Feel alive

Efter skolan drog jag & Ebba och filmade + redigerade de sista p¨å vår trailer vi gör på svenskan, som jag lägger upp här sen! Hade de super skojj!
Nu ska jag ducha & göra hårinpackning & göra mig lite fräch! Imorron äre Torsdag, alltså exakt en vecka till friluffsdagen och skidåkning!
Bilder från Köpenhamn, nåra skyltdockor som jag tyckte vart fett coola:P

Knaackeliibang! Nämen Tjeeeeeenare mannen, Ove här!

Har inte mycket att göra, sitter vid datorn, smsar lite... de gammla vanliga, haha där lät jag typ som en sån tant-sak. Imorron har vi sovmorron, tror jag... hoppas jag! Är inte särskillt trött alls, men känner mig lite ensam.. ;(
Ska nog kolla på Top Model, men de e så jobbigt med reklam... (fan vad de där lät typ konstigt?) Ajja, Top Model måste jag se innan jag hör vem som åker ut i skolan imorron. Tråkigt människa. Tråkigt humör. Tråkigt ljus= Tråkigt inlägg.
Gammla bilder, tråkiga bilder.

all I need to feel good again is love

Kom hem från Träningen efter att ha gått typ hel-halva vägen, då jag & Emma kommer på att vi glömt lite grejer, så vi sticker tillbaks & inser att det är låst, haha, sån tur va så vart Lowe (vår tränare) snäll att komma och öppna åt oss. Innan idag vart jag med Emma & Ebba, vi cyklade runder & blev väldigt skrämda utav några läskiga killar:s aaas läskigt, dock vart dom yngre än oss & vi kände dom, men ändåå!
Sen så stack Ebba hem, jag & Emma som vart mest rädda stack fort hem hämta träningskläder & käkade, sen träffades snabbt igen, och åkte till gården där vi träffade Ebba lite senare, sen vart de träning och nu sitter jag här, hihi. Väldigt kort sammanfattning om min dag.... *


Jag

Emma
Bilder från Ebba

Slitna shorts♥

Inte jag som gjort bilden.

Är helt galet förälskad i slitna jeans shorts, såå snyygt, ska införskaffa mig en massa nitar vanliga braller som ska klippas i och fixas! Ååh, längtar efter sommar kvällarna då jag ska ha massa snygga shorts!♥

Sovmorron

Sovmorron idag, wiiiihaaa! Är klar redan, då jag vaknade vid sju, läste (hemstudie, dom kan ju inte låta oss sova lite..), käka frulle, ducha, klädde på mig... känner mig lite som en doktig flicka, är redan klar, en halvtimme innan!?
Ajja,efter skolan ska jag träffa Em innan vi ska till träningen, överdrivet brun hon är!!
Ajja, ska skriva en liten "sammanfattning" om de avsnittet jag läste ut boken......*orkar inte*
Från igår & från imorse! INSTAGRAM: noraheterjag

some die young

Måndag idag, hade IUP och syslöjd i tre timmar sammanlagt, på lunchen mådde jag dåligt och stack hem, så nu sitter jag här hemma i min pyjamas som jag blev klar med på slöjden,  ganska ful om jag ska va ärlig. Hade tänkt att käka nått och plugga lite. Orkar verkligen inte allt plugg hit och dit, vi är i skolan mer än halva dagen, de tar sjukt mycket på vårt liv (typ) men ändå så ska vi jobba hemma också, på vår fritid? lite konstigt att dom bestämmer över oss, för ifall vi kommer för sent eller inte gör läxan, så får vi skäll? lite konstigt enligt mig, men jag antar att de bara är att gilla läget.
Nu när jag sytt klart min pyjamas tänkte jag sy något liknande utav den här↑

va som du vill.

Imorse stack jag, Filippa, Olga & Filippa och till UP, köpte lite lunch och sånt som vi sedan tog med till en gröning lite längre bort där vi hade en liten picknick, typ. Super mysigt sen stack vi hem till Filippa J, där vi kollade film och lite sånt, sen vart Filippa B tvungen att gå men vi andra gick ut med Bella & lite sånt & nu har jag kommit hem, och vill inte att dagen ska ta slut för imorron är de skola, dock kommer jag kanske bli klar med min "grej" jag syr på syslöjden, så de blir väl lite kul, fast vi har matte.... med peter...*dislike*
dagen från Olga

Med ena foten utanför

Söndag idag då!, skolan börjar imorron, inte direkt höjdpunkten idag... Jag vill ha lov typ aslänge, eller åka på semester, hur länge som helst, ååh vad skönt!
Sitter nu här i min säng, har käkat frukost & har datorn i knät, ska hitta på något skoj idag, trots allt sista dagen på lovet, Filippa har kommit hem också! (:D) Aja, har egentligen noll saker att skriva om men, jag försöker klistra ihop några inlägg ändå.
Pic: Pappa, olga & Jag på ica i Torekov

Det är en mössa, den är inte värd ett liv.

