När alltid verkade enkelt

Ligger i mina förädrars rum här i Toris med datorn framför mig just nu, känner att det luktar bajs eftersom att Dorran bajsa här inne förut... men är för lat för att gå till något annat rum. Sitter och googlar lite och kollar på youtube klipp sånt man gjorde förr. 
Det blev inget Ring-åk pga vädret och sånt, så de får bli en annan dag. Har bara blivit en slapp dag idag, mysigt. 
shit, kan knappt andas av den här doften här inne, dår nog flytta iaf...
'
HAHAH, tyckte tyo de vart fint att vara "lite mullig om hakan" när jag gick i typ trean-fyran, så på alla bilder så sitter jag så som på bilderna och gör värsta dubbelhakan, pinsam tjej...

Wanties!

Detta är kläder jag vill införskaffa inför hösten. 
kort sliten jeanskjol (just denna är gammal från Abercrombie men finns ej kvar), isabel marant sneakers, bootcut jeans, kabelstickad tröja i korall & SIST MEN INTE MINST ett par korallfärgade UGG!
 

#Yesterday

 
Va i Viken ca en timma igår då jag träffa Elin lite snabbt innan vi åkte till Väla där vi köpte en Ring till båten (sån som åker efter), varsett iphone skal till mig och mina systrar och lite annnat sånt smått och gott. När vi stog i kön på Teknik Maagasinet så stog Sean Banan framför oss, fett c00lt eller nåt. 
Åkte sen efter lunch och en gräddbulle hem till Toriis. 
Idag ska vi åka Ring och lite sånt.
 
Är fett sur över att jag varit sjuk och den tiden jag  kunnat ligga i solen har jag legat i min säng, *dislike*
 
 
 

Bilder från Onsdags morgon

Hallå Hallå, skulle egentligen spelat tennis imorse med några vänner men det bev tyvärr inte av pga regn, tråkigt, jaja, får hoppas att de kanske blir någon annan dag. Igår va vi på ön och käkade middag med Von Der Burg´s, super mysigt! Vi ska snart få gäster så jag ska göra i ordning mig nu. Harå gött! :P
 
5

Åka Ring

Ikväll vart vi ute på ön tillsammans med några familjevänner. Vi käkade middag, badade och åkte ring. 
Det vart första gången någonsin jag åkte ring så jag vart fett nervös innan, Josefine hade inte heller åkt innan så vi började åka tillsammans, de vart sjukt kul och vi körde i 22 knop.. ganska bra första gång om jag får säga det själv. 
Andra gången körde jag med Olga, då körde vi 26 knop!! fett läskigt, och så åkte vi typ vid sidan när dom svängde, vilket vart galet läskigt. 
 

Igår kväll

Igår kväll åkte jag tillsammans med Hedvig, Lova, Olga & Mira ner till byn och gick runder vi täntke bada, men de vart inte så frestande när vi väl stog där vid bryggan. Vi tog lite hopp bilder och det vart as halt vid gräset på en kulle så man bara gled ner när man gick där, haha. 
 
 
 
 
 

Onsdags Outfit

Solisar - Ray Ban // T-shirt - Cubus // Kjol - Abercrombie & Fitch // Väska - Köpt i Italien
 
Kjolen sitter fett mysko på bilden..

En dag på Hallands Väderö

Blev sjuk i tisdags och fick ligga i skuggan en stor del av dagen.. :/
Va i varje fall på Ön igår också. Tog lite bilder som jag tänkte visa för er nu. 
 

Dagens frukost

 
Imorse blev det denna smarriga frukost som fick åka ner i min mage. Vattenmelon, två tekakor med ost och ett glas juice. 
 

Norrköpings Skärgård

Har totally glömt att visa bilder från när jag, Adrienne & Olga vart i skärgården.. De vart galet bra. Vi har inte skrattat så mycket på länge som vi gjorde då. Vi tog lite "modellbilder" hehe, åkte båt, sov, skratta, åt mat och sånt.
 
Endast några bilder, fler kommer..!

Mot Hallands väderö

Sitter nu i bilen mot båten, (de lät lite wierd) vi ska tillsammans med några kompisar till ön och de ska bli/det är 24 grader och jag har bestämt mig för STT bli bruuun!


