INSPIRATION !

Tyckte det vart ett tag sen jag la upp ett inspirations-inlägg? Så jag passade på denna fina onsdag.

 




LET IT FALL.

Kom nyss hem från träningen, sjukt varmt men ändå ganska roligt!
har även räknat ut att det är exakt 15 dagar/två veckor+1dag kvar tills då det är sommarlov, härligt! Det är dessutom inte lång tid kvar till min födelsedag (17juni). Åh vill bara att skolan ska ta slut nu, vill ha sommar och gärna en pöjk på det, vore bra. Ska dusha och senare plugga till matte provet som vi har imorron..


ALL THIS BULLSHIT MADE ME STRONG, motherfucker.

Filippa, Elin och hem drog hem för någon halv timme sen, så nu sitter jag och Olga här och kollar på Eurovision song contest. Mamma & Pappa är på fest och Hedvig är där och serverar. Loreen ligger i varje fall först!
Bakade pizza med tjejerna som vart här, åt även chokladdoppade jordgubbar och kollade på film.
Två från häromdagen då jag & FIlippa vart ute och åkte inlines! , kolla vad busig jag är på andra bilden..

Life

Här är två bilder Ebba la ut på sin blogg från kvällen, åh vilken härlig kväll jag haft med fina Ebba, loveuu !


Living wild, young and free

Va med Ebba ikväll, vi cyklade mot höganäs och såg några vattenspridare på golfvbanan och eftersom att vi hade bikini på oss, så va vi så här busiga ↓
(Kommer fler bilder senare)

I stan med fina

Drog till stan med Emma efter skolan, hade det super mysigt och på vägen hem höll jag på att dö av skratt, vi satt och skämmde ut oss till hundra för några grabbs, haha. Köpte inget mer än choklad doppade jordgubbar och en muffin. Skrattade även as mycket åt en tant på Waynee´s (s?). När jag kom hem drog jag på mina inlines och mötte Filippa, Filippa, Elin, Olga & Ebba, åkte runder med dom och badade. Det är så min dag sett ut.

Grill-kväll

Bilderna är från Hanna & Ebba

Efter träningen stack jag tillsammans med några tjejer ner till stranden och badade, stack senare hem och käkade sen ner till stranden igen där Hanna, Ebba och några grabbs va. Vi grillade och hade det trevligt, hihi. Senare kom Elli & Olga också, Elli badade och de andra hade gått medans jag, Ebba & Olga stog och sjöng titanic-låten, och massa andra skrikande balader, trevligt. Hade det super najs och det känns verkligen att det är sommar nu vilket är galet härligt!

Inlines

Här är yttligare några bilder från igårkväll, från Ebbas blogg. Jag och Filippa åkte inlines ikväll också, sjukt härligt, sen träffade vi Elsa och Hedvig på bryggan, fotade lite med dom och sådant. Hade det super mysigt, perfekt väder dessutom, inte för varmt liksom. Det är galet varmt här i Skåneland, runt 27° ! Är det lika varmt hos er?

Härlig sommarkväll

Efter träningen bytte jag om och träffade Filippa, mika, Elin och Ebba vi Åkte på inlines till stranden där vi träffa Gustav, Otto, kalle, Elliot, philip och Hanna. Några badade men jag stog och fotade. Senare kom Filippa och Olga också på inlines. Hade de galet kul och sen åkte jag, filippornA, Olga, Elin och Ebba vidare åkte till hamnen bland annat, sjukt härligt var det! Hoppas ni har haft en bra kväll för de har jag! 😘


Hem ljuva Hem

Är hemma nu för er som missat det, Nora har alltså anlänt hemåt! (skrivupp). Träffade fina Emma imorse, vi åkte tillsammans till Vikvalla föra att sälja på Loppisen, sjukt jobbigt, stog helst stilla och tog emot pengar och annat i över en timme, helt själv också, så jag kunde liksom inte stå och snacka med någon, kul. Fick senare sjukt ont i huvudet och kunde knappt se med ena ögat, migrän. Fick sticka hem och mådde skit.
Hela familjen åkte senare bort mot landet och hade picnik i kohagen med våra gammla grannar, berättar mer imorrn.

Doppade jordgubbar i Tjörn & mina byxor jag köpte i Stenugnsund!

"Rullskidskor", eller vad man säger

Igår kom Ebba & Mika hit på rullskirdskor, jag gick ut till förådet och hämtade mina så åkte vi runder i Viken, så sjukligt roligt det är! Känner dock inte att min åkning är den snyggaste, men det spelar ju ingen roll, ska börja åka lite oftare, grymt roligt!

