studiedag imon!!

Japp imorgon är det studiedag!!! ska bli kulkul jag ska va lite med Elli, Emma och Ella fast sen ska jag till malmö för hedvig (min stora syster) ska typ göra nåt där så jag hänger med och träffar mormor och lite sånt. På lördag är det match så jag kan inte sova hos mormor:(( skulle så gärna vilja de...

nu hade jag tänkt att typ sitta vid datorn och chatta på msn, blogga, bilddagboken och typ lite sånt. Får se senare vilken tid jag sover. Men nu har jag inget att skriva om längre.

på skolan...

Nu sitter jag här på skolan och ska snart va med Ella, Bella och Olga. Imorgon är det studiedag. Ikväll är det innebandy...:(( vill sluta. Senare ikväll ska jag se om nån vill sova elr nåt? hände inte så mkt idag:((

 











 

 


....

Idag efter skolan åkte jag till en klädbutik kommer inte ihåg vad den heter menmen jag köpte en linne som det typ står nåt på och en par svarta stickade vantar (bilder kommer imorgon) imon är det skola ofc och det händer inte nåt speciellt.

På fredag är det studie dag jag ska va med Emma, Ella och Elli hahah känner mig lite mobbad den enda som inte börjar på E men iaf på kvällen ska jag passa ruth med ella om jag får ta med ella. Men nu måste jag sova är as trött och ska upp tidigt imon för att hinna kolla igenom läxan://

skolfoto! blääh

Idag fick jag skol fotona jag blev super ful som vanligt men här är iaf lite bilder.





rubrik saknas...

Idag va jag i skolan de finns inte så mycket att berätta om de som ni vet hade vi språk dag de va väl kul? vi åt pizza idag i skolan! gott.
Nu ska jag typ träna lite (så att jag blir stark) sen ska jag göra varm choklad kanske.

aja

Languages days

Idag har vi Languages day i sktolan vi typ är indelade i grupper hela skolan och det blev 33 grupper med kanske tio-15 stycken i varje så ja.. jag är med Emma! jippie kulkul vi har landet sweiz (eller vad de heter) aja nu ska jag äta frukost och lite sånt.



fotboll

Själv tycker jag att det varit lite segt med bloggen men det kommer bli bättring. Nu ska jag på fotbolls träning. Har varit med elli idag vi funderar på att ha fest kulkul. Just det jag har köpt dom där skorna (låtsas uggsen) och en tröja den som jag inte trodde fanns kvar.


vad ska man göra idah?

Ja vad ska jag göra nu? kanske ska ringa nån. Jag vill så gärna åka till stan fast de är stängt för att det är söndag. Men jag tror jag ringer nån och typ sticker till jollen (en affär) och köper nåt? min mobil är urladdad så jag måste ladda den.


Jag hittade detta kollaget gjorde det för gaanska länge sen jag kom inte ihåg att jag har gjort de:O



Match

Idag har jag varit på innebandy match vi mötte några 96:or som har tränat i typ fem år! liksom vi har 00:or i vårt lag och de va dom flestas första match i vårt lag men ja matchen slutade med 32- 0 till dom ofc haha. aja



data kväll?

Sitter (som sagt) hos mammas kompis dom sitter typ och pratar och jag sitter i en fåtölj i deras vardags rum. Har datorn i knät. När jag kollar på min blogg så märker jag att jag inte har haft så mycket bilder på sista tiden så ni får nöja er med dessa bilder så länge..
jag ska fråga hedvig och bea ikväll om dom kan hjälpa mig med design på bloggen dom är nu hade tänkt att ringa dom senare när dom kommer hem. Vill ju att bloggen ska vara lite fin!


ska nog kolla på film nu!







ingeen outfit....

Tyvärr hann jag inte fota någon dagens outfit jag skulle hämta pizza och sticka till mamma och pappas kompis där jag sitter nu. Men det kommer fler inlägg + bilder ikväll!

will it ever be good again?

Vi förlorade tyvärr med 4-0 dom va bara 98:or och en 97:a vi är 99:or och 98:or aja nästa gång tar vi det tjajor!

efter matchen skulle ju vi till ikea fast mamma och pappa sa bah - nej det är FÖR många människor, så det får bli en annan dag, men ni kanske ser bilden när ni är där (om ni är där) det är på mig när jag va liten. Idag har jag inte gjort så mycket eller jo jag kollade på gammla filmer från min film kamera de va från när jag va i italien 2004 haha och när jag och elli va med i små stjärnorna när vi va små haha as garvade typ vi sjöng en låt från lilla melodifestivalen "kan du stoppa mig" om ni vet vilken de är? Nu ska jag, mamma och pappa till mammas och pappas kompisar de är inga barn där så jag tar med mig datorn, köper en pizza och lite nötter (har godis löfte) aja en "kvällens" outfit kommer i nästa inlägg.



