me<3you

Idag efter matchen som gick sådär haha 12-2 jag gjorde ett mål, haha vi va super dåliga, funderar på att byta lag. Efter matchen va jag med underbara jacob! vi typ cyklade runt, snackade och lite sånt haha vi träffade niklas och en annan kille som jag inte vet vad han heter? dom går i sjuan. Dom hade typ en super söndrig cykel hjulet va av, kedjan hoppade av helt och lite sånt så dom slängde ner den i hamnen! haha.

Ikväll ska jag gå "bus eller godis" med typ emma, olga, filippa och ebba. Hoppas vi får mycket godis och får busa mycket! hihi. Men nu ska jag göra i ordning mig inför kvällen hihi. Bilder kommer senare ikväll.


Imorgon måste jag packa väskan till Stockholm. På kvällen ska jag på halloween-fest hos ella och emma, ska bli super kul! Aja, får hoppas att jag träffar jacob innan jag åker till Stockholm, kommer sakna honom. Han hade ristat in med en kniv på sin arm "j<3n" så gulligt bara de inte gjorde ont!<3

aja, nu MÅSTE jag fixa i ordning mig!

uppbokad dag?

Idag ska jag först nu på match de tar typ en timme att åka dit! pallar inte sitta i bil menmne vi får se till att vinna. Efter matchen ska jag va med Jacob ska bli kul. Ikväll ska jag gå "bus eller godis" med nåra.
Jag kanske sover över med nån ikväll också.


Går ni "bus eller godis"?

emma, ella och jag

här kommer äntligen bilderna!







sötaste emma!


sötaste ella!






resten kommer imon har typ inget internet:S

sorry emma....

I will always stay with you....

Nu håller jag på att ladda över bilderna från igår och idag med emma och ella.
Idag va man på marknaden med Bella och Ella, vi hade super kul. Jag köpte inget... gud vad jag ångrar mig, jag åkte bara karuseller och spelade p åsåna lotteri men vann inget:( om jag inte skulle spelat och åkt karuseller så skulle jag köpt en skate keps, en liten apa och man kunde göra en mössa eller man kunde trycka en text på mössan och de skulle jag vilja. Guud vad jag ångrar mig!!
men när jag kom hem så åt jag och egentligen skull ejag gå bus eller godis med emma, mika, olga och filippa men jag orkar inte://



Ebba & nora´s fotodag:PP<33

här kommer bilderna från idag:PP












ni får nöja er med dessa bilder:PP

tack för dagen ebba:)<3


floor hockey

Nu ska jag snart dra till innebandyn. Bilderna från min och ebbas fotodag kommer som sagt ikväll. Men ni får ha de bra

min och ebbas fotodag:PP

Idag har jag och ebba haft fotodag, fler bilder kommer ikväll!
tack för dagen

ny design vad tycks?

Nu har ebba hjälpt mig att fixa design. Men nu ska vi fota lite, eller vi har ingen kamera men vi hittar nog nån? ikväll ska jag på innebandy!



NORA (L) ELLA

ELLA BÄSTAVÄN/SYSTOOR!

JAG ÄLSKAR DEJJ SÅ DE BRINER OM DE!

du fattar inte hur underbar du är! jag blev så glad när vi blev systrar igen, vi har sjukt många minnen, torekov, hemma hos dej fotodag, sov i tält, foto dag, ute och sprang, somras! man kan verkligen säga allt till dej och veta att de stannar hos dej. Du är ÖVERDRIVET SÖT!


vi har också massa saker gemensamt: båda är rädda för katter, båda gillar att ha kul:P, båda gillar fotboll, båda hatar skolan och båda älskar varandra!



NORA(L)ELLA!<3333333

NORA+ELLA=BFF

love

Ikväll är de "välkommen åter" yes! världens bästa program ever! Kl halv tio börjar de, missa inte! men nu sitter jag här (som jag typ har sagt 9989483264296 gånger nu) och gör lite bilder ska göra en till nue.



.

