Min mössa

Jag köpte ju en mössa när jag & Ella va på stan, tänkte visa den lite snabbt bara. Kostade 300:- inne på stadium =) Är jätte nöjd, men använder den inte i skolan, då jag tycker att den ser "lite" stor ut med min jacka som dessutom redan har päls




Myspys onsdag

Efter skolan stack jag hem, gjorde lite mellis och ska snart börja baka, tror jag. Men ska ta på mig min kära onepiece och äta lite lussisar, bara ha de mysigt helt enkelt, är as trött så de passar perfekt med en film framför mig. Har ni tänkt på att det är första december imorron? julkalendern börjar och jag får öppna min första lucka =), kanske händer något på bloggen också? vem vet...



Två random bilder (?)

XOXO nora (hihi)

I still have some feelings for you

Va på sjukhuset idag och fixade min spik, Haha, låter fett konstigt, men den sticker ut och har gjort hål på hyn.
Ska fixa lite grejer & käka senare dra mot träningen, Hade jag tänkt tills mamma sa att jag inte fick*tummen ner*
Har egentligen inget att skriva om, kände bara för att uppdatera lite! Alla bilder på min mobil är raderade;.(
FÖR ATT KOMMA TILL FRÅGESTUNDEN, SOM JAG AVSLTAS PÅ TORSDAG, TRYCK HÄR PÅ DENNA LÄNKEN=)
Lite grejer som jag bestämt ska flytta in i min garderob!

Jag vill vara vanlig, vad de nu e, jag vill göra fel & erkänna de.

Idag vart det skola, Behöver jag ens skriva det? På matten sista timmen delade alla tre klasser i 7:an på en lärare så vi stängde matteboken och ritade mustach på varann istället, jag & Ebba satte även upp vårt hår väldigt stiligt, en toffs mitt på hududet.
Efter skolan stack jag, Mika & Ebba ner till hamnen och stranden för att fota & kolla på vad Berit hittat på, bryggorna vart helt borta och massa badhytter vart bortblåsa och söndriga. Sen stack jag & Ebba hem till mig där Filippa, Emma, Filippa & Olga va, så vi busade lite med dom och hade allmänt kul!





Bilder från Dagen med stort D

Första advent

Idag är det första advent och de är inte särskilt mycket jul över Viken tycker jag. Vi hängde i alla fall upp lite jul-stjärnor och tog fram advent-ljus-stakarna, mamma köpte också varsin choklad-tomte till mig och mina systrar. Så lite juligt vart det allt! Har varit överdriven storm här också, Berit. Nu ska jag soova!

Hinner inte redigera

Det är så mycket man vill göra, borde & vill, mitt i allt ska man räcka till.

GLÖM INTE FRÅGESTUNDEN, KLICKA PÅ DENNA LÄNKEN FÖR ATT KOMMA DIT!=D FRÅGA PÅ!!

Va som sagt på väla (ett köpcenter) med Ella idag, de vart as länge sen vi va och jag har saknat henne super mycket, Vi hade spá kväll och badade, basta, gjorde hårinpackning & ansiktsmask, mys-kväll. Är grymt glad över att jag har en vän som du Ella. Hade i alla fall en toppen dag och hoppas på en minst lika bra imorgon också! Hittade även en massa snygga kläder=)

Förlåt för att det bara blir iphone-bilder hela tiden, ska skörpa mig, "skärp dig Nora". Grejen är att jag har massa bilder men jag orkar inte ladda över dom på datorn, sen har jag inte tid för jag håller på med "en grej".




Det är bajs överallt


HAHA, Älskar benjamin & Filippa, så jäkla kuliga är dom!

Väla med bästa

Kom precis hem till Ella efter att ha varit på väla med henne, köpte en mössa och en hårinpackning som vi ska göra ikväll;) bloggar mer senare


Dagens klädval

Tröja-hollister
Byxor-Urban outfitters
Underlinne-Gina tricot

Körde även på sidofläta idag vilket va jobbigt med min lugg men aja;)

 


You may have to fly, even if you don't fall



Littla bilder från dagen och "gårdagen"!