match

Snart ska jag åka iväg och spela match mot... kommer inte ihåg men hoppas vi vinner så klart! efter de ska vi åka till ikea för jag och mamma är med på en sån jätte stor bild där. Vill åka till stan idag och shoppa (kanske kan göra det samtidigt som ikea?) aja nu måste jag göra i ordning mig.



jealous or in love?

jealous or in love? perhaps both, and no one understands me right now, it is only YOU who can do it well right now ...


p.s. Allt är skit just nu!!

you make me smile for a while

to be so in love as I am, can not really. Why me? I am not as worthy? you will never understand how I feel, everything was fine before. Missing the old times ....

se upp för dårarna

Sitter framför tv:n nu kolla på "se upp för dårarna" har precis varit på gården kulkul hände inte så mycket men kul vare. Aja ikväll ska jag inte göra så mkt.



skola

Japp idag är det skola men det är faktiskt sista dagen på veckan och det är bra, tror jag ska sova över med nån idag ska iaf till gården. Hanna har fått glas ögon det är säkert super fint! Men just det de är pizza idag i skolan jippie aja måste gååå.

vill börja rida!

sova...

Nu ska jag sova så att jag inte glömmer allt till provet i morgon vi har NO prov!! undrar om jag kommer klara det nu känns det som om jag är ganska säker på allt men vi får väl se... imorgon har jag inget planerat förutom att jag ska till gården på kvällen (ofc) ska bli super kuligt!
glöm inte att kolla in Hannas blogg  "www.salmiakk.blogg.se" aja får väl sova nu.







vill sitta i sadeln igen på hästen!(L)

Varit på hannas ridning

nu har jag kommit hem från Hannas ridning jag fotade och filmade. Jag tror jag ska börja där om jag kan övertala mamma förstås, jag vill sluta på innebandy och rida istället men mamma säger att jag måste fortsätta på innebandy på ett sätt vill jag det men på ett sätt inte.



sova...:(

Jag tror faktiskt att jag måste sova nu har varit as trött på sistone! det är ju så jobbigt att gå upp klockan sju på morgonen. Har precis varit på fotbolls träning eller precis och precis för en timme sen kom hem och kollade på skåne fruar tycker att det är ett ganska konstigt program. På fredag har jag NO prov! hoppas jag klarar det, ska träna imon efter skolan kanske med kompis eller utan vet inte riktigt men jag måste iaf plugga!

godnatt

talk all you want about me but it is you who may not bullshit me!

Nu har jag kommit hem från skolan sista lektionen hade vi hemkunskap vi gjorde choklad muffins gott är as mätt. Nu hade jag tänkt att typ bara chilla lite kanske typ fota och sånt... men ikväll är det fotboll. jag har faktiskt tänkt på att börja rida men jag vet inte riktigt....


natti, natti!

Okej, det blir inte mer bloggning ikväll (är as trött) haha det är super tyct här i mitt hus hör typ bara när jag trycker på knapparna på datorn:P menmen ska väl sova nu också:( men imon är det skola vi har mitt hat ämne (SO) aja får väl försöka att inte dö iaf. Men GODNATT PÅ ER ALLA!


I had a dream, but it is forgotten ...

Nu ska jag typ bara chilla i min säng med datorn. Har precis kommit hem från gården det va super kul HAHA. Men ja, det kommer nog fler inlägg ikväll (tror jag) asså mamma och pappa går typ och lägger sig super tidigt nu för tiden och då säger dom att jag ska göra det också.



ps. allt är skit just nu...

let´s go!

Nu har jag mycket/ lite tid kvar att sitta vid datorn innan skolan börjar. Vår mentor Karolin sa förra iup tiden att denna iup tiden skulle hon bjuda oss på kex och sånt förra gången fick vi göra armband denna gången skulle vi också pyssla fast med nåt annat skönt aja nu ska jag gåå....tråkigt!

glöm inte att kommentera!






HA DE BÄÄST!

