STARFIGHTER MOVIE!

hahahahha, Kollade rumder och hittade denna, såå grym... så töntig, men så fåréeee vaa! 
 
 

just have to love life

hemsk bild från förra året i Italien, men guud vad myys de va!

Lördag. Skönt med sovmorgon, som jag längtat! De är fett irriterande för på onsdag (enda dagen vi har sovmorgon) så ska vi på basket tunering med klassen och börjar 07.45 !? Men de får jag leva med...
Idag kommer några vänner hit för att baka pepparkakor och sånt mysiigt. Ikväll har jag lust att hitta på något riktigt rolligt och bara LEEEVA LIIIIVET, typ!

Klyftig rubrik, helgen

Har glömt att berätta om helgen. 
På lördagen va jag med Elin, Olga, Fredde, Filippa och Jacopo på bio, vi såg filmen Ted, riktigt bra enligt moí. De va dock några as jobbiga killar som satt bredvid oss och typ försökte snacka och kasta popcorn, haha, sen efter bion så va vi tjejer på toa sen när vi kommer ut så står Fredde & Jacopo och snackar med dom killarna, dom hade typ sagt (läskiga killarna) bah - Varför spelar inför era tjejkompisar? vill ni ha stryk? vi tar de där ute. HAHA och sånt, så en vakt fick skicka ut dom. 
På kvällen va vi alla hos Filippa o Fredde, hade de aas kult. Vid typ 01.00 bakade vi chokladbollar och jag var allmänt speedad som jag alltid blir efter midnatt, kanske en aning jobbigt för dom andra... Jag blir verkligen HELT speedad, vet inte varför egentligen, om det är något jag äter kanske? haha, men sen låg jag o Elin och garva typ hela natten eller nåt, haha. 
 
I söndags var jag på konfa- gudstjänt, ska gå varje vecka.. ganska skön stämmning i kyrkan om man är trött, ska försöka sova nästa gång, as skönt ju!
 
 
Jag gjorde dom fina chokladbollarna, Olga gjorde en ful pannkaka, skäms!

Hurtig, Alert, pigg

Två bilder från skoldagen, på mig & Ebba
 
Haha, vi snurrade idag på rasten, sen skulle vi springa, sååå kul haha, va helt borta!
Nu ska jag snart plugga, Olga hade ätit upp min chokladboll här hemma så hon kom precis hem med en ny, hehe, så kan de gå!
Ni får ha de Lá gött!

20 november

Siiiiriii och moíi
TJENARE ALLA MANNAR!
 
Idag är de Siris födelsedag!! Så jag och några härliga girlzz gick hem till heme ocht tårta o kakor där, hade de jätte mysigt, jag och Olga stack tidigare för Att dra till trampolinen. Har pluggat, kollat på portion 1321 och skrivit en ordentlig önskelista har skrivit typ 5000st men iaf..) nu ska jag sova oäÄä...
 
Kommentera mer!!
 
 

Moí

Så här såg jag ut idag..
 
Blus- Mei Mei, Båstad // Jeans - Urban Outfitters // skärp- hedvigs // Silvriga Hunters // jacka - Mango//Halsduk - Giorgio Armani // armband - Pearls for girls ;)
 

School

 
 
Här sitter vi just nu på svenska och har de tråkigt, vi gör vår redosvisning...
Efter skolan ska jag fixa en grej och senare träna hade jag tänkt! Har egentligen ingenting att skriva, följ mig på gifboom, noraheterjag, som alltid! Ville bara framhäva vår tråkighet och överlämna den till er!
Ha de bra!

AJM FIIIIIILLIINN ALAJV!