Fredag. Det blev pizza i skolan och JAG FICK TVÅ, bara för att ingen annan ville ha en pizza som vart liiite bränd, den vart jätte god! Hände inte mycket annat, jag va med på gympan vilket jag inte varit på länge, när jag hade gips, har helt glömt att säga de, men MITT GIPS ÄR BORTA! tog av de för typ två veckor sen men i alla fall.
Ikväll bliré hemma-kväll om jag inte drar till gården vilket jag inte tror, träning, blir det ingen för mig heller eftersom att jag går på pencelin, skulle egentligen inte varit med på gympan heller, men de vart ganska lungt=)
oj, vad långt inlägg;s

Be a nice and follow me♥

Följ gärna mig på instagram, jag heter "noraheterjag". Så följ gärna mig där, uppdaterar faktiskt ganska bra där ;P haha.



ÄLSKA LIVEt, förfaan

Jag och mina systrar♥
Vart grymt trött och stack hem efter skolan, satte mig vid datorn med en bulle och började kolla på hus, som jag brukar göra, de e roligt och jag har hittat några hus jag verkligen skulle vilja flytta in i, framför allt ett, måste bara dra med mamma & pappa på det... inte de lättaste

Ska ta en till Bulle och senare fortsätta på "en grej"...

Geekar denna låten...

Sitter med två nördiga wow-killar, jippie!

Sitter med två nördiga wow- killar som inte snackarbom något annat och som inte hör när man frågar något, haha. Det kom ingen vikarie så Jh sitter och håller på med mobilen, att veta att det blir nån köttfärsrätt som mattanterna har mixar ihop utav veckans rester är ju inte jätte kul när magen kurrar sönder.

Aja, får väl vänta tills de andra klasserna slutar.. En kvart kvar, sen är det bild och de e kul för vi gör typ självporträtt utav tidningar

Har typ hundra bilder på dom, men dom märkte inte när jag fota.. Haha


Om du letar efter nån som går att lita på.

HEJ BLOGGISEN!
Ska försöka dra mig mot skolan, dock är det inget kul som väntar, nästan hela klassen är på innebandy turnering, så de e bara jag, Johan & Adam kvar i klassen, kuul! Kommer verkligen vara roligt på lektionerna, hoppas att vi slås ihop med de andra klasserna!
Ska fixa i ordning mig lite och sen draa!
Oherhört fina bilder, på mig just nu

I skuulan

Sitter på gympan och göra nada, Hanna, Elli och Nathalie har glömt gympakläder så jag sitter här med dom;) är grymt hungrig och är jätte sugen på en panpizza!! Och det luktar panpizza bara för det;/

Sexiga jag från igår


Livet leker solen steker



Snygg man är! Men jag saknar dessa dagar galet mycket, saknar vintern också!

Sitter och pillar lite med designen, har även filmat en del idag...
Idag vart det skola, vilket jag inte ens behöver skriva, men det vart väl helt OK. Ganska najsigt att vi nästan aldrig har läxor, typ en i veckan, hur najs? Ska fortsätta med designen och sedan lyssna lite på musik i sängen och sedan sova.

Tänkte ha en liten frågestund här på bloggen, Så skicka en kommentar med en eller flera frågar om vad som helst! Blir glad för varje fråga så men ta en minut utav ditt liv och skriv en fråga och gör mig lite glad!=)
Svarar på alla frågor den 1 december=)

Jag försöker, men jag lyckas sällan.


Ganska gammal bild nu, men jag saknar mina den dagen/natten! saknar mina gullungar, måste ses snart hörni!

