Hello, let´s become positive

 
Ååh, de går inte att ladda upp bilder... så fick kopiera en från instagram. 
Har varit i skolan idag i varje fall, har pluggat nu på kvällen... kan glosorna i alla fall... haha, imorron är det min underbara broders födelsedag, Ebba flir fjortis. Imorron blir det även packning inför Stockholm, åg vad jag längtar dit, vill bara inte till staaan, vill verkligen inte va kvar här i Skåneland längre, vill shoppa, gå på grönan och bara andas in Stockholm (HAHA?). 

-

Fick lite ryck och bytte design, dock är den inte klar ,ska byta bilder och fixa en massa, men kände att jag vart otroligt trött på den gamla... 
 

Va i skolan idag, väldigt oväntat... efter de dorg jag hem och bara gjorde ingenring... förutom att baka chokladbollar som jag vräkt i mig.... känns bra detta...
Har även lyssnat på Justin Bieber hela dagen... ! 
 
 

5 Sanningar

Jag hatar mjölk... så äckligt, dock länge sen jag drack de, men nej det är inte gott till något!
 
Jag är värsta Bessewisser, jag måste rätta typ hela tiden när folk t.ex säger data (DatOR, heter dee förfan), totte (hårsnodd, toffs), dåligare (säämre heter de!).... och såånt
 
Jag klarar inte av att äta en macka med smör, knäckebröd går bra och typ rostad macka (så att de smälter) men annars... Usch!

Jag är för tilfället kär...
 

Jag är numera en "beliber"... hihi, inte galen men han är så braaa!
 
 
 

The boys who...

hihi, gjorde ett "the boys who" collage.

Be alright ♥

Tjolahopp! (coolt)
 
Idag har jag hängt med Filippa, vi är numera förlovade. Vi har snackar kollat på olika klipp på youtube, fastnat för Justin Bieber (eller någon dag innan), Vi har cyklat runder och sånt. När Filippa och jag gått hem till sitt köpte jag ett choklad som jag cyklade till Hanna och gav, älsklingen har varit på sjukhus, hoppas verkligen du blir bra snart!
 

Fem av Fem toasters!

tog filmen från Filippas Fejja. 

En film som Filippa klippte ihop i... nån dag i veckan! 
 
 

LOVE

Va med dessa två filirer + Filippa J (sen åkte hon till Malmö festivalen). Va lite flummig och sånt... haha, har blivit så glad jämt på senaste tiden... undrar vad det beror på... hihi. Jajja, hade de grymt i varje fall. åkte hem och pluggade på mina spanska glosor och senare träffa jag Filippa igen, vi cyklade runder och snackade om allt möjligt (ööh...) älskar att snacka med den lilla flickan!
 
Olga, filippa & Jag, haha ser ut som en missbildad fisk... eller något...
 
 
 

Till.

idag är det skolfoto för vår del, det regnar ute och vi börjar kl 10. Har duchat och klätt på mig, och det är 1 1/2 timma kvar tills vi börjar. Så jag passar på att blogga lite. Mamma ska göra pannkakor till oss också (Elin sover också här..), ganska härligt med sovmorgon. Är dock väldigt avis på dom som BÖRJAR skolan idag, jag menar vi började i fredags!? jajaja. 
 
jag just nu, Ska sminka mig nu och äta frulle, hejhåå!

Hope you understand what is being said

Enbart pinsamt. 
Dagen började med amerkanska pannkakor, åh vad sugen jag blev när Marre pratade om de igår i skolan. Efter de åkte jag tillsammans med Elllzzz & Olgzz till danshuset i Helsingborg för att prova på dans dock vart de nog inte något för mig, täntke prova balett men de vart väldigt lång tid mellan danserna så vi stack hem, glömde våra skor där... Träffade Ebbzzor, Em & Filippa vid bryggan, Jag, Elin, Olga & Ebba simmade ut till flotten tillsammans med några grabbz, dock är jag & djupt vatten (de va inte ens så djupt vatten?) inte bästa vänner... Filippa & Emma skulle åka med Filippas båt (den lilla, inte den stora hah), vi satt kvar inne i hamenn och snacka och sånt sen stack vi hem och ikväll ska vi alla träffas igen och käka gotteligott ute på flotten, får se ifall vi kan åka med Filippas båt eller om vi simmar, blir myyyzz båda delarna! 
 