Tjörn

När vi kom fram köpte vi godis och allt som behövdes sen åkte till Stugan. Dagen efter bakade vi cupcakes, va ute och lekte i skogen, lol. Sen kollade vi på alla "Livet enligt Rosa"- filmerna. På fredagen åkte vi till Stenugnsund för att shoppa litta granna. Vi fikade på Espresso house och köpte 1.1 kg godis på hemmakväll. Sen på kvällen gick vi ut för att fota, vi skulle ner till stranden, men de kom typ världens äckligaste och största kryp som satt på mig, fett läskigt (hanna tyckte också det vart läskigt....) så vi gick ner mot hagarna istället. Hade det super och jätte roligt, tack Hanna, för att jag fick följa med och så!
Endast några bilder, kommer antagligen fler senare!

In Sweden We call it Pippi långstrump

Hahahahahaahahahhahahahahahaha, jag pratade tydligen i sömnen så jag vaknade av att Hanna stog bredvid min säng och skrattade och frågade om jag vart vaken hahahah, sen helt plötsligt jag bah - Hej Kompis, hahahaha, dör lite smått här! natthumorn är på topp, hejehehhehehe. Jaja vi åker hem imorrn , hejhååå!


Framme i Tjörn

Kom fram vid 9 igår kväll. Jag och Hanna hade köpt chips, godis, kex och läsk att ha i bilen sen så stannade vi på donken också och sen köpte vi lite mer godis, fett tjockisar vi är... Jaja imorse vart vi i i varje fall ute och sprang, duktigt! Vi har även bakat cupcakes, haha, misslyckade som fan men det gör inget.
Har legat och slappat och imorron ska vi kanske till Stenungsund för att shoppa lite och s

image descriptionimage description

 


TJENA ALLA MANNAR!

Tjenare mann1, mitt namn är Emma och jag är Noras vän. Mycket braiga vän. Jag är då Em enligt Nora. Jag ska blogga något inlägg här medans Nora är i Tjörn med Hanna. Nu sitter säkert de två och har det riktigt skoj. Själv sitter jag och ser på film, kom nästan precis hem från Victoria. Men vi hörs mann1.
SÅHÄR COOLA ÄR VI!

VÄRLDSBÄST

Ååh, på onsdag efter skolan åker jag & bästis till Tjörn, hennes sommarstuga som ligget vid bohuslän, trevligt på hög nivå! Stannar där tills på Lördag. Ååh vad jag längtar!! iiiiiiiiiiiii, godis & shopping, tralalalalaa

JAG SKA FÅNGA EN ÄNGEL

Sitter och kollar lite på TV samtidigt som jag sitter med datorn i knät. Har duchat och dragit på mig min älskade onepiece. Fett skönt i skolan idag, när vi skulle ha matte, precis när vår lärare kommer så ringer brandlarmet, dock brann det inte, bara något litet som hände på träslöjden. Missade i varje fall 20 minuter på lektionen, vilket aldrig är fel.

som liten




Bonjour! Kom nyss hem från fotbollsträningen, vart ganska roligt, fast jag kunde inte gå och kissa med min kissEkompis för hon vart sjuk, så jag fick hålla mig. Ikväll så ska jag käka, ta fram kläder till morrondagen, ducha, göra i ordning mig, kolla film/avsnitt av något program, sova.
Hejdå kompis!



any place is better

Har slappat hela dagen men ska snart ut och springa med laget. Det blir ingen bio ikväll, no money... hähä. Hittar väl på något annat. Jag & Em har även "planerat" en video som vi ska göra som jag kommer lägga upp här, hihi. Imorrn är det måndag, ändå ganska skönt för vi har syslöjd vilket jag älskar!

Nastygal

Vaknade för en stund sen, ska käka frulle och senare åka in till staden med Emma och kanske några fler för att kolla på Bio, om jag ens kan? annars hittar jag väl på något annat, något tycker jag i varje fall ska hända denna söndag.

Canel Espandrillos

Ååh älskar verkligen dessa chanel Espandrillos'en, så coola. Skulle verkligen vilja ha ett par nu till sommaren!
Köpte mig en fet godis påse innan, som jag gottade mig med samtidgt som jag kolla lite på tv och på min padda.

-

Heellooo mannar! Igår va jag på träning, jag & Emma skulle såklart kissa som alltid, (haha vi blir alltid kissiga samtidigt på träningen, vilket tränarna inte gillar), så på "vattenpausen" gick vi på toa. Sen så stog Vickan & Gääbbie utanför o helt plötsligt blev alla super blöta med hjälp av några vattenflaskor... Sen fick vi inte va med på övningarna...
Efter träningen träffade jag Elin, EmmaR, Filipporna, Ebba & Olga, vi köpte lite smarrigt som vi sedan gjorde en cholkadtårta utav med dumle i och jordgubbar på toppen, sen körde vi "lappen i hatten", tog inga bilder.
Känner att från i fredags när jag glömde min mobil och hade den inte i skolan, de blev som en befrielse, jag vill inte vara en sån tråkmåns längre som bara sitter med mobilen hela tiden istället för att uuuummmggååååååås, if you get it liksom?