WÄÄÄÄÄÄ, ÅÅÅH VAD JAG BARA VIILL TYP JPGAKSDBAFACABOSFDIJPVM VET INTE VAD, BARA DOO SOMETHIIIIIIING! KÄNNER MIG LYCKLIG, HAHHAHAHAAA, BLÖÖ, NI FATTAR INTE HUR TRÅKIGT JAG HAR... Rutttnar till döds *nu vilar Nora rutten i döden*, nej men de kanske är MUUSIIKEEEEEN som gör de, den gungar igång mig! (untz, untz, donka donka), fan vilket ruttet inlägg.... VILLE BARA DELA MED MIG AV MINA KÄNSLOR SOM KÄNNS OÄNDLIGT ATTRAHERANDE JUST NU!
AAAAAJJJM FIIIIILEEEEEN ALAJV, ÄND AJ LÖÖV IIIIT ! 
hoppas ni känner er lika levande och ruttna som moí ! HHHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHA! 
LOOOOOOOOOOOOLZZZOOOOR
 
 
Kommentera gääärna meer än loveliiii-lööv gärna, blir såå mycket roligare dåå! 
Ps, gör gärna länkbyten osv.. 
FAN VAD JAG ÄR MASKIG, NEJ NU SKA JAG SOVA MINA BABES! 
 
LOTS OF LOVE FRÅN NOOORZOOOR, NATTNAA!

THIS IS MY LOVE.

Efter skolan (där SO provet verkade gå bra) så gick jag, Ebba, Mika & Filippa J ut med Dorran min. Senare drog vi till gården där typ alla va, vilket var kult. När jag kom hem för en stund sen så satt jag mig här och har verkligen ingen lust för att sova, sitter bara och lyssnar på musik och är "övertaggad på livet", Chillar galet liksååm. Morron dagen hoppas jag blir riktigt jäkl nice, haha "morrondagen", vilken gammalmodig person jag låter som, men jag tror ni är kloka nog och hajar galoppen. 
 



"Jag i nuet, känner mig morrig"
 

Face

Weheartit.com
 
Har dushat och gjort i ordning mig för att sova nu. Pappa ska förhöra mig på SO:n sen ska jag ta fram kläder tills imorron innan jag ska sova tidigt ikväll. Jaja, ni får ha de så bra!
 
 
 

Face

Weheartit.com
 
Har dushat och gjort i ordning mig för att sova nu. Pappa ska förhöra mig på SO:n sen ska jag ta fram kläder tills imorron innan jag ska sova tidigt ikväll. Jaja, ni får ha de så bra!
 
 
 

I see you´re a gangster, i´m pretty gangster myself

HOLA AMIGOS! 
Idag är de torsdag (ifall någon missat de?), Jag har tränat och lagat pannkakor, tänkte göra lite hemmaträning innan jag ska sova, har typ aldrig gjort de för de är såå konstigt jobbigt liksom, de känns inte som om de händer något, men ikväll så ska jag iaf testa, ska även läsa igenom SO-provet så att jag är förberedd för imorron då det även är FREEDAG, gud så skönt och herre vad denna veckan har gått fort, härligthärligt! 
 
GLÖM INTE FÖLJA MIN INSTAGRAM, @noraheterjag , LÄGGER UPP DÄR HEEELA TIDEN, HEHE..
 
 

Celine Paris

 
Ååh. vad jag älskar denna outfit! Har dock glömt skor men ändå, så snyggt! 

Let it go somtimes, let it go

Kom nyss hem från skolan och väntar nu på att jag ska börja plugga, tänkte göra lite smootie, men yoghurten är slut... Får fixa något annat innan Första Världs Kriget tar över och förstör min eftermiddag, tänkte faktiskt dra ut och springa ikväll, var alledes för länge sen jag tränade. Nu ska jag bege mig, lol, men ni får ha de så kult!
 

Två vardags outfits


 

Önskningar

Lite olika grejer jag bl.a önskar mig till jul!
 

Sunny sunday

Åh vilken lat söndag, har haft på mig mjukis kläder hela dagen och bara slappat, rätt skönt, men ikväll får de hända något. Har bakat vaniljbullar med Mamma och Hedvig men dom är fortfarande inte klara, så jag typ svälter... eller nåt. Jaja, tänkte ta en springtur idag, får se lite hur det blir med de, haha. 
 
Photo Booth bilder!