En Fezztlig bild på mina fina vänner, Elin & Ebba som bland annat va med idag, ni är bästliga! 
 

För att bli perfekt

Jag är en sån person som alltid strävar efter att bli perfekt eller framförallt att någon händelse och mitt liv ska bli perfekt. Det blir lite jobbigt efter som att jag vet att de inte kommer bli så som jag tänker att de ska bli, då blir jag bara besviken. Blir trött på mig själv, för jag blir alltid besviken efter att jag hoppats så mycket på något helt annat, de brukar oftast bli as bra men ååhh vad jobbigt. Det är som om jag önskar att jag vore någon annan jämt... vilket är ganska tröttsamt. 
Vet inte varför jag skriver detta men jag måste verkligen TA TAG I MIG SJÄLV och göra de jag vill och göra allt lite mer spontant för jag älskar spontana grejer, inte massa grejer man planerar..... tråkigt ju, dock gilar jag att planera t.ex fester, hur mitt rum ska se ut och sånt men de är inte riktitg samma sak enligt mig. 
 

För mörkare hår

Eftersom att jag vill ha mörkare hår men inte färga det så sökte jag på hur man kunde få mörkare hår naturligt. Eftersom att man kan bleka håret naturligt med hjälp utav citron och sånt där, men jag har aldrig hört hur man kunnat göra håret mörkare. 
Men nu har jag i varje fall hittat ett sätt jag tänkte prova, man tar en flaska och fyller den med hälften shampoo och hälften kakaoo, låter ganska konstigt men man gör det i varje fall två gånger i veckan så ska det tydligen bli mörkare, jag tänker i alla fall prova och sen kan jag skriva på bloggen om hur det gick. 
 
Jag såg även ett sätt där man kunde använda kaffe, dock vet jag inte hur men på något sätt skulle kaffe hjälpa att få håret mörkare. 
 

New jeans!

Köpte mig ett par bootcut jeans igår på väla. Ett par som jag köpte inne på Spirit Stores från Acne, älskar dom!
ni kommer säkerligen få se dom i någon outfit när dom är på någon annan gång så länge lägger jag upp en Insta bild, följ mig där förresten! @Noraheterjag
 
 

Sista lovdagarna

sorry alla dudes att jag inte bloggat.

De sista lovdagarna försökte vi göra allt för att få de bli bäst, vilket blev vääldigt bra! 
Har hängt mycket med Elin, Ebba & Olga, vi skulle käka middag på flotten men de vart lite för farligt för både mobilen och kylan men även Hungern så vi gick ut till en liten udde och satte oss där och käkade pizza, godis & läsk. Någon dag innan va de "vattenkrig" i hamnen men inputtande och vattenhinkar men även ett par gamla trosor som låg nere i hamnen, fräsigt. Det är lite av de som hänt dessa dagar och nu har skolan börjat igen, helt okej faktiskt. 
 

Strandsidan

Igår från när vi va på strandsidan så tog jag med mig min kamera.. 
 
åt denna smarriga barn-rätt och toblerone glass till efterrätt! 

With my hoomiies

Hallå alla mannar, denna kvällen har varit väldigt spektakulär. Jag och min familj (inte hedvig) mötte några familjevänner på strandsidan (en restaurang här nere i vikingarnas land) vi käkade middag där senare stack jag & Olga och då kom de fin folk hem till oss, vi åkte till jollen, jag tog lite fina bilder på mig själv men även några på dom andra.. 
 
Okej, bjuder fullt ut nu... BARA FÖR ATT JAG ÄR SÅ JÄVLA YOLOIG! 
 