Sandra and Me:)<33

här är bilderna från idag:P vi hade super kul. Finns fler lite misslyckade bilder som kanske kommer nån annan gång inte vet jag menmne nu ska jag sova, fast att jag vill ägna tiden åt er men mamma och pappa typ bah - nu måste du sova nora. Så jag antar att det är bäst att göra så, så att det inte blir tredje världs kriget här hemma.
hejdå

my friend is your friend


Slår du mig
Bryr jag mig inte
Slår du mig igen                                            
Bryr mig fortfarande inte                     

Slår du min kompis
Kommer du aldrig se solljuset igen.




thanks for a wonderful day sandra ..: P

Nu har precis Sandra gått hem, vi hade "fotodag" vi typ sminkade oss och lite sånt, bilderna kommer ikväll. Snart ska jag på fotboll så jag måste klä på mig och sånt haha alla kommer säkert se lite rester av sminket men alla som ser detta som ska till fotbollen - jag hade lite kul med Sandra. Aja måste dra

OSERIÖSA (S?)
här är tre bilder så länge...


sandra:P

jag:P

haha båda (oseriösa)

happy day

har måånga fler bilder men det tar så lång tid att ladda upp dom andra kanske kommer imorgon eller nåt:P
god natt

en tvilling är faktiskt det bästa man kan ha!<3

jag vet att ni kanske inte ser vad det står men det får duga..

life is the best there is

Nu ska jag snart äta det blir grillad kyckling mums. Ikväll kommer (som sagt) bilderna från idag. Jag brukar låna hedvigs kamera hon har en sån som jag ska köpa, så det är väl bra att öva lite på den så man kan lite om den sen när jag väl köper en likadan.

jag är såå himla käär!<33

klart

Nu har jag inredat (eller vad man säger) mitt rum, det blev super snygggt tycker jag själv. ooops jag glömde att fota före bild men efter bilden kommer iaf senare!



every day is a happy day

Idag ska jag inreda om mitt rum. Hoppas att det blir fint det kommer före och efter bild senare när det är klart. Jag vet faktiskt inte hur jag vill ha det än men det blir säkert fint. Nu ska jag äta frukost, klä på mig och lite sånt. Men ni får ha de gött så länge så kan ni kolla in senare på före och efter bilderna.



all star


I just do things I think is funny

jag tycker faktiskt att jag har blivit ganska bra på att blogga, men det är bara för att jag tycker att det är så himla roligt. Det skulle vara ännu roligare om jag hade många läsare!


love is everything

fotograf: nora

a friend is the nicest thing you can get


en vän är det finaste man kan få! jag älskaar er alla många fler än dom som är på bilderna!












ps: har inte så många bilder på denna datorn.

do not forget to comment

Rubriken säger allt ni får gäärna kommentera!



you do not have more fun than it makes itself

Nu har jag ätit tacos super gott. Nu ska jag sätta mig i soffan med en skål popcorn och en skål chips och självklart cola flaskan och ett glas. Jag ska hyra film på tv:n vet inte riktigt vilken film det blir men det berättar jag sen när jag vet. Har ni nått bra tips på filmer?



I have loved you and I still do

Jag skrev ditt namn på min läxbok...
Men fröken suddade bort det...
Jag skrev ditt namn på armen
Men det gick bort..
Jag skrev ditt namn på ett papper...
Men mamma slängde de...
Jag skrev ditt namn i mitt hjärta...
Och där kommer det alltid att finnas
<333



PANNKAKOR

Nu har jag ätit pannkakor och jag är verkligen proppmätt! jag åt tre stycken men är ändå jätte mätt, när jag va liten brukade jag äta kanske tio stycken. Men nu ska jag bara sitta lite vid datorn och lite sånt kanske hyr en film senare.

ha de gött

kläder jag vill ha


här är lite kläder osm jag vill ha och som jag tycker ni ska köpa om ni har råd.
ojj jag har inte gått och lagt mig än som jag sa förlåt... *skoja*



har fortfarande inte köpt denna som jag mååste göra!




dessa skor tipsar jag verkligen om jag ska jälv köpa såna dom är nästa som uggs dom kommer från hm!




nu ska jag verkligen sovaa...

har inget att göra...

Just nu har jag verkligen super tråkigt alla typ bara går runt och är trötta här i mitt lilla hus. Men jag får väl också gå och lägga mig antar jag det är ju ändå match imorgon klockan elva är det samling på vikvalla.

NATTI NATTI!<3

Gården


Nu har jag kommit hem från gården det va super skojigt! vi typ spelade fotboll, spelade pingis och typ snackade. Såå kul det va tack för en underbar dag! jag vet att jag inte ha bloggat på läänge men hoppas det blir bättrning! menmen imorgon ska jag spela match kul vi ska möta högaborg (hoppas dom är dåliga) bilder kommer tror jag om mamma eller pappa kollar på matchen för nån måste ju fota? men jag har glömt fredags mys!! fattar inte att jag kunnat göra det men nu ska jag ta fram lite chips och kolla på tv eller bara chilla framför datorn. ojj klockan är tio:o trodde typ att den va kanske nio men nu får jag sluta skriva







jag bjuder på lite bilder:)

sova...

Sorry vet att jag inte har bloggat på denna bloggen på läänge men hoppas att jag blir bättre, hedvig ska hjälpa mej med min header så att den blir lite snygg.

nu ska jag sova.

godnatt på er alla<33

RSS 2.0