Sitter och lyssnar på Melissa Horn fyfan vad bra hon är, lungt och skönt, hihi! lyssnar även på Tracy Chapman & Veronica Maggio!
Är ganska sur för inget blir som jag tänkt, öh! skulle göra en blogg-kalender (Överaskning som kommer komma..) men då förstör bara alla i min famlij som vanligt..
Aja, hoppas att ni har de bra & att ingen förstör allt för er!
Kram

Kenny Starfighter, kärlek till dej!♥



Tog bilderna från Filippas blogg och redigerade dom lite granna!♥
Min dag= bakade kärleksmums(mums), träffade Filippa, vi va ute lite sen stack vi hem till henne och hade skoj, lövju!
Det finns egentligen inte så mycket att babbla om men jag gillar som ni vet att babbla om mest ingenting, annars blir det ju jätte tråkigt om jag bara skriver hej och hejdå liksom;?P (kanske inte men ändå)
Sitter och hat-chattar med Emma, så som vi brukar göra, vi chattar aldrig seriöst, haha, älskar att vara oseriös!

Söndag

Vaknade vid elva åt lite frulle, gjorde ingenting, satte mig vid datorn och nu sitter jag här, ja de vart en liten mening om vad min morgon har bestått utav(?). Jag har ingen aning om vad jag ska hitta på förnågra äventyr idag men något ska det bli, något skojsligt!
Jag har såååååån lust för att åka pulka med awesome folk på natten i massor utav snö!
Två bilder från Stockholmé ;P


Släpp dig fri, var galen.. då kommer du hitta någon som matchar din galenhet, inte som bara vill kolla på dig som är galen, utan som tänker som du, är som du.

Shit asså, jag är så jäkla taggad. Ska bli så jäkla lycklig, bara sådär helt plötsligt, hah.JAG ÄR SÅHÄÄÄÄR JÄTTE GLAD! jag vet egentligen inte varför, jag harl iksom ingen anledning eller så, men jag känner mig så jäkla kunglig och bra (haha, de där lät konstigt?) Men jag ska bara leva livt och ha de så jäkla bra, inte snacka skit, intebli ledsen för nåt, vara galen och jobbig, hah, nääråå. Men fan jag vill inte gå runt och ruttna ochsitta och leka vuxen som många andra. Jag är kung och jag är verkligen KUUNG! ska leva livet fullt ut och vara lycklig för det jag har och inte tänka på allt som skulle kunna varit bättre. Jag ska driva med folk och skämma ut mig jäkligt mycket på stan, för de e så jäklans roligt!
Jag ska ge kärlek och älska livet, skita i folk som skiter i mig för de e inte roligt längre. Jag ska banne mig ta vara på galenskapen och kärleken. Lev livet Nora, Leeeeeeev livet! innan livet lever dig!
HahahhahahahhahahahahahhahAHAHAHHAHAahahahhahahehehahhehhahehahehhahahhohoohehhuhiihihahahahhhahha
Fyfan asså, är så jäkla glad och speedad, jag tänker fan inte skriva massa texter om hur dåligt jag mår eller sitta hemma och kutta mig med en JÄÄÄTTE stor kniv, HAHA, omg! Nej, jag är barn och jag är galen, precis som de ska va.
NUU LEEEVER VI LIVET! haha, livet leker och jag är jäkligt peppad på att inte följa med i svängarna, för jag gör mina egna svängar, går mina egna vägar. Fast än att jag inte är den som är vildast inför alla dårå och fastän att jag är feg, så är jag inte de från och med nu, nu är jag jätte modgi, haha, nä men ärligt jag ska sluta vara den fega lilla mesen som springer runt och efter alla, för de e inte roligt. Jag vill inte vara den som tar mest plats eller skryter, apsolut inte. Men jag vill vara galen och allmänt bra i någons ögon. För jag vet att jag kan. Nu är jag riktigt taggad!
jag gör vad jag vill nu och ingen ska komma och tycka illa om det.
jag känner mig så friii!


Har gjort bilden väldigt brad, så de ser lite stört ut;o


Jag vet att livet inte kommer att vara på topp hela tiden, det kommr komma dalar jag åker nerför, ha, men jag måste åka ner i dom för att kunna klättra upp igen! Jag tänker i alla fall vara glad och galen i alla lägen!!=)

hoppas ni känner likadant, för det är en jäkligt skön känsla faktiskt, haha!

