Mobilbloggar istället.

Hinner inte göra fler tidsinställda inlägg nu, så jag antar att jag får mobilblogga, hoppas de funkar bara.. jaja de e inte så många dagar kvar heller.. Berättar massa med massa bilder senare när jag kommer. LYCKA TILL, TILL OSS OCH HOPPAS ATT VI VINNER HELA CUPEN! :D
 
 
bild från när jag va i Norrköpings skärgård hos mina kusiner förra året. 

Min kamera

I tisdags så kom min kamera, den har varit på lagning i lite mindre än 2 månader nu, åh vad jag har saknat det! 
Så helt perfekt så kommer den dagen innan jag åker på cup, då jag verkligen vill ha den! åh vad najs!! då kommer jag kunna ha den i Torekov också, och lägret och allt! PERFEKT & SUPER LYCKAT!
 
 

Packning!

Packade nästan hela dagen igår, aja, hoppas jag fått med allt nu bara! 
Det blev totalt två väskor och en kameraväska, hoppas jag inte har fööör mycket med mig denna gången, dock tycker jag att jag fått ner allt väldigt bra för en gångs skull, aja, är antagligen framme i Smögen nu, spelar nog första matchen ungefär nu!
tidsinställt.
 
 
 

Du är nog den som jag borde vara hos.

Hallå Mannar! 
vaknade nyss. Ska snart käka frulle och senare packa klart till cupen som börjar imorron. Ska även göra några tidinställda, så att bloggen inte dör är jag är borta. Har inte haft något att blogga om, så bloggen har fått sova ett tag, men de ska de bli ändring på! WAKIE WAKIE! ;)
 
Saknar dig Astisen, idag är det exakt 1 år & 5 dagar sen du dog. :.( Min fina ängel, jag älskar & saknar dig något enormt!

GRATTIS FINA ELIN!

IDAG FYLLER VÄRLDENS SNÄLLASTE OCH SYGGASTE ELIN FJORTON ÅR GAMMAL!
 
KRAM PÅ DIG, HOPPAS DU FÅR VÄRLDS BÄSTA FÖDELSEDAGEN! :*
 
(klicka på bilden för att komma till Elins fina blogg, jag lovar att ni kommer hitta er nya favvo blogg!)

Midsommar kransar

 
Här är bilder från när jag och Ebba gjorde midsommar kransar, så mysigt!
Har precis varit hos Ebba tillsammans med Olga, Ebba och Elin. Vi åt frukt doppad i choklad och kladdkaka, så gott, samtidigt som vi kollade på film, mysigt!
 
 

Isabel Marant Sneakers

Åh, är helt förälskad i Isabel Marant sneakerserna, så balla! Har hittat några liknande på Topshop som är perfekt ifall man inte vill lägga 2900:- på dessa skor, så kan man köpa ett par från Topshop för under 1000 lappen och ett par låga under 500:- ! 
 
TOPSHOP↓
 
Isabel Marant High Top Navy Blue White Red Suede SneakerIsabel Marant Sneakers 2012 Ivory and White Suede High Top Shoes
 
ISABEL MARANT↑
 
 
 

21 Juni

Va med Ebba idag och gjorde midsommarkrans tills imorron, Ebba tog lite bilder med sin kamera, så kommer antagligen kopiera dom när hon lagt upp dom. Nu på kvällen så har jag bara cyklat runder i byn med Ebba, roligt! Imorron är det Midsommar, vilket ska firas hemma hos några familjevänner där bl.a Siri kommer vara, sen på kvällen så ska jag va med Lollo, Siri & Olga, tror vi skulle käka middag eller något! 
 Några instagram bilder från "senaste tiden", följ mig - "noraheterjag" 
 
 
 
 
 
 
 

Chokladdoppade frukter med syster

Igår så köpte jag och Hedvig massa frukt, mango, jordgubbar, persika och melon, sen köpte vi vitchoklad till de som vi smälte och doppade frukterna i. Super gott sen låg vi i solen och hade de skönt.
 

20/6

Väntar på att mamma ska komma hem så ska vi åka och köpa Ray Ban till mig! wii, är typ as glad!
Har även valt vilken bikini jag ska ha, den det blev mest röster på, nummer två, den med blommor på (hha de rimmade lite?) så, så blir de med de..! :)
 
Söta bilder, från "just nu"!

YOLO

Igår när jag va med Ebba så va vi jätte YOLOiga vi sjöng så högt vi kunde, drack hallonsoda, la oss UNDER bänkar (hahahaha, Ebba är så jäkla knäpp) sen tog vi massa YOLO bilder också!! DE VART FETT YOLOIT!! faaaan vad vi YOLOa!
 