Tycker själv att HPI-mössor är dösnygga, men jag skulle aldrig kunna ha en när man vet vad som ligger bakom den där bollen. Djur-plågeri. Blårävar lider och slås i sönder bara för att folk ska kunna få sin jävla mössa. Sjukt.
Själv köper jag mcyket hellre en mössa med fejk päls, kanske inte lika snyggt men såå mycket bättre mot djuren, och vissa säger att "varför får man döda grisen till exempel, den äter man ju" ja, precis den äter man för att överleva vad jag vet så äter man inte en blåräv? den sliter man av pälsen på och låter dom bo på varann i små nätburar, hemskt! Och snälla kom inte och säg att n måste ha den på grund utav att ni redan köpt den, ni visste redan när ni köpte den vad som låg bakom.förstår mig inte på folk som är vegertiana (vet inte hur de stavas) som ändå går runt med äkta päls-mössor??


...
................

HA DE BRA !:D

Irriterande saker enligt Nora, Måste skriva av sig lite ibland...

E de bara jag som tycker att de e sjuukt irriterande när folk lägger ut en bild på sig själva och typ skriver, fuul. Varför lägger man ut en bild om man nu tycker att den är ful, annan sak är de förstås om de e en skämt bild eller liknande såklart för då e de meningen att den ska vara ful!
Och ifall man skriver en lång annan text, dock är de fortfarande lite konstigt enligt mig. Precis som om personen vill att alla ska skriva "neeej, den vart inte ful, den e jäääätte fin ju"  blööh detta är så irriterande! Man lägger inte ut en ful bild, när man sitter och posar? Fast juste!! Dom vågar bara vara sig själva!!! Haha, bara för att man "vågar" lägga ut en "ful" (enligt personen) bild betyder de då att man vågar va sig själv? Njaaa, lite osäkert. Folk lägger ut bilder på sig själva för att få kommentarer, likes och annat, de är ganska självklart vid den här tiden! Och så bruka dom ofta skriva en text på engelska, om deras olyckliga känslor...

image description
Ett litet exempel...Tööntigt!

People who do not understand.


Från idag, hovs Hallar Torekov.
HAHA, skrattar högt för mig själv, folk som kommenterar på sina egna bloggar eller bilder haha, aaaah såå pinsamt! ForeverAlone.se eller vad?


Friday.

haha, kom hem från Zumban nyss, riktigt roligt va de! min farmor är för jävla skän asså! :P
På vägen hem berättade hon om när hon vart ung, haha, vildingen nr 1. Nu sitter vi alla här i vardagsrummet och ska snart äta.
Bild från idag, Hovs Hallar, kommer fler bilder sen!

Baby, you light up my world like nobody else!

Vaknade hos Farmor & Farfar imorse, jag & Olga följde med Farfar in till Båstad där han skulle träna, så jag & Olga gick lite runder och kollade i affärer, köpte löständer & fotade. Berättar mer om vad vi gjorde efter de senare, för nu ska jag, Olga & Farmor åka till zumba!
Olga som kände sig lite schtekig!
Jag kanske inte vart lika cool, .....
Jag blev lite frustrerad och visste inte vad jag skulle ta mig till...

Dagens lilla klädval

Idag går jag klädd så här:


Stop caring.

Är nu hos Farmor & Farfar har precis käkat klart och nu väntar lite mys i soffan. Imorron ska även jag & Olga åka och träna zumba tillsammans med Farmor, vi får väl se hur de går, kanske är de värt att dokumentera?
Ännu en bild från Köpenhamn, tyckte att den vart väldigt smickrade på mig faktiskt....