JAG ÄR KUUUNG ÖVER 7C OCH LOLLO ÄR MIN DROTTNING!!=D

Sitter och lyssnar på Moa Lignell, fyfan va bra hon är! Önskar innerligt att jag sjöng så bra.
Tog även lite snygga ego-pics innan maten, väldigt fina, kände jag att dom blev.
Ville också säga, att jag är klassens kung (egentligen inte, för de andra kommenterade inom 2 minuter) och Lollo är min blivande drottning, vi är bäst, bara så att ni vet det liksom, kändes viktigt för mig att berätta det för er kära läsare som nu blivit 51 st;)


Skämt åsido! (på de översta bilderna också, ja)

The dress Nora skao have on Tha Chrismas!

Jag har hittat en klänning som jag ska ha på julafton, kostar bara 400 spänn, hur najs? den ser inte så fin ut på den ena bilden, men när den är på ser ni att den är tsuper fin!(Tummen upp!)
Ganska enkel, men fin!

Älskar den!=)

whithout ME, you´re just AWSO

Snodde lite fräckt Hannas bästa rubrik;P
Sov hos Hanna inatt istället, Eftersom att det tydligen går runt en man med vapen som hotat barn (?).
Men vi hade de i alla fall jätte bra!
När jag kom hem kollade jag på en film, som jag inte hann se början på, men den va bra,"into the wild".

Ikväll bliré hemma kväll antar jag, ska köpa lite "GottiGotti" att unna mig med också, det är ju aldrig fel liksom?



Hittade några oerhört sexiga webcam- bilder på mig, så fint, eller vad säger ni?;)

Denna dag i november

Ikväll blire sleep-over med Hanna, Nathalie & Elli, vi ska kanske sova i ett litet hus som Nusse har i hamnen, mysigt!
är dock jäkligt trött - just nu - men jag blir nog piggare och galnare senare ikväll, hoppas på det bästa i alla fall!
Hade tänkt att göra en slags julkalender här på bloggen, men vet inte riktigt hur jag ska göra, vad det ska vara i luckorna och sådär, vi får väl se hur de blir med den saken helt enkelt.



Bild från Italien, vart ju lagom brun där, dock ser jag lite syko ut, mongomin..

Give me just one more reason

Inatt så kom mamma hem (hon va och hälsa på sin syster i Uganda) och imorse fick jag en liten "goodiebag" haha, tänkte visa lite snabbt vad som fanns innuti;P
Känner mig även lite glad för att min statestik höjs varje dag, 42 st idag och 41 igår, kanske inte så mycket för vissa, men Endåå!=9








japp, tack käraste mamma för detta! =)♥

17 november


Nä men viken fiin bild, putar lite med läpparna också! HAHA

Sitter just nu och webbar med bästaste Gabriella! Kollar även lite bloggar och sånt man gör vid datorn. Va i skolan idag, skönt! back on track, U know!
Käkade lite amerikano pannkako innan idag, de vart väldans trevligt! fick dock bar ner två;(
I helgen ska jag till stan med GÄbbie! köpa littla juleklappar till dom som varit snela, haha, närå, men någraa julklappar ska köpas (som jag precis sa)

Det tog ganska låång tid att skriva detta inlägget, så jag webbar inte med Ella längre )jag har sagt olika namn till henne varje gång nu;P?) bara så att ni vet och eftersom att det tog så lång tid så kan ni väl lämna en liten kommentar?

Mitt gammla rum

Jag saknar mitt gammla rum jätte mycket, de vart så mycket större än de jag har nu och aa. Jag saknar huset också, fast inte läget. Jag vart ett ganska stort koja- freak när jag va liten, så många kojor i mitt rum skulle det finnas, en över min garderob och en större under sängen, perfekt!


Den Gröna Hatten.