Tog bilderna från EBBAS blogg, http://ebbaerikssoon.blogg.se (kunde intedirekt länka på ipaden)
 
 
Ps, driiiiversmed er lagom i detta inlägget lallalalalaa

Vilken PYJAMAS?

Tänkte pasa på att även beställa en pyjamas från Victoria´s secret när jag ska beställa bikinin! Så tänkte fråga er nu om vilken pyjamas jag ska ha utav dessa två ↓
 

Så 1 eller 2 ? ;)

ps, lovar att inte torka ut er med såna här tråkiga inlägg framöver! ;P

19 Juni

Vaknade hyfsat tidigt, har solat lite granna, käkat och kollar nu på lite kläder och sånt på olika webbsajter. Vet inte riktigt vad jag ska göra idag, de flesta av mina vänner är borta så de blir lite jobbigt, funderar på att gå och se filmen "LOL" någon gång snart också, den verkar bra! 


Bild från i Torsdags när jag, Elin & Olga köpte godis och kollade på film!

VILKEN!?

Ska ju få beställa en bikini från Victoria´s secret, men den jag ville ha finns inte i min storlek (xs), så jag måste hitta en annan och måste skynda mig att beställa så att den kommer så tidigt som möjligt!
P.s man får man till dom som är utan band! :P

har hittat dessa, men kom gärna med förslag, då blir jag super glad!
 Så 1,2, 3 eller 4? eller en helt annan?





Födelsedag, presenter, rum och tårta!

Videoinlägg där jag visar mina presenter och annat, (kan har glömt något, men inget stort)


Födelsedag imorgon!

Åh, imorron är det min födelsedag! Började min nedräkning från 60, nu är det bara en enda enstakande dag kvar, helt AAAmaazing! Kan inget annat än att hoppas att de ligger något som står på min önskelista inslaget i ett paket imorron. Ska inte göra något speciellt utan det bilr match som står på schemat. 


bild från förra årets födelsedag, i år blir jag fjortis, heerrreeguud, lilla jag blir fjorton bast, haha låter som en  jäkla tant, men det känns som om jag fortfarande är 12, omogen som jag är, ahah..

Little miss Sunshine

Kom "nyss" hem från att ha passat Ruth och Erik i 7 timmar, härligt med "en uppdatering i plånkan", min kamera är trasig och därför på lagning för andra gången, ååh vad jag önskar att jag inte sålde min gamla kamera på något sätt, min lila älskling som jag saknar såå... 
Hoppas i varje fall att min kamera kommer snart så att jag kan börja fota igen! 
Ser nu även den nya "designen" på Blogg.se´s inloggnings sida, gillar den inte alls, men antar att jag vänjer mig efter ett tag. 


ååh, imorron åker fina Abrahamsson till Mallis, kommer sakna dig mannen!

Passa barn

Ska dra mig mot bussen för att åka och passa Erik och Ruth i 7 timmar.. Får komma på lite olika "lekar och grejer att göra"! Aja, måste dra nu, urtråkigt inlägg men så får de va!


you just put your lips together and you come real close

Kom "nyss" (typ två timmar sen nu) hem från att ha spelat match mot Stattena, kände mig inte alls bra, :(. Matchen slutade med 3-1 till dom.
Har slappat hela dagen, inte gjort någonting. Har i alla fall fortsatt på min önskelista, åh om tre dagar (!?) är det min födelsedag, 17 juni, läängtar!
Bjuder på lite spännande och mystiska bilder idag. LOL.

Tältmys

Sov som sagt i tält hos Elin igår, super mysigt, grillade först på stranden senare på natten nattbadade vi, aja, de va väl bara de jag hade att berätta om den tältningen, hihi.

VATTENBALLONGSKRIG


Åh vad roligt det var, hehe, vi satte dessutom på högsta musik i högtalarna och skuttade runt med glädje av att det är sommarlov, härligt!

Avslutning

Igår vart det ju som sagt Avslutning, Elin hade med sig sin kamera så vi tog några bilder med den.
Kan väl egentligen inte berätta så mycket om själva avslutningen, så lägger bara ut bilderna!

Den sista bilden blir det lite huvudstretching (stavning) på!


Just because we dare.

Kom nyss hem från Elin, sov som sagt i tält där, så mysigt sen imorse åt vi super god & mysig frukost!
Ska göra i ordning mig nu och senare träffa alla på Momma´s och äta lunch sen köpa glass i hamnen!
(Bilder från dessa två dagarna kommer senare ikväll eller något)

Sommarlov

Åh vad härligt med sommarlov nu! Lovet invigdes med Olga och Elin och värsta VATTENBALLONGSKRIGET, bilder kommer senare. på kvällen träffade vi filipporna i h grillade med dom på stranden, B stack hem och åker till mallis imorrn och vi andra ska sova i tält, så mysigt! Nu ska vi mysa lite i tältet och prata och sånt mys. Hejhå!