 

A night with "FiliPa Böörggrään"

För någon dag sen träffade jag Filippa på kvällen och köpte pizza, hade det så härligt, vi köpte pizza på hamnkrogen och satte oss på stranden nedanför, pizzagubben vart lite wierd bara... HAHA, sen när vi gick ut så kom de en tant som gick runder utanför och sen sa hon -Har dom god pizza här? o vi bah garva liksååm. De vart en as läskig tant som satt och glodde på oss i restaurangen också, fett skumt. 
 
SENARE MÖTTE VI ÄVEN EM vi cyklade runder och senare satte oss oh snackaaa, sen stack hon hem, jag och Filippa gick på toa och cyklade ännu mer, because that´s soo fancy liksååm. Sen stack jag hem till Filippzz, vi låg och snackade skypea och sånt där, sen åkte jag to maj home. 
 
laddar just nu över alla bilder från min kamera... så de kommer lite sena inlägg..

Jag är tillbaks, smartare och bättre än NÅGONSIN!

Hej Hej, är så ledsen över att jag inte bloggat alls på senaste tiden, Adrienne är här nu och det är så roligt, ikväll ska vi sova i tält sen imorron åker hon hem. Ikväll ska jag i varje fall uppdatera bloggen mer, det lovar jag. 
Det vart även avslutning på fotbolls skolan idag, 1000:- = check! härligt! Samlar alla mina pengar till den 31 Augusti då vi åker till Estockholmé ! Skolan börjar även nästa vecka, ska väl bli helt OK, dock börjar vi en fredag vilket är oehört puckat av vår rektor, liksom en helg mer kunde vi fått!? jag vet det är ju ändå helg, men man märker när skolan börjat även på helgerna... 
 

I MISS YOU MY SOULMATE!

 
 
Hej Hej Allesammans! 
Har inte varit särskillt duktigt med bloggandet sen jag kom hem. Är i alla fall ledare på fotbolls skolan nu, vilket är både roligt och jobbigt. Har egentligen inte så mycket att berätta eller så ville mest uppdatera och komma igång med bloggen lite bättre igen. 
 
vad hände med oss? det känns som om vi glider ifrån varann :.( min Man, så här får de inte va!

-

Fantasifull rubrik.. Ska gå upp tidigt imorron för att dra mig mot Vikvalla och få reda på en massa grejzz inför resten utav veckan då jag ska vara ledare för fotbolls skolan. Tänkte i varje fall visa er två bilder från Vikenfesten, det blev inte så många eftersom att jag inte tog med mig kameran på kvällen, jaja hade de roligt iaf! 
 

En kväll i byn

HejHej! kom för ett tag sen (nån timma sådär) hem från att ha varit nere i byn tillsammans med några vänner och käkat glass, ytterst trevligt! Brukar alltid ta typ mandelkola, dansk nougat, choklad, peacannöt kola.... såna där tråkiga färger så idag vart jag lite Fancy och tog polkamint och blåbär, så ifall någon har lust att skriva upp det, polkamint & blåbär.
 
 

Lunch på Torekov Hotell

Efter att ha lämnat Mamma & Hedvig på stationen i Båstad så åkte jag, Olga & Pappa till Torekov Hotell där vi träffade Von der burg´s och käkade lunch & badade i poolen tillsammans med dom, trevligt trevligt!
 

Torekov

Lite bortglömda bilder från blandade dagar, eller de flesta är från i Torsdags men i alla fall. 
 
 
Mira som trampa i kobajs... haha. 

Trädgårds mys

 
Jag & min syster Olga gick ut med en massa filtar, täcke, kuddar, godis, datorn, ipad.. och la oss i trädgården och hade de mysigt nu en kväll som denna. Dock finns det väldigt mycket kryp i luften, så...

Bilder från igårkväll

Hallå Hallå!
Idag så ska min familj och några familjevänner åka ut till ön. Ska packa en väska och göra i ordning mig lite. Igårkväll va vi hos Von Der Burg´s, de vart bara tjejer och vi hade tacokväll och körde typ dunken, plockade blommor och sånt där! 
 

LOL

i två kvällar i rad nu har jag och mina systrar kollat på den nya filmen LOL, den är galet bra och Kyle är för snygg. 
Rekomenderar den STARKT. 
 
 

RSS 2.0