovit, suttit vid datorn och städat, sånt tråkigt. Hoppas på en aning roligare dag imorgon, känner verkligen hur jag slösar bort hela sommaren, så ska det inte få fortsätta!



Stadium sports camp 2011

Vet inte hur många gånger jag har behövt skriva om detta inlägget, har trott att det kommit på men nej, men i alla fall här kommer det!
Här kommer alla bilderna från sommarens bästa vecka, hade riktigt roligt! och Melina kommer faktiskt ner hit till Skåne idag, så vi ska träffas nästa vecka, eftersom jag har mycket att göra nu denna veckan och likaså med henne, men i alla fall sjukt najs att hon har sommarställe sjukt nära mig!=D








Sjukt goa chips!^^
Henke & Jocke i Filippas och Heddas onepiace:P
Ebba & Hedda
Jocke, Henke och Nisse bärde alla tjejers väskor^^
Melina & Tova<3
Innan discot, riktigt skojig kväll!
Jag, tova & Melina spelade in en låt, sommaren är kort, han skulle skicka låten till oss som en mp3  fil, men jag har fortfarande inte fått den.

Härlig sommarkväll


Vaknade upp hos Ella, började packa ner tältet och allt. Träffade Ebba, badade, fotade och köpte grejer till grillning på stranden, haha vi bah - vi e typ skit många och grillar på stranden ^^. men det slutade med att det bara blev vi två som grilla korv och Marre som grilla marsmellows (?) men på stranden så träffa vi Edde, Ryan, Kalle & Philip men senare kom dom vi skulle träffa Otto, Elliot & Agaton. Vi satt på stranden och snacka och lite sådant:P



Sötisen Ebba!

Vi grilla korv, blev inte särskilt lyckat, men gott varé

ketchupen blev lite kladdig, haha



Haha, tittut!


Sommarvärme

Nu ska jag käka lite och senare dra mot Ebba=P
Vi ska nog bada och lite sånt. Bilderna från stadium sports camp laddas över till facebook nu i alla fall, hinner inte göra det nu.

här kommer en på mig och Melina i alla fall=)



Hos Bästavän!

Nu sitter jag hos Ella, så jag kan inte ladda över bilderna nu eller ikväll så jag gör det imorgonbitti eftersom jag ska hem ganska tidigt. Men jag lovar att jag laddar upp dom när jag kommer hem!
Men nu ska vi checka film och kränka godis och senare sätta upp tält och sova där, mysigt!


Ella på bild!

RSS 2.0