Har kollat igenom lite gammla bilder, letade efter en misslyckad och rolig bild, men hittade ingen bra;/
Va hos farbror doktor idag, vilket inte hjälpte mycket
- ta lite penselin.. 200:- för de? okej. Aja imorgon bliré heller ingen skola för mig, vilket det egentligen skulle, men då ska jag till sjukhuset så det är inte lönt, om jag ändå inte mår 100. Det är träning ikväll också, Åh, jag vill dit!



Två gammla bilder på mig,
ej seriösa, ifall ni nu trode de!;P

Önskelista, julen 2011









Det har stormat i mig det senaste året

Snäll som jag är bjuder jag på denna fantastiskt förtjusande bild!
Tisdag, hemma idag igen, en vecka och två dagar, nä imorron ska jag dra mig till skolan hur jag än mår.
Ska i alla fall till farbror doktor idag, för att se vad det är för fel på mig. Har i alla fall fått hem lite plugg som ska göras.
Vad tycker ni om den nya designen? Den är inte riktigt klar, ska göra lite små grejer, men den förra funkade ju bara inte!

Coldplay- Paradise

Helt klart värt att titta på!
Älskar verkligen videon framförallt filmningen och ljuset, ååh!

Jag älskar er, allra bästa!

Hanna. Älskar dej till 110%, du är så jäkla bra! Sommaren 2010, bästa sommaren någonsin, de va då jag träffade dig, hade så jäkla kul, vi sket i dom andra, ägde Viken och hade de allmänt bäst, så har de fortsatt. Du är den jag snackar med och du är den som förstår. Jag vågar alltid vara mig själv, vara hur jag vill när jag är med dig. Du är stjärnan som föll från himmlen ner till jorden. Du skiter i dom andra fast det är svårt, eftersom att dom snackar en sån jävla massa skit. Jag är så jäkla glad att jag träffat någon som dig, en vän jag aldrig kommer att glömma! Har jag dej vid min sida, så skiter jag i allt annat!
Tack för att du gjort mig till den jag är idag, starkare än förr!

Gabriella. Kan snacka med dig om precis allt.Vi tycker jämt samma om allt. När vi vart små va vi bra kompisar men vi skilldes åt, sen träffades vi igen, så jäkla lycklig jag är för det. Du ledde mig in på rätt spår. Vi träffas inte så ofta, men när vi träffas så är de bara så jäkla kul! att flumma ur totalt eller vara seriös och snacka, vi kan båda. Du är min andra del, fast den bättre halvan. Gabriella & Nora i stjärnorna står det skrivet. Vi är verkligen systrar, vi har bråkat, vi har delat, vi har kännt varann länge. Jag vann mitt liv tillbaks, jag älskar dig gumman!♥

Emma. Kenny Starfighter tvilling. Jag älskar att fjanta med dig. Att garva sönder och göra konstiga grejer. De e så jäkla bra att du inte är som de andra tjejerna, som bara ska visa sitt yttre hela jävla tiden. Du är As knasig och jätte rolig. Inget slår oss när vi är ute på "äventyr" i våra snygga kläder vi bytt om till. För två år sen kände jag mig grymt ensam och misslyckad, hade knappt några vänner och verkligen ingen som gick att lita på. På innebandyn vart jag jätte feg och tyst, pinsam. När jag började på fotbollen blev jag jätte glad när du första träningen va jätte glad för att jag hade börjat. Jag är så jäkla lycklig över att jag har träffat dej! Tack Emma, för att du är som du är.