Instagram

Följ mig på instagram så blir jag super glad!;D
"noraheterjag"


Två till från Köpenhamn & lite vanligt babbel

Vert att bloggningen ligger typ as långt ner för tillfället, men de är sportlov för fan!
Idag anländer jag till Torekov, där jag stannar en natt hos min farmor & farfar, kamerna hänger också med, såklart. Igår kväll så köpte jag, mamma & Olga Nutella för att göra crépe, så sjukligt gott!
Aja, ville bara bekräfta att jag lever.

Köpenhamn

Är så sjukt sur på mig själv & mitt bloggande de senaste dagarna...
Igår vart jag i Köpenhamn med min familj. Vi shoppade lite, käkade crépe, fikade, gick runder...
Tänkte visa er lite bilder från dagen och på vad jag köpte förnågot.
Skulle publicerat igår
jag köpte en jacka, en t-shirt & två bikinisar.

Live, love € laugh

Va i Köpenhamn idag (berättar mer imorron då de även kommer bilder) direkt när jag kom hem började jag packa för att sova hos Nusse, Erik & Ruth eftersom att jag och Olga ska passa Erik och Ruth imorron. Ligger nu och kollar på en film och ska snart sova eftersom att jag gick upp super tidigt imorse. Är sjukt ledsen för att uppdateringen är sämst, ska fixa allt jag ligger efter med och fortsätta som vanligt igen, snart. Lovar.


Scchhäxigt!:)(bilden)


Power walk

Vaknade med Ella & Hanna vid sidan, dom stack hem vid två efter att ha käkat och haft de litta ruligt.
Jag bestämde mig för att går ut och power walka, så jag drog med mig Hedvig också. Vi gick super långt,
De vart riktigt skönt, nu ska jag städa mitt rum & lite sånt.
INSTAGRAM: noraheterjag

Giiiirlsigiiiirsi!

Tjenare!
Mina små boyys är här nu, ahhaha, vi skype:ar med nåra random folk. Vi har ätit vår äckliga glass... mjölig va den. Nu tycker jag att vi ska kolla film och lite sånt!
gölligt med stort G

-

Har käkat klart och tänkte hitta på något lite skojigt, alledes själv, haha mobbad, närå. Sitter och kollar och drömmer om lite kläder på internet just nu. Men är sjukt taggad över sportlovet, imorron vet ni vad jag ska göra (inlägget under) sen ska jag till Köpenhamn på tisdag, till Torekov på Torsdag till Fredag sen ska jag vara med massa goa vänner såklart!
Galet snygg.

Flyg, långt här ifrån

Ikväll ska vi äta middag här, god mat blir de också!
Idag har jag inte gjort mycket, städat mitt rum, känner mig som en doktig flicka. Imorron ska jag va med Hanna & Gääbbie, vilket ska blir super skoj! Ska försöka bli bättre på de här med att blogga!
Emma är i västindien och jag saknar henne redan, fast att vi inte brukar träffas så ofta tyvärr så känner man verkligen när hon är långt borta! :(



Forever young

Blööh, jag blir tokig, jag laddade över massa bilder från kameran till datorn imorse, men nu hittar jag dom inte!? och jag har inte kvar dom på kameran heller... lyckat!
Imorron är de i varje fall fredag, härligt härligt! Mamma ska göra pannkakor till frulle också, eftersom att hon är ledig. Efter skolan stack jag hem och sov, skönt. Nu ska jag plugga lite granna och sedan sova tror jag.




Svampbob Fyrkant & Patrik Stjärna

På svenskan så gör vi just nu i olika grupper varsin trailer, min grupp gör svampbob fyrkant. Jag & Ebba har gjort våra dräkter några andra lektioner, men nu vart de klart!
Patrik: Ebba Svampbob: Nora [JAG]

Alla ♥-dag !

Idag vart det alla -dag & Filippa fyllde 14, Efter skolan stack vi några tjejer hem till Filippa där vi bakade en slags tårta, som blev jätte god! De enda dåliga idag vart väl att mina föräldrar inte ens verkade komma ihåg att de vart alla hjärtans dag:(
Hoppas ni har haft de bra & fått mycket kärlek, hihi!
Ph: Från idag, instagram: Noraheterjag

1D

OMG, shiiet tror jag börjar bli ett freak utav One Direction (:o) Kolla bara på videon här nere. Åååh, jag önskar att jag vart på Arlanda när dom kom!! Harry & Zeyn!