Nu sitter jag här och har verkligen hur tråkigt som helst! ska göra lite foto och sånt:)
Nu ska jag göra det. idag har inte jag gjort någonting. Imorgon slutar vi efter lunch.



you fell and I laughed

först vill jag säga "igga rubriken".
Nu kan jag prvoet tills imon helt och hållet. Nu sitter jag och tråkar framför datorn ska nog göra en header, eller jag måste göra en header. Har precis ätit glass, men nu vill jag ha kakor hahah. Efter skolan stack jag och mika till henne och drack varm choklad, det regnade idag så ja.





Haha skrattar ihjäl mig varje gång jag tänker på detta: igår efter skolan stog jag, ella, jacob, ebba och några till utan för skolan så kom de en kille cyklande på gatan, och precis när vi kollar på honom välter han hahahhahah så sjukt kul såg  det ut han bara välte hela cyklen helt plötsligt. hahhHAHAHAHHAH *garv*
så himla kul asså, synd att jag typ inte filmade jacob så man såg killen bakom:PPP

men ni får ha de gött helt enkelt:PP

dagens outfit:PP

kofta hm
linne hm
byxor gina tricot

GÅRDEN!

Jag vet att jag inte bloggat mycket på sista tiden, men vår ena datorn är paj så ja ni fattar nog? men nu har jag varit på gården, skojj. Imorgon är de skola igen tråkigt som vanligt. Men nu sitter jag är vid datorn, ska snart plugga till provet på torsdag. Men bi får ha de gött!
snart ska jag göra en header:))

25/10-10 jag älskar dejj, jacob:P

skola://

Nu sticker jag till skolan, en bättre dagens outfit kommer ikväll. Efter skolan ska jag plugga:// ska ha prov på torsdag. Men ni får ha de gött




pallar inte skolan://

god natt!

Nu ska jag sova tror jag eller ja jag ska typ sms:a, sitta lite till vid datorn och lite sånt. Men ni får ha de gött!







jag är så j***a kär,

this is me and so what?


.

Nu är mormor här. Vi har ätit och.... inget mer. Nu sitte rjag här i hedvigs rum, båda har varsin dator i knät. På torsdag har jag so prov måste verkligen öva, men asså jag fattar ingeting måste prata med kerstin imorgon i skolan, nejj de är skolan imorgon (typiskt) Pallar verkligen inte skolan just nu, fast ändå tänk om man inte skulle gått i skolan då hade man ju inte haft några vänner eller några men man träffar ju dom flesta kompisarna i skolan. Men nu får jag sluta skriva://


gammal bild!

2-4:((

Guud, vilken hård match 2-4 till dom verkligen två skit mål. Först de ena målet va när dom hade frislag och domaren blåste inte eller något så bella (vår målvakt) typ kollade på annat och då helt plötsligt åker bollen in! och de andra va när alla våra backar inte ville va de längre så då är vår tränare så trög att sätter dom på top! så dom som va top fick va back och dom har liksom aldrig spelat de! så de blev typ helt fel!!! fattar inte varför vi skulle byta posion mitt i matchen! funderar på att byta lag, de är inte kul att spela om de bara är några som kämpar.

innebandy nurå

japp, idag blire innebandy match (som sagt) hoppas vi vinner nu!!!! om vi vann skulle bellas mamma typ baka en tårta eller nåt? men guud vad jag längtar efter noelle, kajsa och bella nu! ska träffa dom idag de e bra!




har ni sett välkommen åter? min humor;)






käär§

middag

Nu ska vi snart äta middag, höns ris och curry gott!. Imorgon är de innebandy match hemma. Ska träffa kajsa, bella och noelle då på innebandyn:D men nu får jag sluta sitta vid datorn de e typ de jag har gjort hela dan:s oops aja



Stockholm, se upp för här kommer jag!

rubriken säger de mesta, på höstlovet åker jag till stockholm ska bli så kul bara slappa!<3

why?

why do all that is good to be difficult?
why do all that is good to eat was disgusting?
why should love be so difficult?
why should I be when I still only gives problems?


do not laugh at me because I am different.....

do not laugh at me because I am not like you,
do not laugh because I'm different,
I'm just myself,
I'd rather be different than to be just like you.



städa rummet.....:(((

Idag måste jag städa mitt rum, för att mormor kommer imorgon. Men innan de ska jag bara slappa. Annars idag ska jag inte göra något speciellt faktiskt. Igår hade vi prov jag tycker själv att de gick ganska bra. Jag längtar tills på fredag vi ska ha sån temadag så alla ska typ klä ut sig (halloween) jag ska färga håret rött tror jag, eller så klär jag inte ut mig alls... vet inte riktigt.