Schapendoes

Det jag önskar mig mest just nu är en liten hundvalp, ååh vad mysigt, att gosa med ute i en fåtölj en sommarkväll, gå ut och gå med mina vänner och deras hundar! Har total fasnat för en Schapendoes, så hiiimla gullig och perfekt storlek! Vill helst ha en brun flicka som ska heta Doris eller en kille som ska heta Ove.

Såå goossiiiig !


Sista skoldagen i sjuan.

Åh vad härligt att sista dagen i årskurs sju nu är avklarad, känns som det vart igår jag sa att de vart två veckor kvar till skolavslutning, och nu är det bara en, knappt det, bara en natt!
Min födelsedag är om 6 dagar dessutom, ååh vad jag är spänd! Önskelistan är i stort sätt klar också, så man får väl hoppas att något som står där är inpackad den 17 juni !
Emma och jag på brunchen i söndags! ♥

Dresses

Har blivit ett antal inlägg med klänningar denna dag, så varför inte samla alla i ett?

Tillfället.

Sitter här och jäser en aning.. Ska försöka hitta på något roligt ikväll. Lyssnar på Flo Rida och dansar för mig sjäv, är fett dans-sugeen, haha! Ska se ifall jag hittar något smarrigt i kylskåpet nu!

 

 


Min klänning

Kom på att jag inte visat min klänning ordentligt ännu, så nu, några/någon månad senare så gör jag det!

Brunch

Idag hade Elin, Olga & FilippaB en brunch, dock var den hemma hos mig eftersom att Olga också bor här, haha, så de blev lite wierd för mig. Men det va väldigt treevligt, fanns en massa gosaker att stoppa i sig.
Igår när jag, mamma & Hedvig va på Väla (en galleria) så köpte jag även en tröja och shorts som jag hade på mig.
Wiiii, frestande Nora...

Skolavslutnings klänning.

Här kommer lite "småtitt" på min klänning jag ska ha på mig på tisdag då vi slutar sjuan och vårt sommarov börjar, ååh vad härligt!
Köpte en ny klänning eftersom att jag tyckte den andra jag egentligen skulle ha inte satt så bra och så, men här är den nya.
Daaadaaaaaaa....... hhaaha, nårå, men ska klura ut någon trevlig frissa sen är de klArt !

Fotboll

Ska packa väskan inför matchen vi ska spela senare, senare drar jag och träffar Elli så sticker vi till Vikvalla på ledar-möte inför fotbolls skolan som ska vara i sommar!
Sen blir det som sagt match, får hoppas på de bästa!
Nu sitter jag och smsar med filippa, vi försöker komma på en bra fotbolls övning vi kan göra...
fin, läppar som.... som inget annat.

Vart är sommaren!?

Hallå Hallå, imorron är den sista "riktiga" skoldagen i sjuan, skönt! För på fredag har vi mentorsdag, då gör något roligt hela klassen och slutar kl 12, sen på måndag är det städning och sånt shit sen är det skolavslutning på tisdag!
Kan dock inte fatta att det är JUNI!? jag menar vart är solen? och värmen? vi går i långbyxor och dunjackor, ändå så fryser vi, inte bra detta alltså!
Får hoppas på bättre tider helt enkelt!
Gammal webcam-bild.

I won´t give up.

Ojojoj, om exakt på pricken en vecka är det sommarlov, allt med kyrkan är klart och alla är lyckliga!
Käkade på Thai-restaurang idag, haha fett stört de lät, va i varje fall där med Elin, Filippa, Olga & Emma, trevligt! Sen kom det några grabbs dit också, trevligt, haha jag och Emma åkte på Fredriks "penny", ner för en liiten backe, så sjukt kul, de kittlades as mycket i magen.
Jaja, vet inte vad som händer imorron, mer än att Gabriella fyller 13, hon har bara varit en sån liten tolvis i ett år nu, hihi. Får väl hoppas att jag hittar på något.
Eftersom att min kamera är på lagning igen så finns det inga bilder att lägga ut och alltså ingen bloggning... :(

Turn me on.

Hallå hallå, ledsen att bloggen är *tummen neråt* just nu, men det är väl så de blir ibland antar jag?
Igår efter skolan stack jag tillsammans med Filippa & Olga till väla, köpte lite thiiings, typ.
Vaknade hyfsat tidigt imorse för att åka hem till Ruth och passa henne, världens sötaste !
Vi hoppade studsmatta, gungade, lekte med barbie, bakade och annat sånt. 400:- = check !
Tror att Filippa skulle sova över ikväll, mysigt!
Jag, Filippa & Elin, när det vart varmt ute, härligt, saknade värmen! DET ÄR JUNU OCH TYP 9 GRADER FÖRFAN!?!?!

RSS 2.0