Monday

Fick gå till skolan imorse, men imorron är min cykel lagad, skönt!
Ligger nu här och ska sova snart, men är typ alledes för trött för de (?). Imorron ska vi ta med oss fika på spanskan, :).
Ska försöka sova nu och imorron bliré sovmorron till kl halv tio, dock måste vi göra några tråkiga hemuppgifter, eftersom att vi har sovmorron bara för att vissa ha utvecklingsamtal.
Gjorde ett ÖVERDRIVET enkelt kollage, med lite grejer som ska inskaffas till min garderob.

13 Februari

Har pluggat en hel del idag, dock inte lika mycket som jag hoppats, pga. Huvudvärk & illamående, inte kul. Imorron är de Alla ♥-dag, som jag firar tillsammans med Ben & Jerry. Det är även Filippas födelsedag!
Ska kolla på stylisterna nu!
Ps, någon som vet vart man kan se OC ifall man missat de flesta på tv? orkar inte ladda ner ännu en serie...


lagom gammal bild.

Barnkalas

Igår (lördag) så hade Ruth kalas, för att hon fyllde fem. Jag & mina systrar vart där såklart. Massa små gulliga barn!

Möööööjs kväll/natt/morgon!

Käkade på Thai igår kväll, köpte några kilo glass, ships, ostbågar, läsk, choklad & frukt som vi sedan nästan käkade upp. Jag & Emma blev som vanligt pigga på natten då de andra vart trötta, så de slutade med att vi somnade runt fem. Hade en jätte roig & mysig kväll/natt/morgon!


Sleepie...

Tjillevippen alla små troll (?)
Nu ligger jag här med mobilen, de flesta försöker sova men jag är för pigg för de så jag sitter med mobilen och vet inte vad jag ska göra.
Vi va på thai innan, berättar mer imorron (om hela dagen), så länge slänger jag in några mobilbilder!
Aja Emma ligger och viskar mitt namn dax för skrattilatti...
Störd bild på Emma och mig;)

 

 


Starfighter Movie

Jag & Em gjorde en mumsig liten video, se och lääär!
HIHI, :D


Make it better

Ska snart dra mot Filippa dit massa andra sköna tjejer också ska! Vi ska ha värsta bästa tjejkvällen, baka glass, käka thai, filmmarathon & ha massa gott att äta & dricka. JAG KOMMER HA DE BÄST, HOPPAS NI FÅR DE LIKA GRYMT!

Puss&kram

Like a sunshine

Extremt Mobbade bilder på mig.. jag tyckte att dom vart balla i alla fall... (?)

Igår va jag tillsammans med Elin, Filippa & Olga på gården där vi även träffade Ebba & Mika +fler som vi inte va med. Ganska tråkig kväll, sprang mest runt och spela fotboll, standard. Ikväll må de bli roligare, riktigt mycket roligare.
Måste även berätta en sak från fotobollen igår hihi, Joo, jag & Emma vart tvungna att gå på toa i början utav träningen, så vi stack till simhallen som låg ungefär där. Så gick jag in på "min" toa, där någon hade glömt spola, Emma gick in på sin där de verkligen lukta riktigt äckligt, så hon sa att jag skulle lukta. Eftersom att någon hade glömt spola på min så kollade Emma ner i sin, där de ligger en GIGANTISK bajskorv, bara en enda, JÄTTE lång, haha inget papper heller, hahahaah höll på att dö av skratt, fy fan fattar inte hur man får ut en så stor korv;D
ÄCKLIG JAG ÄR MEN VART TVUNGEN ATT BERÄTTA, synd att jag inte hade mobilen med....

Some die young

Har haft låten↑ i huvudet hela dagen!
Imorron är det fredag, sjukt, känns som om de vart måndag igår...
Härligt med helg, grymt jobbigt med allt slask och all is, vill ha mycket snö eller ingen alls. Om en månad åker vi på frilufs dag till vallåsen (skidstäle) längtar riktigt mycket! Tror jag ska ha min onepiece på mig, fast vissa säger att de blir för kallt, och vissa säger att de nog blir ganska varmt ändå. Hoppas på de sista! :)
Ska gå och lägga mig nu, smsa och litta sådant.

//bild från idag//canon eos 1100 d-50m 1.8//

Tröjan.

Här kommer en bild på tröjan som jag köpte igår på väla. Tycker själv att den är jätte söt. Nu ska jag ut och fota lite,  bilderna lägger jag antaglien upp imorron om inte ikväll.
//Tröjan är köpt på H&M//

believe me, i don´t want to go.