Jag vill våga mer, visa att jag finns där.

Hallå Hallå alla Mannar! 
Kom nyss hem från strand-middag-mys-grejen. De vart mysigt och vädret vart super. Ska nog göra i ordning mig och sånt och kanske kolla på någon film? 
Imorron ska vi till ön och de ska bli super väder, härligt! Ska även ut och springa på morgonen och sen morrondoppa, så mysigt!
 
Lite halvisar från idag..

Min hylla

Städade och gjorde min hylla fin innan vi åkte, så här ser den ut än så länge.
 
Elsa-böcekrna, mina smycken, ett N, en Uggla, victoria´s secret body lotion, VS-påse med solisar innuti är det som får bryda min hylla.
 
 

Gårdagens bilder

Ska närsom helst dra ner till stranden och käka middag, men ville bara uppdatera lite här på bloggen först. Doris har all uppmärksamhet här, haha, såklart. Hon är verkligen världens sötaste! 
Igår va i varje fall vi nere i hamnen och snackade och gick runder med Mira & Lova. Vi vart även hemma hos dom en stor del utav dagen.

En dag på stranden!

Hallå Hallå, kom nyss hem efter att ha varit nere på stranden med Hedvig, Olga & Mira, liiiite färg har jag nog fått... vi köpte baugetter och dricka som vi åt som lunch nere på stranden också. Ikväll blir de samma gäng + familjer på middag på stranden, pizza! 
 
 

Nu är du vår! :)

Nu är vi på Hotell rummet, imorron åker vi mot skåne, vet inte om vi åker hela vägen eller stannar på något hotell en natt. Vi har badat Doris och legat och myst med henne (inbäddad i täcke och allt, såå mysigt). Hon har också varit och lekt ute vid gräset. Hon är myycket mindre än vad jag trodde hon skulle vara, vilket faktiskt är ganska bra!
Tog precis lite bilder på henne när jag och mina systrar vart ute och lekte med henne.
 
 
 
 
 
 

Jag saknar dig mindre och mindre, jag har glömt dig en vacker dag.

Hallå Hallå alla gangsters! Ligger i min säng och försöker sova, men är inte alls trött. Hela vårt hus är topp städat nu och min väska är näästan helt packad, bara de jag laddar (kamera..) och lite sånt som ska ner imorron. 
Kommer sakna alla så mycket, känner att jag inte träffat typ någon på sista tiden, har varit alledes för upptagen med annat, men när jag kommer hem så har jag bestämt att jag och mina fina tjejer ska sova över och ha de bäst som vanligt. Jajja ska nog sova nu, ska upp vid 6 imorron...
 
Från när vi va i Skärgården, lovar visa fler bilder fårn den lilla "resan"(haha) senare!
 

A part of me

Kom nyss hem efter att ha varit hos Adrienne, trevligt! 
Skulle egentligen träffat Emma idag, men det blev inget :( så får träffa henne om två veckor igen!
Kommer antagligen inte kunna sova inatt, natten kommer vara aaaalledes för lång, bara för att jag längtar tills Imorron, eller jag längtar till Doris, inte bilresan, dock är den helt värt de. Aja kenneln skickade några fler bilder på henne, så jag visar dom nu. Jag vet att det är mycket tjat om bloggning om Doris, men är ju sååå glad och såå spänd!
 

Hur mycket jag älskar dig!

 
Tjenamorsss!
Sitter här och glor vid datorn, mitt rum är tipp topp fint och jag har bestämt mig för att baka imorron, något gott för de vore gott!
Ska även fortsätta på en film jag började på idag, så den kommer antagligen upp imorron, tror jag.
Ska tänka ut något jag kan göra i bilen på väg upp mot Värmland... Har ni några tips på grejer man kan göra i bilen  6 timmar? :) 
 
 

Om jag blir bättre med tiden, om du har tålamod med mig.