Aja ni får ha de bra:PP

diggar glasögonen:PPP



Let me be who I am, it is my life, my choice!


you are like a rose....


nerd? so what?

maybe you are a geek but you are anyways yourself
haha (diggar bilden)

kram?


Everything is wrong.... i think?


filippa, olga och elin ska på fest

Här är alla bilder som jag tog idag, de finns fler men jag tog dom "bästa" ja ni får njuta och sen ha de så gött!
elin
olga
haha filippa:PPP
filippa
coolingar:PP
filippas hår blev super stort
elin är verkligen söt i ALLT!
jag sa ju de elin är söt i ALLT!
olgas lösögonfransar (coola)
sötaste elin, olga och sötaste filippa:PPP
och deras slutresultat:
olga
elin
och filippa (hade ingen annan från när hon va klar)
JAPP DE VA DE:PP

gården:PP

Nu är jag hemma från gården. Först kom jag dit och de va typ inga tjejer så jag va bara med jacob, c-d, k-o och typ jagge:P kul vi spelade pingis och snackade, sen kom hanna, jojjo, nici och alma KUL vi typ gjorde inte så mkt mer än spela pingis haha tycker jag blivit ganska bra faktiskt. Sen kl 9 va vi tvungna att sticka hem så jag hade selle med elliot och philip f, philip skrämde upp mig så himla onödigt fast jag blev inte så rädd, sen nu sitter jag här vid datan och ska kolla på idol, asså de finns typ inga bra i idol! kanske e för att jag inte sett dom men ändå.

hajdå!


bilderna från f, e och o som fixar ordning sig inför halloween fest kommer också snart:PPP

GÅRDEN

Ikväll ska jag till gården. Efter de sticker jag hem (hemma själv) och kollar typ på film och myser lite med mig själv:(( tråigt i för sig men men får stanna på gården så länge som möjligt. Men ni får ha de så gött. Jag har fotat lite när olga, filippa och elin ska på fest nu så jag fotade lite hur dom ser ut osv så dom bilderna kommer senare ikv.


kram

väla

Idag va jag på väla coh köpte lite halloween kläder de blev: låtsas sår, hårfärg och två linnen som jag ska ha på halloween. Det blir inga bilder på de. Men imon är de fredag!! jippie!

Kläder från hm

Här är kläderna jag köpte från hm typ igår?





inte världens bästa bilder men men de får tuga här är dom lite skarpare från internet:





kram

Godnatt

Får väl sova nu eller typ sms:a menmen. Idag kom mina kläder jag beställt från hm visar bild imon:)) typiskt imon är de skola igeeen. Men de är snart fredag fast jag har inget att längta efter. På lördag fyller pappa år får fixa present till honom också. Aja ha de gött... lingon.... kött? (kom int epå nåt annat)

.

Idag är de mammas födelsedag som sagt, nu håller jag på att göra en tårta. Idag i skolan hade vi tråslöjd Göran vår lärare va super läskig, han typ bröt min käke:O och så kastade han en planka på mig! och så sa han att jag fick vg "max" men alla andra fick mvg! fusk! men men får väl stå ut antar jag. Nu håller jag som sagt på att göra en tårta mamma kommer snart får säga till henne att de int egör nåt om hon kommer lite senare (så att tårtan blir klar)


puss

22.05

Imorgon är det mammas födelsedag! grattis! jag har gjort en present hihi.
Har varit på gården ikväll, hahha jag fick typ skrattanfall hihi. Men nu ska jag sova:((( tråkigt. Imrogn är de skola super tråkigt vi har typ SO som är sjukt tråkigt tycker jag.


kram

misslyckade vattenbilder....