Daydreamer

Dagens planer: Inga. Ska försöka vara "nyttig", LOL, träna och sånt, haha, kollade nyss på VS fashion Show 2010, såå... Tänkte även fixa mitt rum en aning om jag orkar. Vill dra till Väla. Va med Vänner. Ååh vilken lat lördag, mmåste dra igång den nu, innan jag ruttnar och dör. Nej, men någonting måste hända denna trista lördag. 
 
Gårdagen blev as bra tillslut. Jag, Elin & Olga drog till gården, senare kom de massa folkzz och de va as kult. 
 

Satfläsk.

Idag är de freeeedag (melodi på fredag), som jag längtat! Helg och sånt där härligt! Ikväll är typ ALLA mina tjejkompisar borta, dom flesta med fotbollen, Elin & Olga är dom enda som är "lediga" ikväll vad jag vet,Satfäsk. men vi tre ska dra till gården om de inte händer något där så går vi ut och cyklar runder och sånt där som är "Top Notch"  här i Viken, för de är vi ganska bra på liksom.. höhö. 
Efter skolan så satt jag och Olga och ritade i skolkatalogen, HAHA, så sjukt kul.. 

Ååååh, vad jag saknar varma sommardagar i Torekov!
 

Barack Obama

 
 
 
Som alla säkert redan vet så vann Barack Obama presidentvalet! De va ju bara såå rätt, 4 år till, man gratulerar! ;)
 

I´m lovin it!

HejHej, idag efter skolan va jag och Ebba här hemma, vi åt kladdkaka (det är faktiskt kladdkakans dag..) och skrev önskelistor, HAHA. Men ååh vad jag längtar till julen, tänker inte på något annat än, önskelistor, julbord, snö...
Jaja, ska skriva lite mer på önskelistan och bara gosa framflr datorn nu! 
 
 

Vi bah - YOLOO

Va heelt gallabalejsii idag i skolan, men i´m lovin it! Va i alla fall glad, även om jag kan gå liiiiite över styr ibland, kan typ inte riktigt kontrollera mig själv, lolzz. Stannade kvar på läxhjälpen och drack varm choklad med Elin, Ebba & Olga. Har nu precis kommit hem från att ha varit trampolinledare och sen även ett möte där. Vill såå gärna skaffa ett barnvaktsjobb, ääälskar barn, de är såå gossigt men kanske en liten tjej som är typ 3 och bara gullig! (hjärtögd smiley). Nu ska jag kolla på Portkod 1321 och senare dusha, sen ska jag försöka somna tidigare än midnatt! :)
 
(va tvungen att ta bort den bilden som va här, men ni kan ju låtsas att de är en as fräsig bild här!;) )
Ååh vad jag saknar dessa dagar med dessa brudz, ska försöka klippa ihop filmen ikväll, ååh vad gos de va! 
Ser dock hemsk ut, men de hör inte hit, däremot är vi oseriösa på "YOLO"-bilden... ! 

Depth over distance - Ben Howard

HOLA AMIGOS!
Jag har precis tagit en duch, vi har studiedag och jag är sjuk, de känns ju bra... Jaja, vi har prov imorron som jag måste plugga till, men ska ta en pause och kolla på en film "Uptown Girls", har inte sett den förut, så de blir lite kult. Vet att jag inte har bloggat på ett tag, men de kommer komma bilder från när jag, Elin, Olga & Filippa va i Köpehamn bl.a. 
Ska hämta laddaren till datorn nu som Olga har snott.. 
 

Halloween

Igår drog jag hem till Ebba, där även Mika & Marre va, vi käka hembakad pizza, fixade i ordning nere i källaren och gjorde i ordning oss. De andra va vampyrer och andra läskiga grejer, själv va jag.... ja, jag vet inte riktigt vad jag va, de får ni avgöra själva lite.. 
Festen va i varje fall kult, vi gick lite bus eller godis hos dom läskigaste husen... haha. 
 
20121101-152114.jpg
 
Två bilder från kvällen, de får duga..

RSS 2.0