Hallå hallå alla Gangsters! 
Idag har jag packat klart väskan, städat HELA mitt rum, (duktigt, jo jag vet, tack!), Följde även med Mamma & Pappa till deras "nya kompis" som nyss (två månader sen) fått en liten Schapendoes valp, Hedvig heter den, såå söt, svart & grå och hur len päls som helst! Direkt efter de åkte vi och köpte lite grejer till Doris som vi hämtar i övermorgon, wiii! Vi köpte hundbur till bilen, lite olika hundben, filtar... Nu är det bara själva Doris som saknas...
Imorron ska jag träffa Emma och hitta på något.. Sista dagen sen drar jag i två veckor, skönt och tråkigt på samma gång. 
 
 
 
Såå söt, kan inte vänta tills på Fredag, då jag får min egna lilla Doris! 

Doris-saker

Åh, vad jag längtar tills på Fredag, då i hämtar Doris, vi har köpt lite grejer till henne nu innan, Tre hundben, en "boll", en sån tugg-tyg-grej och en vattenskål hon kan ha i bilen så att vattnet inte stänker, sen har vi koppel och sånt förberett också, ååååh vad jag läängtar, bara lite mindre än 3 dagar kvar nu... !
 

Dagens Nya Ägodelar!

Lite nya ägodelar för dagen, fick lite och köpt lite, fick bl.a två tröjor och en plånbok, köpte två bikinis och en väska.

Om jag blir bättre med tiden och om du har tålamod med mig.


Avslutning och hejdå

Här är två bilder från sista dagen, då det vart avslutning, då vi vart tvungna att säga hejdå till alla.. 
jag dansade även cheer på avslutningen, första bilden. 
 

Doris!

Denna söta lilla sak hämtar vi på Fredag.... är så grymt glad, vi har kollat på henne ett långt tag men i veckan fick vi reda på att allt vart OK med att köpa henne, så vi åker till Värmland på fredag, hämtar henne, sover på något hotell eller något där, åker senare till Torekov i två veckor tillsammans med Doris som hon ska heta, sjukt mysigt att vara i Torekov med en liten valp...
 
Doris är till vänter
 
 
 
 
 
 
 
 

Hemma

 
Här är två bilder, av dom som vi tog med en kamera som fanns där. 
Kom nyss hem från en underbar vecka på Stadium Sports Camp, eller va i Skärgården direkt efter också. Hade de helt super bra! Träffat några super najsa vänner också. Har lärt mig dansa lite också, är fortfarande inte så duktig men det vart roligt, har bestämt mig för att börja på cheerleading också!h 

Bloggar jag läser

Chloé Schuterman - sjukligt fina kläder och helt klart super snygg!
Molly Rustas - jätte fina bilder, bra "mattips", fiina kläder, bra tips
Kenza Zouiten - uppdaterar ofta, roliga inlägg, snygg stil, snygg tjej..
 
Läser  fler men detta är dom jag gillar mest. Och mina vänners såklart!, dom kan ni hitta i menyn!
 

Asta!

Torsdag idag, hoppas (nu innan) att jag lärt mig att dansa, har varit lite osäker på ifall jag kommer de eftersom att jag är hysat stel och kan inte göra ett enda dans move...
Hittade några söta bilder på Asta, saknar henne så mycket! Är sjukt glad över att jag fått ha henne, världens underbaraste hund! 
 
Gulleplutten!
 
tidsinställt.

Du håller mig kvar i nåt jag lämnat för länge sen.

 
Åh är på SSC nu, jag som längtat, fett vad jag ska ha kul, ska göra allt till det bästa och bara njuta och leva, träffa nya vänner, vara med Adrienne, lära mig dansa, skratta... åh vad härligt! Ska ta vara på varenda sekund resten utav sommarlovet, känner inte att jag gjort det tilräckligt ännu. 
 
-tidsinställt.
 
 

På SSC

Mitt blogg inlägg som vart döpt till "Asta'", vart fel inlagt skulle komma på. Torsdag, så jag ändrade det nu..
Sitter i AT (activity town) tillsammans med Addi & Ellen nu, vid datorerna. Har haft det supr bra än så länge och det kommer nog bara bli bättre tror jag. Om en kvart ska vi käka sen ska vi träffa några killar, haha.
Jajaj 
 
(INGEN BILD), SORRY

Önskelista

 
Lite små saker och ting som man kan hitta på Topshop, Zara, Nelly, mango
Ska införskaffa mig i alla fall något utav det här inom snaar framtid! 
 