IF YOU WANNA GO TO THE PLAGE WITH ME

↑Sant på högnivå, haha den sista är bara såå jag, hähä!

Godnatt

haha!
Ska göra i ordning mig, tänka på vad jag ska ta på mig imorrn, kolla lite bloggar och slutligen soooovaa, ååh vad skönt! Fredag imorron, härligt!
Sweet dreams


Stylisterna

Har nu satt igång de näst-sista avsnittet av "Stylisterna", har följt de sen start och älskar de! man får väldigt mycket inspiration till sig själv och mycket "lärdom", vilket jag tycker är jätte bra!

Som liten

Hittade några gamla bilder på mig och mina systrar, gulligt.
1. Hedvig, Olga, jag, 2. Jag, olga, Hedvig, 3. Jag, olga, hedvig

Säg ingenting till mig

Tjena mannar! Ledsen att bloggen inte så duktigt uppdaterad. Va med Filippa idag, sen drog jag ut på en liten cykeltur, fråga mig inte varför men ja. Eftersom att de vart så fult väder (vi slapp städa stranden idag, vilket vi egentligen skulle göra!!), så kollade jag & Filippa på film och gjorde smoothie.
Hittade denna söta bilden , Hedvig, jag & Olga som små, haha.

YOLO - you only live once

Dagen började med att vi kollade på Bio med klassen, "Tusen gånger starkare" som alla redan har sett (tillsammans). Skönt att slippa lektionerna i alla fall.
Har precis kollat klart på en film som jag såg med Olga & Pappa, "vi köpte ett zoo", tror jag den hette?
Är redan ganska trött faktiskt, men jag väntar tills "Wermland forever" kommer upp, så att jag kan kolla på de, tror de kommer bli spännande idag.
"Skulle jag passa i lugg?"- HAHA, bitch...pleace.. NO.

6 Maj

Vill inte sova, eller vill inte till skolan imorron, fast samtidigt så vill jag det, för jag vill ha syslöjd, men inte matte... Ska i varje fall kolla Gossip Girl och käka något litet då jag inte är mätt ännu. Känner att jag varit duktig flicka med uppdatering idag! ;)

Summer wantiiis

Massimo dutti, missoni, ray-ban består några utav Sommarens vill ha!

Det kommer annat emellan och det är bra.

Sitter med Melissa Horn´s musik i öronen, som får mig att tänka till.

Man strävar alltid efter något som är bättre.


Jag har glömt dig en vacker dag

Vann  matchen med 3-2, riktigt najs! Har nu ätit upp den sista chokladen från mitt stora Marabou jag vann på Liseberg. Det är nu bestämt att jag följer med Hanna till hennes landställe i Tjörn på kristelhimmelfärds-helgen. Jag har insett att det bara är några få veckor kvar till sommarlov.
Känns ganska bra. Imorron är det skola, vi har syslöjd och eftersom att jag är så sjukt besatt av de så har jag redan börjat fundera/rita vad jag ska sy nu.

Grön


Ska införskaffas next!

Idag är det match som gäller, förra matchen vann vi med 4-0, så hoppas att de går lika bra idag. Har fortfarande lite ont i halsen, så jag får ta det lite lungt. ska packa väskan och göra i ordning mig ör matchen.



Zara Perfym

Fyndade en perfym som luktar as gott igår på Zara som öppnat på väla. Den luktar as gott enligt mig och jag behövde endast ge 99:- för den, perfa!

Fösta doppet


Den 3/5 inländes årets första dopp tillsammans med fyra fina tjejer. Kallt som attan i början, men ändå rätt så skönt. Efter så låg vi och solade ett tag sen åkte vi och köpte glass, perfa!

Friday


Söta vänner man har...
Har varit i skolan idag, skippar träningen eftersom att jag har så ont i halsen. Ikväll ska jag antagligen sova över emd några tjejer, vet inte om vi skulle käka middag också! Riktigt höjdar-fredag ska det blir, haha, Lol. Kul ska vi i varje fall ha. Det är även 44 dagar kvar till min födelsedag, wiii, önskelistan är redan skriven, thihii.

Vanlig kväll

Har legat i min juicy, ätit jordgubbar och kollat på ipaden i hängmattan utanför mitt rum, love it!