Idag försökte jag ta mina första vatten bilder fast de gick inte särskilt bra...





käär§§

Jag äe så käär§

varje gång ser ser dig blir jag glad och ler för mig själv, samtidigt vill jag inte att nån ska veta skäms jag? jag älskar dej och de känns som om du gillar mej, måste bara våga allt kan ju bli bra? kanske blir allt fel!?

maybe little love here....?



Innebandy:((()))

På innebandyn idag va de både kul och tråkigt, de var tråkigt för att vi bara gjorde tråkiga saker och de va roligt för att bella, kajoch noelle va där så vi hade lite kul typ tramsa bort allt hihi. Nu sitter jag vid datorn.
På höst lovet ska jag ju till stockholm får ta med en kompis vet inte vem, alla ska typ göra nåt? men jag ska gå spökrundan så himla ku:)))





käär§

little love here please...

Nu sitter jag och glor vid datan ska nog äta nåt (om de finns nåt gott). Jag va på gården typ en timme efter skolan KUL ikväll blire innebandy.



skola...

Nu ska jag dra till skolan, jag hatar måndagar man bara vet att man har en hel skol vecka framför sig:// idag är ändå en ganska chill dag vi har typ iup, so, no och gympa. Men guud vad jag är trött. Men vet inte riktigt vad jag ska säga mer så hejdå



när livet sviker

precis så här känner jag nu....

K Ä R L E K! är hos mig just nu....


haha *garv*


life has been diffrent....

everything feels so strange, nothing is as before, everything becomes more different from more each day ....

.

Idag va de cup vi kom typ näst sist haha men de va kul iaf. Nu är farmor och farfar här. Jag hade tänkt att fota lite (precis vad jag är sugen på) och självklart kommer bilderna ut på bloggen. På fredag ska jag har NO prov:// bajs. Men ni får ha de gött!




mys kväll med linn:)

Nu har jag beställt pizza ska snart hämta den och sen sticka till linn och kolla film och mysa. Får gå hem ganska tidigt eftersom de är cup imon och jag vill gå upp tidigt för vi ska va där klockan kvart över åtta!! helt sjukt en söndag menmen vad gör man inte för fotbollen? aja får väl sticka till pizzerian nu då:/

haha jag är liv rädd för katter (vissa) och idag när vi skulle sticka hem till filippa så va de en jätte läskig katt som bara gick emot mig (den va svart iiuu) och jag blev typ liv rädd och bara cykla allt vad jag pallade och olga och filippa fattade inte vad jag höll på med:PPP hahah ella.... fattar inte hur rädd du skulle blitt?



jag kom på att jag har glömt att visa min jacka jag har köpt:


dada haha

vad tycks?

filippa!<33

Igår va jag med filippa vi gjorde glass och sov över och nu har vi kulkul! igår kväll va vi på gården som va roligt. Men nu ska jag va mer med filippa!


imon är de 11-manna cupen!!!! yiihaaaah! hahha



KÄÄR§

GODNATT

Nä, nu får jag sova fast jag är inte trött men jag har verkligen super tråkigt så ni förstår bara inte!
IMON ÄR DE FREDAG!!! YESYESYES

idag har jag verkligen haft super tråkigt, fast jag fick ett mail från Alicia som jag träffade i somras ska fortsätta hålla kontakten med henne.


hejdå!

ella jag älskar dejj

ella jag älskar dig så sjukt mycket, du fattar verkligen inte. KÄRLEK TILL VÄRLDENS BÄSTA KOMPIS SOM ÄR ELLA!! (L)(L)(L)(L)

22.00

Nu sitter jag vid datorn (OFC) och ska typ kolla lite bara jag har inget annat att göra så.... Imorgon är de äntligen fredag de man längtat på hela veckan! imon ska jag till gården tror jag.