Filippa. Den som alltd är så snäll. Finns där för en jämt. Vi vart vänner när vi va små, vi spelade tennis och hade jätte kul, sen slutade jag på tennis och vi slutade vara med varann. På kalles kaviar cup så skulle jag träffa dig "första" gången "igen", vi snackade en hel del och hade jätte kul, vi va med varann ganska mycket och blev super bra kompisar! Det är verkligen inget jag ångrar, jag saknade dej super mycket när du åkte tillbaks till Paris. Nu är du här igen och allt är som det ska. Vi tycker jämt samma saker om grejer. Du är underbar och det går inte att beskriva dig. Jag LOVAR att alltid stå vid din sida!
Ellinor. Elli, när vi vart små, va det alltid vi. Systrar, föralltid. Så grymt många och oförglömliga minnen jag har med dej älskling. Att fått vara din vän betyder grymt mycket, min räddare i nöden. Du är så jäkla bra och gör som du vill. Stockholm, Skansen, kommer du ihåg? vi gick runt med våra apor, våra bästis-apor. Fast vi har glidit isär, grymt mycket, jag saknar dig, jag saknar min tvillingsjäl, du är den som håller mitt hjärta helt. För två år sen fanns det inget annat än du. Min ängel, jag älskar dej så grymt mycket! Vi måste ses snart, bara vi, ha en "sleep over" i din stuga och göra sånt vi gjrode förut. Elli, kommer du ihåg när vi skulle bygga en båt? HAHA. Mina minnen med dig,  jag kommer aldrig att glömma dig Elli.


Jesustanten

Kollade lite på jesustanten på youtube

Va lycklig och skit i dom andra!

Uppdaterar inte alls bra nu, är som sagt sjuk och har varit de i en vecka nu, jag orkar verkligen inte! n Skulle haft värsta bästa helgen med Bästis men nu går inte det!
Aja, ska käka pannkakor nu och... ingenting mer, en lördag och vara hemma och sjuk, de är inte kul!
Hoppas att ni har de bättre i alla fall!♥


Ti amo♥

Bara så att ni vet, Jag håller på med en ny design, men den vill inte riktigt som jag.

Hej. Tja. Hallojh... och massa sånt!  Jag känner mig verkligen som en kändis, ligger här i mitt lyyxiga badkar, min personliga kock står och lagar mat, har massa glas bredvid mig med massa goda drinkar... ja, livet kunde vara bättre, aja nu väntar mitt 87 rätters middag.



saknar, som jättemycket

15 Sanningar om Mig

♥ Jag gillar alvedon, smaken är såå god!
♥ Jag älskar choklad, de är det bästa som finns!!♥♥
♥ Jag är jätte blyg inför nya folk, men när jag känner dom pratar jag hela tiden och är ganska galen...
♥ Jag hatar katter, dom är så sjuukt läskiga, vet egentligen inte varför;/
♥ Jag hatar när folk skryter, det är grymt jobbigt, jag bryr mig liksom inte vad någons syskon har gjort i sitt liv som är såå bra... ööh!
♥ Jag vill flytta, jag hatar mitt hus, de är så tråkigt, samma med Viken, det är grymt tråkigt här, när jag flyttar hemifrån (vilket blir tidigt) så ska jag bo i en stor stad, där det händer något!
♥ Jag tycker att det är jätte störigt med folk som uppdaterar på Fejjan, heeela tiden och när de skriver jätte konstiga grejer, typ "Nu ska jag till skolan" och massa sånt, stöörigt!
♥ Jag har bestämt mig för att dö när jag är 100 år, den 17 juni kl. 14.17, då jag föddes, vore fett att bli exakt 100 år
♥ Jag hatar filmer som är overkliga, typ skräckfilmer med monster, jag vet ju att monster inte finns..?
♥ Jag är jätte lättskrämd, t.ex igårkväll när jag spola på toan så blev jag rädd, för att de lät så högt, sen när jag gick ut så står Olga i badrummet intill och jag blev as skraj
♥ Jag hatar att vara sjuk, är de just nu och de är så jäkla jobbigt
♥ Jag tycker att folk borde ge mer kärlek till varandra
♥ Jag förstår inte hur folk kan lägga sitt liv på sin religon, kan man inte bara leva livet och inte efter en massa regler, själv tror jag inte ett dugg på Gud eller liknande, men jag har respekt för dom som tror på de, de är liksom inte de
♥ Jag hatar att vara i trånga utrymmen, jag får panik!
♥ Jag gillar inte skräckfilmer (bara vissa) men jag ÄLSKAR komedier