-

LOL





My feelings get stronger

Ny PP på fejjan, haha behövde uppdateras så jaaooo!
Kom hem från träningen, pluggade, käka, kollade på "Wermland forever", åt choklad, gjorde i ordning mig, ducha.... ska snart sova eftersom att jag är ganska trött, mår inte så där jätte bra heller, mår liksom lite illa + har onti huvud och hals... kan det bli bättre? ..

Dagens

Vit halv lång tröja/ från Farmor, vita byxor/ cheap Monday, svart flätat skärtp/ H&M, väska/Accent (tror jag den hette), Låga, mörkblå converse/ converse

NI TRODDE ATT DE RÄCKTE MED BILDER NU, VAVVAVAVA!? MEN NEJDÅÅ, JAG FORTSÄTTER BARA..egotrippad tjej

Bitch, please.

Hallå hallå, känner att jag uppdaterat ganska bra senaste tiden, kanske inte är sant med de känns så hihi. Ligger här i min säng och ska snaart diva, skola imorron, orkar verkligen inte. Hoppas ni har det perfa och att det är lika fint väder hos er som det är här!

Två senaste från instagram: NORAHETERJAG

 


1 maj - första shortsdagen

Va med Emma och lite Lollo idag på dagen, sen på kvällen va jag med Emma & Filippa J, det va så sjukt varmt idag, härligt, hade shorts och linne och frös inte de minsta. Bytte om senare mot kvällen dock, fast hade fortfarande shorts men inte en så "naken tröja", eller vad man ska säga, HAHA, vafan babblar jag om!?

Liseberg!

tänkte visa lite mobil-bilder från Liseberg, hade inte med mig kameran ju eftersom att den va på lagning.
Vi hade det super, verkligen super. Vädret vart toppen och vi hade perfekt mycket tid, så vi hann åka allt vi ville. Jag gick med Filippa, FilippaB, Ebba, Elin & Olga, sen gick vi också med Kalle & Emil. Vi käka lunch och middag på Burger King, haha, beställde typ världens störta hamburgare, Lisebergsmealen, haha (åt inte allt)
Vi åkte Atmosfear 5 gånger, riktigt rolig va den! Balder åkte vi också nåra gånger, den värsta va nog uppsvinget fyfan, den vart hemsk.
När de andra åkte balder igen så gick jag med Kalle & Jacob för att spela på sånna choklad-hjul. Satsade 40:- men bara en bricka där jag vann, ett stort mjölkchoklad. Senare gick jag & Kalle mot Han jang (S?) där vi träffade Filippa och Elin, åkte med dom, så åkte vi balder sen också, jag & Kalle fick värsta bästa fotot, men så kunde man inte köpa det för de vart "tekniska problem". De vart as kul att åka på kvällen när de va mörkt och hela Liseberg lyste, dessutom satte dom mer fart på karusellerna, när jag & Kalle åkte rock-någonting?, sist så vart den as högt upp trodde typ jag skulle dö lite där, den typ stog upp, haha.
pomefrite vad jag har skrivit mycket nu... :s

Kalle, Jag, Elin & lite Olga med toasitts-glasögon, HAHA, föör sköna alltså!

Jag & Filippa med våra Liseberg öron som vi köpte

Filippa, Ebba, Olga & Elin i släng gungorna för andra gången shit pomefrite vad den vart läskig, satt helt blixt stilla för jag trodde att den skulle gå av annars :s

Filippa & Jag,

Alla utanför Atmosfear, fast Olga & Elin åkte den aldirg, thihi.. !

Haha bästa bilden, FilippaB, Olga, Elin & jag som dvärgar, sött! (TAGEN FRÅN ELIN)



Älskar denna känslan

Störd bild och allt, men kajjiiinnnjj jaajiiing vad jag älskar detta!
ÅÅååååh, njuter av livet för tillfället, älskar de  mesta, fyfan va skönt, allt är perfekt! De finns ingen person som är jobbig eller som jag bråkar med eller så (de brukar de faktistk inte va heller men iaf), gårdagen på Liseberg vart helt PERFEKT! vädret är också perfekt, super varmt och urhärligt, dessutom så kom min kamera igår som funar Perfekt den med, åååh älskar allt, ska även dra på mig ett par shorts idag, gash, älskar allt och ska göra denna dagen perfekt också, hihi!
Puss* haha

Min kamera har anlänt! :)

Igår när jag va på Liseberg (berättar om de senare med bilder) så kom min kamera hem här hemma, lagad och klar, perfekt! Displayen är bytt och allting är fixat, perfa, nu ska de börja bli lite bättre bilder här på bloggen, känner redan att jag är sjukt fotosugen. Så de är najs!

Jag har en canon eos 1100d, ifall någon undrar + nåra objektiv! :)


Fiiiina, nyvaken och allt- bilder, sitter i bikini i skuggan, det är sjukligt varmt! :o

RSS 2.0