LÄNGTAR TILLS SÖNDAG!!!! 11- MANNA CUPEN!!!(L)(L)(L)

Football in my heart(L)

barbie girl hahahah (första videon på mig)


på pappas kontoor......:(

nu sitter jag på pappas kontor jag har ingen nyckel hem... så jag får stanna här men de är ganska bra för jag är sällskaps sjuk och pappa, mamma och helene är här och att jag kan spela på pappas iphone FROGGY JUMP yiihaaaaa! de äe super kul har ni spelat de?? mit rekord är 68???? typ mobba nt. Men ikväll ska jag på innebandy de är en jätte jobbig tjej tycker jag där som bara gnäller hela tiden sån som bara ska få som hon sj vill.

måste dra

.

Nu är äntligen skolan slut vi hade hemkunskap och kanelbullarna blev super goda. Nu ska jag typ bara sitta och glo tills jag ska på fotboll.



PUSS

skola....:((

idag är de skola som vanligt. På hemkunskapen ska vi göra kanelbullar och de e bra! men vi har typ bara tråkiga ämnen annars typ som matte, engelska och so de e de vi har idag dom tråkigaste ämenea eller vad? ja, efter skolan vet jag inte vad jag ska göra jag gjorde läxsn igår så idag kan jag göra nåt annat de e fotboll ikväll också.

stolt fotogragXD



PUSS

min kjol!

här är min kjol som jag har sytt blev inte så nöjd vet inte nåt till fälle man kan ha den på?? men de va kul att göra den


haha! smeexiigt!




hade typ inga bättre bilder....



glöm inte att kommentera vad ni tycker om bloggen och sånt. älskar kommentarer

foto kväll med ella!<33333

Vid fem så ringde ella och frågade om vi skulle sringa och de behövde verkligen jag. När jag kom till henne sprang vi ganska långt inte jätte för varje gång vi sprang förbi ett fint ställe ville vi bara fota de så vi sprang hem och hämtade kamera och fotade lite tills jag skulle hem och här är bilderna!













'







Jag älskar dejj ella så du kommer aldrig att förstå de!!!!<3333333333333
kärlek till dig ella!






nu ska jag kolla på "välkommen åter" har i sett de? verkligen min humor haha "detta är ett kundmeddelande, varuhuset öppnar om en timme" hahahhahha *garv* men ni får att de gött helt enkelt.


kramizar

tips!

Här är lite kläder jag tycker ni ska köpa! alla kommer från hm



denna outfiten tycker jag är väldigt snygg! linnet kostar nu bara 99 kr så om ni skyndar er så hinner ni kanske till rean som är på hm nu! och linnet passar väldigt bra till knut och tights!


detta linnet kan man ha precis som den andra outfiten!!

väldigt snyggt så fort jag sår råd ska jag köpa de!


puss

Stockholm på höstlovet!:):(

Mamma och pappa sa igår att vi ska åka till Stockholm på höst lovet och de ska såklart bli kul tycker jag vi ska bo i vår släkts lägenhet. De dåliga är att jag skulle gå bus eller godis med ella då och de kan jag inte nu men jag kan ju fråga typ mira och lova:) hoppas dom vill gå!

de kommer iaf komma många bilder då



skolan slut:D:D:D

Nu är jag hemma från en dag i skolan lika tråkigt som alltid eller... haha på matten så satt jacob framför mig så började han typ sjunga en sång som han kom på (på skojj) och så skrattade han som en bebis de va så himla kul fast de va typ bara jag som skrattade (och han såklart) lite pinsamt men jag kunde verkligen inte sluta sen för att jag skulle sluta tänkte jag på en gång när jag gick på teater och skulle visa upp de för några barn när jag typ frågade publiken en fråga så skrek alla helt fel svar och bara över röstade mig så jag började skratta och DÅ tänkte jag p åmorötter och tomater för dom är super tråkiga men nu då på matten när jag skulle göra de fick jag bara tänka på när jag stod där på scenen så jag började typ skratta åt de iställer haha okej ni fattar kanske ingeting menmen.


ikväll ska jag till gården hoppas många är där vi ska ha mega kul som vanligt. Nu ska jag göra nudlar och sen äta glass mums!



gammal bild!




puss

dagens outfit:)

vitt linne: hm
svart lnne: hm
byxor: gina tricot 50 kr!
face look, inget speciellt

skola....:((

Nu är det måndag igen en ny vecka och skolan iegn tråkigt. Idag händer inget speciellt efter skolan ska jag på innebandy, pallar egentligen inte menmen. Hoppas de inte blir för tråkigt i skolan idag då så att man inte dör liksom..

en dagens outfit kommer senare;)

PYSSLA!