Svar på kommentar



Svar: Om du klickar dig in HÄR och det visas på tv3play varje torsdag kl 18.00 =)

Stockholm

Bilderna från Stockholm kommer här!
Orkade inte redigera en enda bild... lat som jag är, höhö.
Ps. Jag håller på med en ny design, bara så att ni vet liksom;P

Elsas Värld

Har kollat på första avsnittet utav "Elsas värld", har läst böckerna och älskar dom! Kommer verkligen följa den serien i höst!
Ska käka lite glass (Aldrig fel) och senare fortsätta läsa "Elsas hemlighet", den tredje boken, som mormor skickade till mig=)





We found love

Fick stanna hemma idag med. Har drogat halstabletter, så hoppas på att bli frisk snart!
Ska ta en duch och sen käka något. Ska även visa er vad jag köpte i Stockholm (inte mycket men iaf) ska också visa er lite bilder;P

Hittade lite gammla bilder, HAHA

7 november

Idag är det måndag, ifall någon skulle ha missat det (Vilket jag inte tror eftersom att skolan börjar idag), För mig blev det dock ingen skola idag, Nää, för jag är hemma och är sjuk.. Det enda jag har gjort idag är väl att läsa min nya bok och suttit här, vid dataaaaan!♥ (Älskar dej, kära Sven-Erik)



Gammla & väldigt små bilder från Göteböörg

Sjukling nr 2



Oerhört sexiga bilder på lilla mej:*

Hemma nurå. Bilder kommer ikväll eller imorgon. Mår fett dåligt, ligger i min säng och läser min nya bok. Ska käka snart. Haha, sjukligt intressant inlägg, eller vad säger ni?
Aja, får väl avsluta det på ett snyggt sätt!
TJIIILLEVIPPEN!



You make me smile

Sista tidsinställda nurå. Kommer hem imorgon, då jag bloggar massor=)




Södermalm

Idag ska jag Olga och pappa ta med våra kameror mot söder för att fota och bara gå runt och kolla lite sen ikv äter vi mat och godis o kollar på film.

Bild på mig och Olga från igår


Gabriella♥




Mitt finaste och underbaraste mongo!

På tunnelbanan

På tunnelbanan mot enebyberg md Tova och Melina ;) köpte en tröja på hollister.


Don´t go back, to the shadow

(Tidsinställt)
Sitter antagligen på någon mack eller på donken på väg mot Stockholm=)  Ska senare träffa Tova & Melina!=D
gammla bilder från Göteborg

Tävlar

Tävlar nu på tvspelswebben tema: Mörker

Jag valde denna bilden för att jag tycker att mörkerpåminer om "ledsen(het)" och därför tog jag denna, det är dessutom på en kyrkogård, vilket jag tycker passar in.
Jag vill vinna:
http://www.tvspelsweb.se/reflexskarm-56cm-p-1750.html
Skulle verkligen vilja ha en reflexskärm!



Even in the best of days, love will be hard and hearts will be fakeing

Onsdag, ska packa väskan tills imorgon då de bär av mot Stockholm. Ska även göra några tidsinställda inlägg här på bloggen, så att det inte blir helt tomt. Det kommer antagligen komma några inlägg från Stockholm också.
Psst, det går att kommentera igen, funkade ju inte innan!


Tråkig bild här já

Helt OK tisdags-kväll

Sitter med världens goaste grabbar vi mig just nu, Ben & Jerry, älskar dom så oerhört mycket, kärlek to yoooou!
uppdaterar även lite på fejjan, bloggen och lite annat sådant.
Ska sitta lite vid datorn och sen kolla på en film och senare göra mig lite fin inför kvällens dejt med herr Kudde.





PINK♥

Bytte gips igår, till ett rosa!, det blev et kort också, så att jag kan böja armen min. Sitter nu och är oerhört speedad och ska snart äta frulle! Ikväll bliré sovis med mina två små mongoungar! (kanske)♥


Bild på miitt gips!

RSS 2.0