-tidsinställt.

Världs Bäst!

bild från Elin
 
Emma, min fina, underbara vän, jag älskar dig och är så extremt glad att jag har fått lära känna dig. Jag vet att jag kan vara jobbig och lite för mycket ibland..
Om det händer något så löser vi det, vi går inte runt och snackar med en massa med andra folk utan vi löser det med varann. Ville bara säga att de två åren jag känt dig varit dom bästa någonsin. Du fattar min humor och jag kan inte skratta så som jag gör med dig med typ någon annan, du är bäst!
 
 
- tidsinställt.
 
 

10 saker om mig

• Jag är rädd för lassbilar
• Jag hatar att inte göra något, att bara sitta liksom, det måste hända något annars får jag panik
• Jag älskar att sova länge på morgonen, men tycker också det är mysigt att gå upp super tidigt och morrondoppa, till exempel eller något
• Jag gillar inte skräckfilmer, eller jag gjorde inte de innan, då hatade jag det, men har börjat gilla några ibland i alla fall. 
• Jag säger alltid "va?" när någon säger något, fast att jag hör
• Jag blir alltid på sama "humör" som låten jag lyssnar, eller känner igen mig i dom, eller kopplar ihop dom med något som hänt mig. 
• Jag önskar att jag började på cheerleeding när jag vart liten så att jag var grym på det nu
• Jag hatar när folk inte fattar skoj eller tar åt sig ifall man säger typ "mongo" eller "knäppis" eller vad de nu e..
• Jag vill gifta mig med en fransman..
• När jag blir äldre vill jag jobba som stylist, modedesigner eller något sånt. 
 
trevligt webcam bild....
 
tidsinställt.

På väg mot SSC

Sitter antagligen på tåget mot Norrköping tillsammans med Adrienne men också Emma, Olga, Gabriella, Filippa & Elin. Har gjort några tidsinställda inlägg under veckan, men kommer nog blogga därifrån också eftersom att det finns datorer. 
 
-tidsinställt.

Snart Torekov igen

 
 
Om ca 2 veckor åker jag till Torekov igen med familjen, ska stanna där i två veckor, vi kanske skulle åka till Köpenhamn någon dag också, trevligt!  Så jag försöker samla lite pengar nu före, därför ska jag dra och passa barn kl halv 11, skulle egentligen dit vid halv tio, men de blev framflyttat en timme, skönt!
 

Torekov

Sorry, sorry, sorry, har glömt bort bloggen lite grann, glömde att skriva att jag åkte till Torekov med Emma i måndags, hanna inte göra några tidsinställda heller. 
Hade det i varje fall jätte mysigt, köpte ett antal många glassar, cyklade runder, pratade med getter, åkte båt, va på hallands väderö, köpte godis.... och massa annat såndant mysigt!
 
Ps,de blev inte de bästa bilderna direkt... min kamera är sönder ännu en gång med samma fel, sjukt irriterande!
 
 
 
 
 

Kalles Kaviar Cup 2012

Jag åkte upp tillsammans med Lollo och Emma på onsdagen, när vi kom fram spelade vi match, senare va vi ute vid skolan där vi bodde på kvällen och sånt.Torsdag: Vi spelade tidig match och senare en till tror jag?, vi grillade och spelade minigolf på solvik senare va vi vid skolan, där jag såg en dödsnygg kille.... och jag vet inte vad han heter så kan inte adda på fejjan........ Fredag: vi spelade matcher, kollade på andra matcher vid planerna, hade de roligt och massa såånt. Lördag: vi taggade för fullt till kvartsfinalen i A-slutspel, vi förlorade och de flesta åkte hem tyvärr. Men jag, Olga & Elin fick en egen stuga att bo i på solvik, as mysigt! de vart några andra där också som vi träffade på solvik. Vi käkade pizza och blev ur rädda för ett kryp på natten, så vi fick gå runder och sova ute en stor del av natten... åkte hem tidigt idag och är super trött, så de blir en tidigt kväll för mig inatt!


RSS 2.0