Nu ska jag pyssla vilket jag inte gör ofta.

Hoppas de blir nåt fint fast sy maskinen är på mamma och pappas kontor om jag får jätte lust att sy senare så får jag väl sticka och hämta den, de är ju inte så långt bort. Men visar sen vad jag har gjort, mamma fyller år snart (den 20 okt) okej de gör ju pappa också (den 23 okt) får kanske göra en liten present till dom med så att dom blir glada;)
PUSS

första 11=manna matchen idag

Idag spelade vi vår första 11=manna match mot hittarp de va super kul (11=manna är mycket roligare) de va bara tränings match men de va ändå kul, matchen slutade med 1-1

MIN KUSIN!<3

every day you get only older and older, every day will be just closer to death.
Detta är min kusin Elsa i somras hos farmor och farfar vi hittade den masken:)

saknar S O M M A R!< 3


nu gör jag några "serier"


haha sitter och gör nåra serier eller vad man ska kalla de här är några

haha här är en när jag ska på liften i vintras;)


här är en när vi spelade fotboll (när jag gör mål!)




haha hade lite kul;)

mys kväll

Nu vet jag vad jag ska göra ikväll. Det blir en hemma- kväll med lite mys med film, pizza och chips:) men de kommer iaf bilder sen.


Haha ganska gammal bild på mig.
PUSS

HEMMA!

Nu är jag hemma från Lollo så fort jag kom hem la jag mig i sängen och somnade fast att vi inte gick och la oss så sent men vi gick upp väldigt tidigt. Ikväll ska jag ha super kul fast jag vet inte vad jag ska göra://

puss

orientering:((

Idag ska vi ha orientering med skolan vi ska åka iväg till kulla berg fett tråkigt vi ska gå jätte långt med en väska som väget ton!!! men hoppas de går bra iaf. Efter skolan klockan 6 ska jag på fest hos lollo ska bli super kul!! Det kommer bilder. Aja kramizar till er.


p.s. har ni sett kissies blogg? hon har lagt ut ett videoinlägg som hon gjorde för ett år sen hon va så himla söt.
kisssies.se

ska fixa design:D

Nu har jag bett hedvig och bea fixa design på min blogg så de ska dom göra ikväll så de kanske är klart imon jag vet inte riktigt men hoppas de. Nu väntar jag på att mamma ska komma så att jag kan åka till väla och köpa en jacka:) bild kommer på den när jag kommer hem.

det blir en överaskning hur bloggen kommer se ut

....

Nu håller jag på att göra nudlar har kommit hem från skolan (tråkigt) ikväll ska jag kanske till väla (ett köpcenter) och köpa en jacka och lite sånt kul. Men nu sk ajag äta nudlar mums...

fotboll nurå

Nu ska jag på fotboll snart.







sjukt flummig dah!<3

Idag va det skulle på lunchen stack jag och Mika hem till henne och åt. Sista lektionen va hemkunskap det va riktigt flumigt haha nici och jag skrattade fan sönder. Efter skolan stack jag, Nici, jacob och Johan till up (en affär) och skulle köpa kanel bullar men de fanns bara två som nici och johan köpte så vi frågade hur lång tid de skulle ta innan dom kunde baka nya och dom sa en halv timme så vi stack till gården och va där i typ en timme haha jag va sjukt över trött skrattade så jag knappt kunde andas. Sen stack jag och Nici till up igen och då va dom fort farande inte klara. Dom sa att de skulle ta 13 minuter till så jag och nici va där och väntade vi fick varsin prins korv super gott! när dom va klara köpte vi tre stycken dom va sjukt stora och ny bakta super gott! sen stack vi hem och nu sitter jag här framför datorn (OFC)

ojj vad texten blev lång:O

skola nurå..

idag är det onsdag och de e skola såklart:(( men efter skolan kanske jag ska köpa en jacka fast de e inte säkert för vår bil är på sån lagning. Annars ska jag nog va med kompisar.