Som sagt så åkte jag tillsammans med Hanna & Nathalie till stan/väla idag. Vi gick mest runt och lite sånt. Fick stå och vänta på bussen och frysa riktigt mycket i nååågra minuter, inte kul. Jag köpte en tröja från H&M, visar bild på en "dagens outfit" imorron, då jag inte orkar fota den nu. Har haft en jätte grym dag, hoppas ni  haft de lika bra!:)

Hanna hittade sina bästa vänner, dock ser inte dom särskilt glada ut med Hannas sällskap(smurfarnas ansikte)
Extremt söt bild på Hanna
Jag
Nathalie, typ enda bilden på henne, förutom svärd-bilden som jag inte fick lägga ut:(

Live, love & laugh

Fick sluta en timme tidigare idag, då vi inte hade någon lärare. Tog min cykel som stog på fel ställe och hela framhjulet vart punkat och sönder, tack. Kom hem precis och ska göra i ordning mig för att dra till stan tillsammans med Nathalie & Hanna.



Dödligt tråkiga bilder från när jag m¨lade mitt rum i helgen

Baby, you light up my world.

Efter skolan stack jag tillsammans med Filippa hem till mig och började baka  hallongrottor. Dock tog dom slut väldigt fort då dom vart väldigt små och inte så mättande och de vart svårt att låta bli. Stack sen till träningen eller först till gården där jag va med Olga & Emma, vi bakade pizza och åt den sen, fast JoaCHim & RiCHard vart jätte sega, aja ska gå och svoa nu!




Bio-kväll !

Va på bio Tillsammans med Filippa och Olga ikväll vi såg "en gång i Phuket", den vart riktigt bra och verkligen värd att se, rekommenderas starkt!
Tog med kameran och knäppte några bilder hihi!




Dreamer

Canon eos 1100d - 50mm 1.8

5 Februari

Har vart allmänt osocial idag, trött och ännu mer trött. Ikväll bliré tacos *tummen upp*. Imorron äre skola igen, syslöjd gånger två ! whiihaa, hihi älskar syslöjd!
Aja, ska slita mig loss från denna makkaper nu och göra något som jag inte har kommit på ännu..

Slänger även med en video ala Noras humor!


Before i die

Ph: 

Emmas födelsedag!

Emma som sjunger och dansar!

Överasknings fest för världens bästa!

Vaknade med Ella vid sidan. Hon stack hem och jag började fixa i ordning lite grejer inför överaskningen vi hade för Em. Fick lite problem och kom inte till Ebba förän klockan 2. Vi fixade klart allt där och alla kom. Vi gömde oss och Emma kom tillsammans med nåra andra som liksom ledde...led... tog dit henne. Vi käka, dansa, skratta, kasta grädde (?), vart allmänt osociala (dagens ungdomar, haha) Hade en toppen dag och allt brev super!
Suddiga bilder...
Ebba & Olga bakar pannkakstårta!
HAHA, Ebba råkade skriva "grattis Ebba" istället för "Grattis Emma"
Överdrivet söt, jaooop.
Em partar loss med en härlig dans...
Ööööhm, försöker jag leka söt eller vad, pinsamt.
Alla somnade men Emma vart jätte pigg, de va ju trotsallt hennes födelsedag!
En del gruppbilder blev de också!

G R A T T I S EM !

iDAG FYLLER VÄRLDENS BÄSTA EM TONÅRING! GRATTIS GÅNGER TUSEN ÄLSKLING, JAG ÄLSKAR DEJ TILL MAX, PUSS!


Hihi, sött!

FLY HIGHER

Ella kom hit ikväll, vi gjorde i ordning oss och stack til gården där de inte vart särskillt många folk, vi stack hem ganska tidigt och snackade och hade de mychigt!
kul inlägg eller vad tycker ni?? vet att jag är sämst på att uppdatera, men de blir bättre, de är roligare när ni kommenterar, vad som helst!


FIIIINT !*

Keep alive

Skola idag, ovanligt .... Hände inte mycket alls. Efter skolan stack jag hem och sov lite sen ville jag vara lite kreativ och satte igång för att fota, ska ladda över och redigera bilderna innan ni för se dom. Bloggningen har inte direkt varit på topp, imorron kommer bilder  (ladda över bilderna) Ska nog sova nu så att jag slipper halv sova i skolan.

 


RSS 2.0