KRAM!

http://www.youtube.com/watch?v=uYSKvU7jkFo

Allt är piss just nu, varför ska kärlek vara så komplicerat?

Ingen fattar hur det känns, 
varje gång ser dejj börjar jag lee för mig själv....
varje gång jag tänker på dejj pirrar de i hela mig...
varje gång jag hör din röst vill jag bara höra mer av den... 
varje gång jag kommer i närheten av dejj längtar jag bara tills jag kommer ända fram....
varje gång jag tänker tillbaka blir jag ledsen...
men ändå är jag inte kär....

ALLT ÄR FAN SKIT!

varför blev det så här!?


http://www.youtube.com/watch?v=uYSKvU7jkFo


skola, bowling, fotboll, gården...

Först va jag i skolan trkigt som vanligt fast på IUP:n fick vi göra typ såna små dockor visar bild nästa vecka när den är klar. Efter skolan gick jag och natha hem till henne och typ käka glass sen skulle hon till ridning och jag till bowling med Elin, Filippa och Olga. Vi tog bussen haha Filippa skulle gå över vägen för att olga skulle fota (de va cool bakgrund) sen kom bussen så filippa fick typ panik haha. När vi kom fram va de typ en läskig gubbe tyckte vi men han va inte så farlig. På bowlingen hade vi kulkul och Olga och Elin vann:() sen ringde vi till Joel och frågade om han ville typ träffas och de ville han så vi stack till fotbolls planen och där va Joel, Anton, Markus och Oskar. Vi spelade match och jag gjorde två mål stolt! haha nej men sen va vi tvungna att gå hem så vi typ gick i en halvtimme (kändes det som) till busshålls platsen och då kom äntligen bussen och vi åkte till skolan och va på gården kulkul, vi fick bara vara där tills klockan 8:(( men nu är jag hemma och jag ska bara chilla, kanske äta nåt:/?



ojj vad lång texten blev hoppas ni pallar läsa://




22.15

Idag va det skola som vanligt. Efter skolan va jag med Elin, Ella och Olga vi typ spelade fotboll, åt kanelbullar (de e ju kanel bullens dag) och hade kul. Olga råkade slå mig i ögat så jag fick as ont de va alledes rött och jag kunde inte öppna det:O sen drog ella mig i håret som gjorde ont, lollo (som kom sen) råkade sjuta en boll i huvudet på mig:O så jag skadade mig ganska mycket men de e över nu. Imon är det skola igen, händer inget speciellt.


haha hittade denna bilden, ser alledes rädd ut jag trodde jag skulle trilla ner (har inte världens bästa balans)


puss

god natt

HADE INGEN ANNAN BILD
Nu ska jag sova (sist av alla i familjen som alltid) tror jag börjar bli lite data beroende? ska sluta vara det, de kanske är tråkigt när jag bara skriver om ointressanta saker hela tiden...? aja god nat på er alla iaf

miss the summer...:)








jag saknar sommaren så sjukt mycket, torekov, torhamn, kompisar, ALLT!

hemma!

nu är jag hemma från mika jag va med mika, elin och ella vi typ sminkade oss, åkte long board och spelade vatten bubbaln grymt kul asså. Men nu ska jag göra typ en grej med choklad och masmellow gott! men bilder kommer (från när jag gör choklad grejen)

puss

fotboll

redigerad
Nu sitter jag här vid datorn och redigerar lite bilder på picnik. Jag ska klä på mig och göra i ordning mig och sen sätta mig vid datorn igen! sen ska jag träffa ella vi ska kolla på matchen tillsammans. Idag blir de väl en till chill dag tror jag/ hoppas jag. Fast jag vill åka in till väla och shoppa. Fast ett jag har inga pengar två jag kan inte komma dit:(( men nu ska jag göra i ordning mig som sagt så ni får ha de bra så länge!

redigerad

det är kul att redigera bilder:) nu ska olga också göra de:D

dagens outfit:)

här är en liten dagens outfit.

filmkväll hos ella

Har precis kommit hem från Ella. Jag, Ella, Emma, Lollo och Olga hade film kväll vi såg "ciao bella!" den va bra men lite äklig. Jag såg inte slutet va tvungen att gå hem...:( imorgon ska laget spela match men inte jag så jag och Ella ska kolla på dom andra. Men nu är så super trött och ska sova. Ni får ha de gött!


blev inte klar med denna bilden men de får tuga!

design?

jag måste fixa design snart ska fråga hedvig (min stora syster) om hon kan hjälpa mig, ska göra det nu! bloggen måste ju vara lite snygg.

kusinerna

Snart kommer mina kusiner och farmor och farfar tror jag. Det ska bli kul jag har inte träffat dom sen typ i julas eller nåt? för dom bor i Stockholm. Men nu sitter jag här och lyssnar på musik "it´s raining outside" med Soko. Aja en dagens outfit kommer snart.


kramizar!<3

my eyes...

en redigerad bild från picnik. Jag fattade inte att de va mina ögon!<3 haha

picnik.com

har redigerat en bild på mig på picnik så här blev det


FÖRE


EFTER



HAHA vilken är snyggast?

bilderna från idah!

här kommer bilderna från idag, kommer inga bilder från gården för att jag glömde att fota ooopps... aja ni får nöja er med detta.
Hade as kul på gården alla va där och de va bara super kul helt enkelt. måste köpa höst kläder snart... när mamma får tid när de nu e??

här är iaf lite bilder:)



macdonald´s! (tjockis)


mums...


vi skulle fixa hedvigs gammla kamera för den är paj så att olga kunde få den men de kostade typ 8000 kr och de hade vi inte med oss....


de va en spegel i taket;)

tjockis (igen)

jag gillar att vara tjockis jue!...

vi åkte in om ikea och kollade på bilderna jag va med på den lilla tjejen är jag när jag va liten

de va ganska många bilder fast jag såg inte alla för vi skulle sticka så vi gick inte igenom hela ikea


gammla ikea som dom rive nue nya ikea va typ trippelt så stort!

vi gick in till väla och då såg jag denna fast jag hade ju inga pengar med mig...:((

här är en dagens outfit:)

och kvällens outfit;)



aja nu ska jag sova de e helt tyst här hemma alla sover.. förutom lille jag stackars mig ne men jag får väl också sova:((( bajs



Home!

Jag är redan hemma de va sjukt tråkigt i malmö... eller liite kul va de allt men iaf i kväll blire gården med kompisar bilder kommer både från idag och från gården senare:) Nu ska jag bara sitta och glo typ vid datorn. ha de gött



ha de gött så länge så hörs vi senare ikväl!<3




två bilder på mig igår i en tunnel:)

every day is a happy day:)

Som jag har sagt kanske 98997875389465947659876 gånger så ska jag till malmö idag kulkul tror jag. Nu har jag skaffat ett konto på videofy för att jag ska kunna video blogg jag fick en kommentar om de så japp tycker att det är roligt att video blogga så ja. Men det kommer bilder från dagen ikväll.

puss



glöm inte att kolla in bloggarna som jag har länkat;)

bilderna med mig, ella och olga;)

Efterbliven unge här já
japp här va dessa bilder hoppas ni gillar dom!
nu ska jag cykla till bageriet!

fredag!

Nu har jag vaknat, ska cykla till bageriet och köpa frukost bullar... mums! senare kl 12 ska jag till malmö. Sen när jag kommer hem så hade jag tänkt att va med Emma, Elli och Ella men de beror på vilken tid jag kommer hem. I nästa inlägg kommer lite bilder från igår med ella och olga när vi typ va ute och fotade vid en mur:))

kramisar







p.s. glöm inte att slänga in en lite kommentar;)

RSS 2.0